Dead Space 2. Sau orice alt joc care se lansează �n următoarele luni mai puţin homefront şi crysis2...
Spuneti-mi si mie cam cat ar valora un PS3 40gb, gamepad six-axis, cablaria necesara.El a fost luat acum 3 ani dar a fost folosit foarte putin, ~50 ore jucate pe el iar ca aspect arata de 8-9.Cablul video este putin ros iar daca nu sta intr-o anumita pozitie imaginea se vede cu purici.In rest functioneaza fara probleme, astept sugestii de pret cat mai corecte.
Eu am jucat Uncharted 2 si Heavy Rain si pot spune ca amandoua isi merita banii.
Gran Turismo 5 l-am jucat la un prieten si mi s-a parut un joc bun.
Parerea mea Uncharted 2 > Heavy Rain > Gran Turismo 5
Eu le-am jucat pe toate si pot spune ca e o decizie extraordinar de grea.
GT5 - cred ca e cel mai bun din categoria lui, insa trebuie sa-ti placa genul asta de joc. Ofera foarte multe ore de joc, practic e un joc pe care-l poti juca la nesfarsit.
Uncharted 2 - foarte bun, foarte cinematic, foarte frumos realizat. MPul cred ca e pustiu, nu are un replay value foarte mare (il vei rejuca daca-ti place, dar nu pentru a vedea un alt final). Dintre cele 3 ofera cele mai putine ore de joc.
Heavy Rain - foarte bun, insa este o drama. E genul de joc pe care, cel putin eu, nu-l scoti din consola pana nu-l termini. Ai multiple posibilitati, replay value mare.
Ca durata de joc GT5>Heavy Rain>Uncharted 2
Ca si calitate GT5=Heavy Rain=Uncharted 2
Deci... gandeste-te foarte bine care gen iti place cel mai mult. Daca-ti plac toate la fel de mult, cumpara-l pe cel mai ieftin.
Aha, am inteles eu gresit. Daca e vorba de GT5 sau Heavy Rain&Uncharted 2, atunci mergi pe varianta a 2a. Sunt 2 jocuri excelente.
Bookmarks