M-am mai uitat la preview-uri pe net si m-am hotarat la Bioshock 2. La Dante's Inferno o sa astept niste review-uri pertinente de la Gamespot si IGN, dar si de la maestru Khan, care sa ma convinga sa-l iau.
OK, primul sfat: asteapta review-uri de la IGN si Gametrailers.
Gamespot nu mai sunt de incredere de ceva vreme![]()
pai depinde ce necesitati ai
daca acum stai cu 100 de gb hdd si nu mai ai loc de filme..muzica etc..ia hdd
dar daca ai vreo 500 de gb..ma gandesc ca iti poti face loc pentru ce ai mai avea nevoie si mergi pe touch3g
Consider ca la un rpg nu poti fi profesionist de la inceput tot iti ia ceva timp ca sa te prinzi cum sta treaba cu clasele cu lumea in care iti cresti caracteru si multe altele....Asa ca eu iti recomand Demon's Souls din toata inima, trebuie sa recunosc ca va fi greu pana te obisnuiesti dar feelingul pe care ti-l ofera acest joc odata ce te-ai acomodat cu el nu ti-l poate oferi nici un alt joc.
Eu iti recomand Dragon Age... e destul de greu sa il joci (e primul meu RPG pe console si al 3-lea sau al 4-lea in general) dar e inferior ca si dificultate fata de Demon's Souls care sa fim seriosi, iti scoate peri albi. Povestea e interesanta si nu vei simti cum trec cele aproximativ 40 de ore de gameplay (eu am 18 ore jucate si I can' t stop playin' it)
Bring Down the Sky sau Pinnacle Station? Mai am 400msp ramase si nu stiu ce sa fac cu ele![]()
PS3 sau Xbox 360?Ma cam roade acesta intrebare.Pe un PS3 am unblat dar nu si pe un XBOX..Nu stiu ce sa aleg.
![]()
Bookmarks