in al2-lea pack de 7,5k
La cele de 35k.....nimic
am cheltuit 300k coins in ultimele doi zile pe pack-uri. nu mi-a picat nici un tots dar nici voi nu aveti cate contracte am eu![]()
hai ca nu ti-a dat gaura marecel putin jumatate sunt recuperati
am deschis si eu 2 bucati, niciun deosebit![]()
Au postat pe Twitter un anunt azi-noapte, au spus ca au facut progrese in finalizarea update-ului si ne vor da din nou de veste in seara asta dupa ora 19:00 (uk) , au spus ca fac tot posibilul sa lanseze Kick Off-ul din aceasta seara. Probabil ca cel tarziu maine il vom avea, daca nu in seara asta.
strategia era sa mai vand niste pack-uri de 100k, cate 2 / cont de data asta, pt ca au vazut ca au succes. Au bagat niste inform in multe pachete sapt trecuta, iar acum au vazut ca prinde si au mai aruncat ceva momeli, sperand ca oamenii o sa cumpere iar o gramada de fifa points. doar ca pachetele asta au fost cu tzepe.
ce fel de noroc poti avea ?)
All FIFA 14 players on Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3 and PC are currently being prompted to download an update. This is in preparation for *** World Cup, which we are aiming to launch later today, UK time.
World Cup Kick Off mode is now live and available to download for Xbox One and PS4.
deci ce spuneam. Se termina cu pack-urile de 100k si se da drumul la WCFUT
Bookmarks