Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 170 of 492 FirstFirst ... 70 120 160 168 169 170 171 172 180 220 270 ... LastLast
Results 3,381 to 3,400 of 9837

Thread: Decizii

1. #3381 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Mafia II FTW ! E peste Enslaved din multe puncte de vedere, si e si mai bun daca ai jucat Mafia I.

2. #3382 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Mersi băieţi! Răm�n pe Mafia 2, acu' doar curaj �mi mai tre' să fac comanda pe Zavvi lol

3. #3383 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Mafia 2, dar vezi ca nu e prea lung si nici nu are multi, astfel incat nu vad cum te-ar putea tine lipit de monitor mai mult de 2, maxim 3 saptamani. Si mie mi-a placut mult, dar fiind foarte scurt si neavand multiplayer, e greu sa petreci foarte mult timp in el. L-am terminat de 3 ori intr-un interval scurt, iar apoi nu mai puteam sa-l mai vad ca si vomitam pe loc.

4. #3384 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Eu as merge pe Enslaved.
    Am jucat Mafia 2 pe PC, nu mi s-a parut cine stie ce si nici n-am apucat sa-l termin... Poate si pentru ca ma asteptam la un joc sandbox gen GTA4, iar Mafia 2 s-a dovedit a fi foarte liniar..

Enslaved a fost mai bine primit si de critici, si de gameri. Am jucat doar demo la el, mi s-a parut interesant.

5. #3385 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    Mafia 2

6. #3386 SP
    Banned Miata's Avatar
    ok am si eu o dilema, Mass effect 2 vs Resident evil 5 vs Virtua tenis 3 vs call of duty world at war
    stiu ca sunt multe dar n-am bani decat pt unul din ele

7. #3387 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Miata View Post
    ok am si eu o dilema, Mass effect 2 vs Resident evil 5 vs Virtua tenis 3 vs call of duty world at war
    pai daca sunt de ps3 mass effect e cam 40 de lire, restul cam 20 fiecare

---------- Post added 20-01-2011 at 01:04 AM ----------

daca dispui de 300 ron mass effect si re 5 gold edition

8. #3388 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mass Effect 2!

9. #3389 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Vanquish... merita vs nu merita acum investitia (tinand cont de ce urmeaza sa apara iar eu am buget de student)

10. #3390 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Mass Effect 2 Dupa care Resident Evil 5

G-man.. la ~16 lira pe ShopTo.. eu zic ca merita investitia. Fara dubii

11. #3391 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    Resident evil 5

---------- Post added 20-01-2011 at 08:25 AM ----------

Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Vanquish... merita vs nu merita acum investitia (tinand cont de ce urmeaza sa apara iar eu am buget de student)
    nu merita

12. #3392 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post

Merita 100%. E unul dintre cele mai bune jocuri lansate anul trecut cu o campanie si gameplay naucitoare. Nu vei regreta un cent. Go for it.

13. #3393 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Call of Juarez: Bound in Blood merita ? Am vazut ca are un pret destul de mic pe Zavvi, 10 lire. Am jucat demo si e asa si asa. Ce parere aveti despre jocul asta ?

14. #3394 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Call of Juarez: Bound in Blood merita ? Am vazut ca are un pret destul de mic pe Zavvi, 10 lire. Am jucat demo si e asa si asa. Ce parere aveti despre jocul asta ?

un fps western excelent. L-am luat la lansare si mi-a facut placere sa joc atat campania cat si multiplayerul. In plus poti trece prin campanie prin perspectiva a doua personaje diferite cu abilitati distincte. Daca are si un pret bun n-ai de ce sa nu il iei.

15. #3395 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Imi ajung zilele astea cateva jocuri si as avea nevoie de opiniile voastre pentru a sti de care sa ma apuc :
    -Little Big Planet 2
    -Mass Effect 2
    -Dead Space 2
    -DC Universe Online

16. #3396 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Imi ajung zilele astea cateva jocuri si as avea nevoie de opiniile voastre pentru a sti de care sa ma apuc :
    -Little Big Planet 2
    -Mass Effect 2
    -Dead Space 2
    -DC Universe Online
    Pentru mine ordinea ar fi Mass Effect 2 - un prim playthrough - urmat de campania SP a lui Dead Space 2, dupa care un al doilea playthrough la ME, dupa care incercat MP de DS Trebuie sa mentionez totusi ca nu am mai jucat niciun ME pana acum si ca nu-s fan LBP

Si ca tot veni vorba..

Killzone 3 sau UNO @
    Argumentati va rog. Multumesc

17. #3397 SP
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    -Little Big Planet 2
    -Mass Effect 2
    -Dead Space 2
    -DC Universe Online

2 playthroughs - Dead Space 2
    2 playthroughs - Mass Effect 2

...celelalte 2 in ce ordine poftesti

18. #3398 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post

Killzone 3 sau UNO @
    Argumentati va rog. Multumesc
    UNO ofc...De ce?Pentru ca il joci 8 ore pe zi.

19. #3399 SP
    Cred ca zicea de Uno Doi(partea a doua). Dar asa ii zice - Uno Doi - puteau sa se gandeasca la ceva mai original si ei...

20. #3400 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    RDR Undead Nightmare vs Little Big Planet 2 vs Castlevania: Lords of Shadow
    Ce sa aleg?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.