Wow, ce feeleng ai in hardcore mod . Fara tinta , fara spot , daca te raneste nu iti dispare sangele de pe ecran , super .
Wow, ce feeleng ai in hardcore mod . Fara tinta , fara spot , daca te raneste nu iti dispare sangele de pe ecran , super .
tocmai am downloadat un update la bad company 2 pe ps3 (1.010...si imi merge store-ul pe contul us chiar daca am jocul pe zona 3.... lol...trebuiau sa faca odata in game store-ul.....god job DICE !!!
Mda...Am dat peste un "graphical glitch/bug" care ma enerveaza la culme. Se intampla cand pun ACOG pe GOL Sniper Magnum.
Exemplul este in poza:
Puteti incerca si voi combinatia sa imi spuneti daca vi se intampla la fel? Mersi.
Pot sa fac cumva sa bag vip code pe contul de UK dar sa imi mearga hartile pe contul US? Pe UK merge storeul pe US nu..
Nici la mine nu a aparut nici un update, nici ingame store-ul nu merge. Hartile promotionale imi merg, mai era vorba de ceva continut/unlock-uri extra?
Mie imi apare ca vrea sa faca update , dau OK , si scrie Please wait... si dupa 10 sec se restareaza consola ?
Ce are ? Cum pot face update-ul ?
LE: Gata , la a treia incercare a mers !
DLC-ul de la Limited este blocat pe contul de pe care l-ai luat?(cred ca o sa primesc jocul zona 3si nu stiu daca o sa fiu nevoit sa il joc pe un cont de HK sau merge si pe unul de US sau RO
)
Nu , iti poti activa codul VIP pe orice cont , nu conteaza de ce zona e. Eu am jocul zona 1 si joc pe cont de UK si merge . Si DLC-ul nu edoar pentru limited e pentru orice varianta , dar daca ai cod VIP le poti lua gratis .
Stiti daca celelalte lucruri de pe store o sa le putem lua cu codul VIP ?
Se pare ca si eu eram singurul care avea 10 freez-uri pe zi ... imi disparea sunetul din boxele laterale, dupa aia din cele centrale, si dupa aia freeze complet. Am modificat setarile de la sunet din Home Theatre in War Tape sau ceva de genu si vad ca nu mai am probleme. Poate gasesti si tu ceva pe la setarile video care poate fi modificat ...
terminat. foarte tare, dar campania parca a fost mai misto in primul. acum urmeaza multiplayer sa vedem ce e cu el. cate demolition kills ati reusit sa faceti pana acum?
Bookmarks