LOL, omule, ai garantie, dar o mai trimiti tu inapoi de unde ai cumparat-o ca sa ti-o repare ?
Khan, poti sa dai view post, ca si eu il aveam pe huber la ignore.
LOL, omule, ai garantie, dar o mai trimiti tu inapoi de unde ai cumparat-o ca sa ti-o repare ?
Khan, poti sa dai view post, ca si eu il aveam pe huber la ignore.
pai teoretic garantia este europeana insa Romania cind face parte din UE, cind din **** si pina nu te lovesti de problema nici nu stii la ce sa te astepti.
referitor la PS3 luat de afara. poti avea garantie la noi 12 luni (atat e si la ei) dar sa ai factura. si pot confirma asta pt ca am vb la sony pt un prieten
In momentul de fata situatia eu o vad asa:
1.Cumperi din SUA un PS3 slim si dai 300$+transport.Evident fara garantie(consider eu),chiar daca ai factura ,sa trimiti inapoi in SUA ...
2.Cumperi din Anglia,de exemplu la 300 euro+transport.Garantie 1 an(sa vedem cum e cu reparatul cum se procedeaza la noi.Teoretit ar trebui sa se faca la noi in tara fara probleme,dar sa nu uitam ca traim in Romania.Bine formulat Bodo "poti avea garantie"![]()
3.Cumperi de la noi la 14 mil(se vehiculeaza) si ai 2 ani garantie.
Oricat de tentante mi se par celelalte oferte prin prisma pretului,cred ca am sa aleg Romanica
P.S
Ai dreptate Ju1ce9 Am gasit
https://www.eflamingo.ro/magazin/onl...yPlaystation_3
Transportul din SUA la un PS3 te face cam inca 300 de dolari (doar daca nu esti spagar sau ai pile la vama).
Khan - Maestre , nu vorbi aiurea
PS3 Slim va avea maxim 4-5 kg...mai mult de 100$ nu va costa transportul
unde se vinde ps3 la pretul cel mai mic?(RO sau afara)
ca de exemplu eu sub 230lire nu am gasit si este la acest magazin ShopTo.Net - PS3 Slim 120GB - Sony Playstation 3 (PS3)
a cumparat cineva ceva de la shopto.net?
cum se face comanda? sau daca au magazin in anglia?
dupa calculul meu ar costa putin peste 11mil(transportul nu este o problema, deoarece mi-l aduce cineva)
si as mai dori sa stiu ce garantie iti ofera cei de la shopto?
ce ziceti se merita sa-l iau de la ei?
Fii atent ce faci, de la shopto o sa fie cam 1300lei. Transportul este 33lire si ceva. Nu se merita, dificultati cu garantia.
cumpara din romania 1299 lei nu te complica.dupaia ai probleme cu garantia in romania ai 2 ani garantie e perfect
![]()
transportul este gratis, mi-l aduce un prieten care locuieste acolo.
iar in privinta garantie bine ar fi sa n-am nevoie de ea.
iar la bani ies mai bine de acolo, totusi sunt 2 mil
vreau sa stiu daca a cumparat cineva de la ei.
toata lumea cumpara de la ei. toti ti-au explicat ca diferenta pe care tu o vezi de 2 milioane se vede in cei 2 ani de garantie in RO. niciodata nu se stie cand ai nevoie de garantie.
Vin si eu cu o intrebare: am adaugat o carte de credit la PayPal si vreau sa o confirm, m-au taxat cu 1,5 euro dar acum trebuie sa primesc un cod din 4 cifre parca. Iata ce mi-au scris in mail:
If you don't have online access to your statement, please wait for your printed statement to arrive by mail.
Sincerely,
PayPal
Intrebarea mea este: cand imi ajunge pe mail codul de confirmare?
Codul respectiv iti apare pe extrasul bancar. Du-te cel mai bine la banca, daca nu ai internet banking, si cere un extras de cont. Vei vedea in dreptul tranzactiei cu PayPal ceva de genul ****EXPUSE, unde **** este codul de 4 cifre pe care trebuie sa-l bagi.
Bookmarks