Si eu tot Fahrenheit as recomanda. Bionic Comando e un joc mediocru, la fel si Alone in the Dark, Dead Space mie nu prea mi-a placut.
Si eu tot Fahrenheit as recomanda. Bionic Comando e un joc mediocru, la fel si Alone in the Dark, Dead Space mie nu prea mi-a placut.
Indigo Prophecy: Fahrenheit
Superb din toate punctele de vedere.Poveste incredibila/gameplay/voice acting/grafica buna.Il joc in fiecare an in preajma sarbatorilor de iarna,cand ninge si este prea frig de iesit afara ^_^,call me a geek.
DeadSpace ar fi a doua alegere.Scary ass game,mai ales ca trebuie sa apara si DS2(parca in ianuarie?!).
PS:Coloana sonora de la Fahrenheit mi-a ramas impregnata in minte.....
Fahrenheit este cel mai super joc pe care l-am jucat pe PC. Pierzi mult daca nu il joci. Daca ai jucat Heavy Rain, este tot genul ala, doar ca mult mai fain imo.
Dead Space recomand. Am jucat si eu Fahrenheit dar in afara de storyline restul nu mi-a placut, are un gameplay de rahat in genul Heavy rain, eu m-am blocat pe la jumatatea jocului fiindca personajul avea prea multe depresii si s-a sinucis![]()
Stiu ca e vorba de jocurile la oferta din Media Galaxy (le-am vazut si eu acolo).
Eu am dat pe Fahrenheit 130 ron cu 2 zile inainte sa-l bage (acm vre-o 3 ani) la oferta in Diverta, cu 19 ron, dar nu am regretat. L-am terminat de multe ori si chiar daca grafica e mai slabuta, pentru 2010/2011, jocul este pur si simplu superb.
Din cate stiu, merge pe Win 7. l-am rejucat chiar prin mai-iunie anul asta.
Atunci Fahrenheit ramane. Dead Space mai tarziu. Daca nu merge pe Windows 7, am sa-l joc chiar daca trebuie sa pun XP lol.
Salutare tuturor. Va rog indrumati-ma in alegerea dintre Red dead redemption undead nightmare si heavy rain.
Pai intre Black ops si Medal of Honor eu as alege Black Ops,iar intre 2 jocuri total diferite ca gen as alege Gran Turismo 5.Depinde si de ce simti tu ca ai chef.Pew pew sau vrum vrum?
E mai mult o intrebare care ma ajuta sa ma decid daca dau comanda sau nu.
Acest televizor e Full HD sau HD Ready? In descriere scrie ca e HD Ready dar la specificatii tehnice scrie ca suporta 1080p.
Bookmarks