Mafia II FTW ! E peste Enslaved din multe puncte de vedere, si e si mai bun daca ai jucat Mafia I.
Mafia II FTW ! E peste Enslaved din multe puncte de vedere, si e si mai bun daca ai jucat Mafia I.
Mafia 2, dar vezi ca nu e prea lung si nici nu are multi, astfel incat nu vad cum te-ar putea tine lipit de monitor mai mult de 2, maxim 3 saptamani. Si mie mi-a placut mult, dar fiind foarte scurt si neavand multiplayer, e greu sa petreci foarte mult timp in el. L-am terminat de 3 ori intr-un interval scurt, iar apoi nu mai puteam sa-l mai vad ca si vomitam pe loc.![]()
Eu as merge pe Enslaved.
Am jucat Mafia 2 pe PC, nu mi s-a parut cine stie ce si nici n-am apucat sa-l termin... Poate si pentru ca ma asteptam la un joc sandbox gen GTA4, iar Mafia 2 s-a dovedit a fi foarte liniar..
Enslaved a fost mai bine primit si de critici, si de gameri. Am jucat doar demo la el, mi s-a parut interesant.
ok am si eu o dilema, Mass effect 2 vs Resident evil 5 vs Virtua tenis 3 vs call of duty world at war
stiu ca sunt multe dar n-am bani decat pt unul din ele
Vanquish... merita vs nu merita acum investitia (tinand cont de ce urmeaza sa apara iar eu am buget de student)
Call of Juarez: Bound in Blood merita ? Am vazut ca are un pret destul de mic pe Zavvi, 10 lire. Am jucat demo si e asa si asa. Ce parere aveti despre jocul asta ?
Imi ajung zilele astea cateva jocuri si as avea nevoie de opiniile voastre pentru a sti de care sa ma apuc:
-Little Big Planet 2
-Mass Effect 2
-Dead Space 2
-DC Universe Online
Pentru mine ordinea ar fi Mass Effect 2 - un prim playthrough - urmat de campania SP a lui Dead Space 2, dupa care un al doilea playthrough la ME, dupa care incercat MP de DSTrebuie sa mentionez totusi ca nu am mai jucat niciun ME pana acum si ca nu-s fan LBP
Si ca tot veni vorba..
Killzone 3 sau UNO @![]()
Argumentati va rog. Multumesc![]()
Cred ca zicea de Uno Doi(partea a doua). Dar asa ii zice - Uno Doi - puteau sa se gandeasca la ceva mai original si ei...![]()
RDR Undead Nightmare vs Little Big Planet 2 vs Castlevania: Lords of Shadow
Ce sa aleg?![]()
Bookmarks