Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 294 of 381 FirstFirst ... 194 244 284 292 293 294 295 296 304 344 ... LastLast
Results 5,861 to 5,880 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #5861 SP
    Member Aliosa's Avatar
    In primul rand, vreau sa ii multumesc celui care a postat initial pontul pt Killzone Trilogy. Il asteptam de ceva vreme sa se ieftineasca.
    Eu l-am luat din magazinul Flanco din Iris Auchan Titan, stiam ca sunt legate cu sfoara aia galbena blestemata si am vrut sa imi aleg cutia de la fata locului. In magazin, erau 2 bucati in aceeasi stare precum pozele puse aici.
    Am ales una si am mers la casa, unde s-a confirmat pretul de 69,90 lei de pe site, desi pe cutie inca era 189,90. Am intrebat daca mai au produsul nelegat prin depozit (nu mai aveau), mi-am exprimat dezaprobarea pt. turtirea cutiei (am primit acelasi raspuns cu: "Se fura") si am rugat-o pe domnisoara de la casa sa imi dezlege plasticul-sfoara galben. Ea mi-a spus ca intai sa achit produsul si apoi il deschide. Am vrut sa ii spun cateva cuvinte in legatura cu achitatul inainte, dar am zis sa nu imi bat capul.
    Am desfacut cutia dupa ce am achitat. Toate jocurile erau inauntru. Killzone 3 era desigilat, insa varianta normala, nu platinum. Codul pt DLC-urile Killzone 2 si 3 nu a fost folosit si a mers validat pe PSN.

2. #5862 SP
    Member theSrN's Avatar
    si eu am avut probleme cu KZT de la Flanco: l-am rezervat in magazin (AFI) si cand m-am dus sa il ridic, cutia era desigilata si rupta pe ici pe colo, KZ1 si KZ2 sigilate, dar KZ3 era fara si intr-o carcasa de Platinum. Mi-am facut intitial griji, dar am vazut ca discul nu are urme de uzura, asa ca am mers acasa, neavand chef sa ma mai cert cu ei, avand in vedere ca era ultimul pe stoc. Acasa, dupa ce am urmarit cateva unboxing-uri pe youtube ca sa vad cum sta treaba cu KZ3 (aparent sunt unele editii care vin in carcase Platinum si unele care vin in carcase normale), am aflat ca in cutia cu cele 3 jocuri trebuia sa fie si un cartonas cu coduri de download pentru map packs KZ2 si KZ3, carticica pe care eu nu o aveam....deci aveti grija la ce luati si e desfacut, eu mi-am luat teapa pe barba mea, ca am fost fraier si nu m-am certat cu ei, dar data viitoare nu mai scapa.

3. #5863 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Eu m-as multumi ca la 70 lei as avea 3 jocuri, platinium sau neplatinium, map packs sau nemap packs etc.

4. #5864 SP
    Member theSrN's Avatar
    da, corect, eu unul nu ma plang de pret, 23lei/joc este nemaipomenit dar ramane ideea ca platesti pentru un produs, si vrei ca acel produs sa fie intreg, fara lipsuri, si sa nu arate de parca ar fi fost sapun in puscarie si toata lumea tinea de el sa nu il scape pe jos

5. #5865 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Nu te-a obligat nimeni sa-l cumperi, adica dupa ce l-ai achitat, de ce nu l-ai returnat pe motiv ca pachetul are ceva lipsa?

---------- Post added 12-05-2014 at 14:10 ----------

Pe toate scrie: A nu se vinde separat.

6. #5866 SP
    Member theSrN's Avatar
    dupa cum am zis initial, l-am luat pe vina mea, nu stiam ca lipsesc codurile de download, daca stiam ma luam la harta cu ei

7. #5867 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Update la treaba cu pachetul Killzone trilogy si magazinul Flanco:

La preluarea coletului am facut o sesizare telefonica in legatura cu starea produsului. Azi m-a sunat un domn cu atitudine si conversatia a decurs in felul urmator
    Domnul de la Flanco: - Alo, salut, am inteles ca ai facut o sesizare la magazin in legatura cu un produs.
    Eu: - Buna ziua domnule, da, am primit produsul destul de uzat si as fi dorit sa fiu contactat in prealabil, inainte de trimiterea produsului sa stiu la ce sa ma astept. Drept sa fiu, m-am asteptat la un produs nou, cum scria pe site.
    Domnul - Pai si ce? Te joci cu cartonul sau cu jocurile?
    .................................................. ..............

