Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 159 of 492 FirstFirst ... 59 109 149 157 158 159 160 161 169 209 259 ... LastLast
Results 3,161 to 3,180 of 9837

Thread: Decizii

1. #3161 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Suporta input 1080p, dar nu reda 1080p. Poate doar 1080i, care este oribil, sau 720p. Nu iti recomand acest televizor, mai ales ca diferenta pana la un full HD 1920x1080 este destul de mica.

2. #3162 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by sacalul273 View Post
    precomanda pt. Crysis 2 sau killzone 3
    Ambele. Killzone 3 se lanseaza in Februarie, iar Crysis 2 in Martie (asta daca nu-l amana). Killzone 3 este foarte bun, cel putin din Beta, insa si Crysis 2 va fi un joc pe masura. Daca totusi nu poti... cumpara Killzone.

3. #3163 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Assassin's Creed: Brotherhood sau Black Ops (PS3) ?

4. #3164 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Assassin's Creed: Brotherhood.
    Dar daca vrei shooter iti recomand sa mai astepti 2-3 luni pentru Killzone 3

5. #3165 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Assassin's Creed: Brotherhood. Can't go wrong with this!

Poveste si atmosfera captivante, durata de joc buna (10 ore pentru main story; putin peste 30 cu tot cu misiunile secundare) si un mod multiplayer interesant si foarte fun.

Cum a spus si Mask, in materie de shootere asteapta Killzone 3.

6. #3166 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Din ce am vazut pe forum, sunt probleme mari cu varianta de PS3 a Assassin's Creed: Brotherhood...

7. #3167 SP
    Hmm...pai atunci Black Ops are probleme si mai mari (ma refer la partea online->lag imens) decat AC:B

In lista de PSN am vazut ca baietii joaca la greu AC:B..si nu prea i-am vazut plangandu-se spre deosebire de Black Ops.

8. #3168 SP
    Senior Member boga's Avatar
    @naz - Ader si eu la opiniile tovarasilor mei de mai sus. Am inceput ieri AC in SP si n-am intalnit nicio problema medie /nici vorba de majora/ pana acum. Daca ti-a placut AC2 n-ai cum sa gresesti cu titlul asta. De-abia astept sa-mi revina netu si sa-l incerc si in MP. Sunt destul de optimist

9. #3169 SP
    3 Helghasts vs o prajiturica...who will win?

10. #3170 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    3 Helghasts vs o prajiturica...who will win?
    Prajiturica ? .

PS: Joke.

11. #3171 SP
    Senior Member boga's Avatar

12. #3172 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Uncharted 2 GOTY Edition sau AC 1
    Mentionez ca Uncharted 2 il iau doar ptr multiplayer deoarece campania de single player am terminat-o

13. #3173 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Uncharted 2 GOTY Edition sau AC 1
    Mentionez ca Uncharted 2 il iau doar ptr multiplayer deoarece campania de single player am terminat-o

Uncharted 2 GOTY,deoarece Ac1 il poti juca si pe Pc(ma'ntelegi)!

14. #3174 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Daca ai terminat Uncharted 2-ul, in opinia mea trebuie sa iti iei primul Assassin's Creed si sa continui cu ambele jocuri lansare dupa. Este o poveste ce nu merita ratata.

15. #3175 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Uncharted 2 este un joc foarte bun, dar l-ai terminat deja, plus ca nu stiu cata lume mai joaca MP. Deci cumpara Assassin's Creed, este un joc foarte bun, chiar daca e putin cam repetitiv.

16. #3176 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Fifa 11 sau PES 11? pe ps3!

17. #3177 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Fifa 11

18. #3178 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    FIFA 11.

19. #3179 SP
    Banned Miata's Avatar
    aceeasi nedumerire am avut si eu, si am ales PES 11, e mult mai fun decat fifa 11, gameplay grafica + champions league il face superior

20. #3180 SP
    Junior Member coxkronosh's Avatar
    nu am ps3, dar cred ca si acolo majoritatea joaca fifa, nu pes.E mult mai distractiv cand e comunitatea mai mare, logic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.