Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 45 of 149 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 145 ... LastLast
Results 881 to 900 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #881 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Wow, ce feeleng ai in hardcore mod . Fara tinta , fara spot , daca te raneste nu iti dispare sangele de pe ecran , super .

2. #882 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    tocmai am downloadat un update la bad company 2 pe ps3 (1.010...si imi merge store-ul pe contul us chiar daca am jocul pe zona 3.... lol...trebuiau sa faca odata in game store-ul.....god job DICE !!!

3. #883 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Dupa ce am facut update-ul nu mai pot folosi AUG.Il selectez si ma da cu F2000.

4. #884 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    daca te raneste nu iti dispare sangele de pe ecran
    Ciudat. Am jucat pe hardcore si nu mai arata sange. Mori direct.

5. #885 SP
    Member justamodel's Avatar
    Mie nici acum nu imi merge storeul.. inca nu am reusit sa bag VIP code ..

6. #886 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Ciudat mie nu-mi apare update-ul

7. #887 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mda...Am dat peste un "graphical glitch/bug" care ma enerveaza la culme. Se intampla cand pun ACOG pe GOL Sniper Magnum.
    Exemplul este in poza:

Puteti incerca si voi combinatia sa imi spuneti daca vi se intampla la fel? Mersi.
    Attached Images Attached Images bfbc2game20100308130700.png

8. #888 SP
    Member justamodel's Avatar
    Pot sa fac cumva sa bag vip code pe contul de UK dar sa imi mearga hartile pe contul US? Pe UK merge storeul pe US nu..

9. #889 SP
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Pot sa fac cumva sa bag vip code pe contul de UK dar sa imi mearga hartile pe contul US? Pe UK merge storeul pe US nu..

Oameni buni de ce nu cititi threadul cu atentie? Eu pur si simplu m-am saturat sa mai raspund la aceeasi intrebare in fiecare zi....

10. #890 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Mda...Am dat peste un "graphical glitch/bug" care ma enerveaza la culme. Se intampla cand pun ACOG pe GOL Sniper Magnum.
    Exemplul este in poza:

Puteti incerca si voi combinatia sa imi spuneti daca vi se intampla la fel? Mersi.
    Eu nu am eroarea asta. Pe ce platforma joci?

11. #891 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Nici la mine nu a aparut nici un update, nici ingame store-ul nu merge. Hartile promotionale imi merg, mai era vorba de ceva continut/unlock-uri extra?

12. #892 SP
    Mie imi apare ca vrea sa faca update , dau OK , si scrie Please wait... si dupa 10 sec se restareaza consola ?
    Ce are ? Cum pot face update-ul ?

LE: Gata , la a treia incercare a mers !

13. #893 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    DLC-ul de la Limited este blocat pe contul de pe care l-ai luat?(cred ca o sa primesc jocul zona 3 si nu stiu daca o sa fiu nevoit sa il joc pe un cont de HK sau merge si pe unul de US sau RO )

14. #894 SP
    Nu , iti poti activa codul VIP pe orice cont , nu conteaza de ce zona e. Eu am jocul zona 1 si joc pe cont de UK si merge . Si DLC-ul nu edoar pentru limited e pentru orice varianta , dar daca ai cod VIP le poti lua gratis .

Stiti daca celelalte lucruri de pe store o sa le putem lua cu codul VIP ?

15. #895 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Nici la mine nu a aparut nici un update, nici ingame store-ul nu merge. Hartile promotionale imi merg, mai era vorba de ceva continut/unlock-uri extra?
    si eu am aceeasi problema ... la 10 min dupa ce am primit informatia de la un coleg ca ar exista un update, am iesit din joc si am reintrat si nimic ... no update for me ...

16. #896 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Cum trag si cu alta arma decat acel missile cand sunt in UAV?

17. #897 SP
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Eu nu am eroarea asta. Pe ce platforma joci?

Pe PS3 am jocul. Am cautat pe net si se pare ca nu sunt singurul care are aceasta eroare. Anyone else? Puteti verifica va rog?

18. #898 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Pe PS3 am jocul. Am cautat pe net si se pare ca nu sunt singurul care are aceasta eroare. Anyone else? Puteti verifica va rog?
    Se pare ca si eu eram singurul care avea 10 freez-uri pe zi ... imi disparea sunetul din boxele laterale, dupa aia din cele centrale, si dupa aia freeze complet. Am modificat setarile de la sunet din Home Theatre in War Tape sau ceva de genu si vad ca nu mai am probleme. Poate gasesti si tu ceva pe la setarile video care poate fi modificat ...

19. #899 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    Cum trag si cu alta arma decat acel missile cand sunt in UAV?
    Trebuie sa setezi cand iti alegi spec-ul, la specializarile pentru arme, alt w si o sa poti trage si cu mitraliera.

20. #900 SP
    Member Painkiller's Avatar
    terminat. foarte tare, dar campania parca a fost mai misto in primul. acum urmeaza multiplayer sa vedem ce e cu el. cate demolition kills ati reusit sa faceti pana acum?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 149 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 145 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks