wtf? lol
Killzone 3
Killzone 3!!!O fi Black Ops un joc bun, dar are si probleme cu partea online mai ales la ps3.![]()
Da, logic, eventual poate ai vreun prieten cu PC sau asa si sa pastrezi consola pentru KZ3 in special, eu sincer prefer pana si Killzone 2 in detrimentul Black Ops. Nu de alta dar trebuie sa repet, ori ca joc MW1, ori ca joc BO, in afara de 2-3 arme si harti noi (+ ca unele harti vechi trebuiesc platite in Black Ops/MW via DLC ca sa le ai si in jocurile mai noi), grafica cu maxim 30% imbunatatita si inca alte mici fix-uri nu vad mari diferente. Campania diferita e oricum degeaba, ca si asa intr-o seara o termini, iar Online mari diferente dintre COD4 si asta nu vad.
KillZone 3 FTW !
Gioteck: EX-01 Bluetooth Headset sau Headset-ul oficial de la Sony ?
Am tot citit multe pareri/review-uri/diverse comentarii despre aceste 2 headset-uri pt PS3 (dintr-o gama mai variata am facut selectia si nu ma pot decide intre cele mentionate mai sus).
Astept pareri mai ales de la cei care au unul dintre cele 2 headset-uri. Ma intereseaza doar claritatea, sa ma aud bine si sa fiu auzit bine, sa nu fie probleme de diverse sunete ciudate (de la casca).
Avand in vedere diferenta de bani (Sony mai scump) si diferenta de design (Gioteck mai simpatic si parca mai comod) as vrea sa stiu daca merita Gioteck din punct de vedere calitativ.
Man, nu stiu cum sta treaba cu Gioteck, dar eu am headsetul Sony /varianta veche/ si pot sa zic ca face toti banii- am dat ~100 de lei pe acum ~ un an de pe Amazon.
Si eu am aceeasi casca ca a lui boga (cea Sony,tot varianta veche) si se aude perfect.![]()
Iti confirm eu ca Gioteck-ul se aude bine si esti auzit la fel. Imi place si faptul ca e "lite" de nici nu-l simti pe ureche. Eu l-am luat deoarece la momentul respectiv nu gaseam pe nicaieri (pe stoc) casca oficiala de la sony si sincer nu regret nimic.
Well,un controller vs. un joc,hmmm...Eu as merge spre move navigation controller,chit ca nu sunt cine stie ce jocuri pentru el,considera-l ca o investitie pentru viitor.Daca ai Heavy Rain/Resident Evil 5 Gold Edition ai ce sa faci o vreme buna,daca nu,cumpara-ti GTA EFLC,sunt 2 storyline-uri incredibile.
Bookmarks