Citești si înțelegi cam ce vrei, am observat chestia asta, avem păreri diferite, ma opresc aici, prea mult offtopic deja.
Daca ai cumparat de la emag e acelasi service, eu zic sa ai încredere si sa lasi drobul de sare sau mai bine zis, nu mai despica firul in 4. Eu imi cumpăr consola de la Altex si extra garanție de la Flanco
Daca si angajatii le fac reclama buna ce pretentii sa mai ai de la ei?
Cat despre extra garantie, cumparati linistiti... daca nu vor ei, ii obliga legea![]()
^^^Cel mai bine spus fara a mai dezvolta prea mult discuția.
PS: garantia extra este un "produs" ServSkills vândut prin intermediul celor de la Flanco
Pare buna optiunea pe hartie, doar ca azi imi spunea un prieten de un tel Evolio Onyx cumparat de la Flanco cu Extragarantie de 2 ani.
Stricat dupa 1 saptamana, mers cu el in magazinul Flanco de unde l-a cumparat. La fata locului duduia din magazin l-a informat ca ea nu preia produsul, l-a directionat sa sune la Relatii Clienti, astfel incat sa vina Fan Curierul sa ridice telefonul.
Problema este ca nici macar astazi, miercuri, nu a venit respectivul curier sa ridice telefonul stricat.
Asa ca aici suna a Extragarantie + Extraneseriozitate.
Legea nu obliga pe nimeni, in temeiul ei comerciantul poate fi doar sanctionat.
Nu e permis sa depasesti coloana aflata la semafor, dar tot Bucurestiul e plin de smecheri care scurteaza semafoarele mergand pe linia de tramvai.
Din pacate, neseriozitatea ii caracterizeaza pe majoritatea retailerilor din Ro.
Compari mere cu pere. Una e sa ai un act legal pe baza caruia poti sa ii tragi de urechi, alta e sa te bagi in fata cuiva sperand ca nu te vede un politist.
Dar de ce sa mai vorbim de teorii cand eu am avut produs reparat in extra-garantie?
Stiu ca Romania nu e o tara de vis, insa exista anumite limite. Autoritatile de abia asteapta sa sanctioneze firmele private cu cateva sute de milioane.
Pai chiar asta e ideea daca stie cineva de ceva promotii, de vre-un discount la orice produs din aria GAMING&CONSOLE... sa posteze aici sau in topicul dedicat
Sper sa nu fiu prea offtopic, dar daca mai are cineva din Constanta drum prin Carrefour, si e dispus sa imi trimita prin posta/curier, astept un pm.![]()
Azi am luat editia de colectie de la Diablo 3 de pe Magazin Jocuri Pc - Xbox 360 - Wii - Ps2 - Magazin Jocuri Ps3 - Nintendo Ds, ca sa vad ca mi-a ajuns desigilata si cu codul folosit. So yeah... that happened. Dumnezeule, cat urasc luna iulie.
Bookmarks