Bayonetta...mai asteapta putin la darksiders ...buguri / patchuri / pareri
Cu siguranta Bayonetta e jocul cel mai bun din cele 2. Candidat deja la GOTY pe 2010
Doar ca pe PS3 are probleme cu incarcari lungi si altele. (poti sa il intrebi detalii pe ReNeGaDe124 )
Oricum si Darksiders e un must.
Deci cum ar spune un fanboy: Intai cumpara-ti xbox![]()
Vreau sa imi iau Wii.
Va rog sa ma ajutati cu primele 5 jocuri care ar trebui sa le achizitionez (normal cele mai tari).
Va rog mult sa le puneti in ordinea importantei.
ms
Singurele jocuri ce le am pe WII sunt:
Metroid Prime 3
Super Mario Galaxy
Super Paper Mario
Zelda Twilight Princess (desi sincer mi-a placut mai mult pe Cub)
Mad World
Cred ca si noul Mario e foarte bun, Resident Evil 4 am inteles ca e foarte marfa pe WII
Si cam atat stiu eu![]()
Desi nu detin unul, iti pot spune ce titluri mi-as lua in locul tau
1. Super Mario Galaxy
2. Madworld
3. Okami
4. New Super Mario Bros
5. Zelda: Twilight Princess
Super Smash Bros: Brawl
No More Heroes
Mario Kart
Metroid Prime 3: Corruption
Uite o oferta foarte buna la wii - 700 lei http://www.romtelecom.ro/personal/el...e/consola-wii/
Eu deodamdată n-am Wii. Dar m-am documentat și-ți recomand din toată inima (grea decizie):
Resident Evil: The Darkside Chronicles Resident Evil Archives: Resident Evil Zero Resident Evil: The Umbrella Chronicles Resident Evil Archives: Resident Evil The House of the Dead 2 & 3 Return New Super Mario Bros. Wii Super Mario Galaxy Silent Hill: Shattered Memories Dead Space Extraction Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars The House of the Dead: Overkill Muramasa: The Demon Blade
Sorry...nu le-am putut limita(eu unul astea le iau pe Wii) + c�teva excepții
Cel mai greu lucru din lume (după părerea mea) să-i cer unui gamer să facă un top(cel puțin �n cazul meu...e crimă. N-am noaptea somn...mă simt b�ntuit de jocurile pe care le-am lăsat afară...).
*p.s.
Nu uita de WiiWare unde este adevărata comoară!![]()
Mi-am luat WII dintr-un singur motiv:
Deocamdata joc New Super Mario Bros WII care este un joc FE-NO-ME-NAL!!! Mai am Resident Evil Umbrella Chronicles.
As dori sa mai incerc in viitor alte jocuri Mario(Super Mario Galaxy de exemplu), Mad World si Red Steel 2 cand va aparea. Habar nu am insa de unde sa imi cumpar Mad World...... Mario l-am cumparat din Ungaria, am facut o excursie de 200 de km pentru el. Dar a meritat fiecare km... lol
Eu tias propune un headset randomly (Jabra maybe)... gasesti la Media Galaxy in Lotus... si iti raman bani si pentru altceva
Ajutatima si pe mine UNO sau Smash Cars (PSN)
Bookmarks