Oricum mi s-a oferit sa inapoiez produsul si primesc inapoi contravaloarea in bani dar cum pentru mine a fost mai important primul, i-am rugat ca data viitoare sa anunte pe site daca produsul are eventualele defecte estetice dar nu, a zis omul ca asa ceva nu se va scrie pe site si daca suntem interesati atunci sa sunam.

Am scris aici doar pentru a aduce si la cunostinta voastra, nu pentru a crea eventuale conflicturi dar va rog sa va abtineti cu acele comentarii in care eu trebuie sa inteleg ce inseamna reducere de pret si la 70 lei 3 jocuri sunt aproape gratis. Ori cumperi ceva nou de la magazin, ori cumperi ceva uzat de la piata de vechituri din colt. Mersi anticipat.

8. #5868 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Domnul - Pai si ce? Te joci cu cartonul sau cu jocurile?

Sa mor daca nu il balacaream ca la usa cortului pe retardul asta, bai astia asa merita, sa le faci scandal, sa-i injuri, sa te iei la bataie cu ei. Oricum nu invata nimic, NICIODATA. Auzi la el ce tupeu, credeam ca numai eu am avut probleme cu cei din magazin, tot pe tema aceluiasi joc.

9. #5869 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Am luat si eu azi ultima bucata din Sun Plaza, cutia nu era incadrata in bretele ci era sigilata cu un scoci. Avea si pliantul cu codul respectiv. E treaba serioasa.

10. #5870 SP
    Member memol's Avatar
    Eu am avut norocul sa ma sune o domisoara de la Flanco pt. confirmarea comenzii si am intrebat-o de starea cutiei(acum vreo 2 luni le vazusem in flanco si aratau jalnic)la care ea a fost sincera si mi-a zis ca intradevar arata destul de uzata,dar ,pot sa trec sa vad cutia si daca e ok o iau daca nu nu o iau.

11. #5871 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Oricum carcasele sunt in stare perfecta, cutia de carton la gunoi cu ea.

12. #5872 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa fiti pe faza diseara... ca nu se stie cu ce minuni de preturi sare Altex: http://www.altex.ro/noaptea-devoratorilor-de-preturi.
    Vom trece aici ce gasim cu preturi bune! Amen!
    Attached Images Attached Images noaptea_devoratorilor_de_preturi.jpg

13. #5873 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Se intampla si la case mai mari:

John Lewis Wii U

14. #5874 SP
    Member mihaidinbuc's Avatar
    A cumparat cineva de aici www.mypsgames.com, daca da care e treaba cu ei?

15. #5875 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    seems kind of weird. ei spun ca trimit user si parola pentru conturi de ps store us, de pe care descarci jocul.

16. #5876 SP
    Member mihaidinbuc's Avatar
    da asta mi s-a parut si mie ciudat da am zis macar sa intreb daca a luat cineva.

17. #5877 SP
    Banned eastbason's Avatar
    @MihneaWii fix 11.9 lei.
    Am facut si poza la bon dar nu cred ca se vede foarte bine. Cand am verificat pretul in magazin inainte sa-l achit nici mie nu mi-a venit sa cred...

18. #5878 SP
    Junior Member mone_andrei's Avatar
    Ce recomandati? Sa iau online sau din magazin de la altex sau e tot una in caz de garantie/probleme?

19. #5879 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    E acelasi lucru, dar mai bine mergi in magazin direct. E mai safe asa

20. #5880 SP
    Member memol's Avatar
    Cel mai sigur este sa-l iei direct din magazin.

Sa nu patesti ca mine cand mi-am luat PS3-ul din Carrefour(nu avea controller-ul in cutie desi aceasta era sigilata)

Noroc ca am avut inspiratia sa le cer sa-mi desfaca si cutia pt a verifica continutul,astfel ma trezeam ca ajung acasa cu o consola fara controller.

Credeti ca ma credeau aia daca veneam dupa o ora si le ziceam ca din pachet imi lipsea controller-ul?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 294 of 381 FirstFirst ... 194 244 284 292 293 294 295 296 304 344 ... LastLast