am avut 4 zile pauza inainte de pasa proasta, si cred ca asta e cauza ...dar stau si ma uit ca parca nu sunt eu...nu mai pot sa ma apar, mi se blocheaza degetele...straniu![]()
am avut 4 zile pauza inainte de pasa proasta, si cred ca asta e cauza ...dar stau si ma uit ca parca nu sunt eu...nu mai pot sa ma apar, mi se blocheaza degetele...straniu![]()
Ce camera(setari) folositi pt PS4?Ca si ext single merg pe broadcast iar pt online coop height 7 zoom 9!
Doamne, sa imi bag piciorul. Am ramas in 300k dupa ce am deschis cateva pachete. Mi-a picat fix pla, desigur. Acum nu mai stiu ce echipa sa fac. De cateva meciuri pierd in prostie. Am picat din Divizia 2 in 5. Wohoo! S-a dus naibii porcaria asta de market si nu mai pot sa cumpar nimic. Sa ma ... pe ei de imputiti, astia cu coin tradingul lor. Au facut jocul praf.
noua echipa a lui Gica...ceva pareri? are chem 8...
http://www.easports.com/fifa/footbal...F2RN6Kbzie:360
Dupa ce am jucat vreo saptamana cu niste prieteni offline, m am decis sa renunt la ultimate team si viteza de joc de NFS.
E mai relaxant asa.In plus parca nu mai sunt asa multe fazele alea ciudate si din senin din care luam goluri.
Am inceput cu fifa 14 pe xbox, pe urma am luat si pe pc, si cand mi am luat ps4 am luat si pe ps4.
Acum o sa vand echipele si coins de pe toate platformele.Daca e cineva interesat pm.
Ce parere aveti?
http://www.easports.com/uk/fifa/foot...jXuxCkbzi5:360
Deci nu se poate asa.cevaaaa...baaa e incredibil.sa joci UT WC cu jucatorii cu picioatele LEGATE ...jur ca m am lamurit ca EA face intentionat aceste lucruri...jucatori care abia alearga ..nu stiu sa dea o pasa de 2 m fara exagerare o dau la adversar, se joaca cu nervii nostri...m a batut un adversar 4-1 pe care normal il bateam fara probleme...nu.am ce sa mai.zic
---------- Post added 09-08-2014 at 12:54 ----------
Cred ca UT este cel mai frustrant joc posibil..sunt sigur de fapt
Poti sa ai toti jucatorii de peste 90, cand vrea jocul sa te arda, iti joaca echipa mai prost ca una de bronz.
Nu merge nici o pasa, jucatorii chiar daca au mingea la 30cm in fata lor nu baga piciorul, ratari incredibile, si in aparare fundasii ti se ciocnesc intre ei ca sa scape adversarul singur cu portarul.Penibil.
Penibillll.am Klose..Muller,Schwistenger,Pique.Kompany,Fabregas. Messi..si joc de ceva timp ca Alcoron....si cand a fost sa castig am mers de la primul meci cu victorie pana la castigarea cupei...si acum nu dau o pasa de 2 m....trag de ei ca de milogi nam vazut asa cv
Voi nu sunteti lamuriti inca ca de f mult timp seria fifa e noob friendly? Cum se face ca ai 3-0 in fata unui adversar care in afara de a spama x si a face pe calalaretul cu L2 nu poate mai nimic si din senin te egaleaza si te mai si bate cu 3 lovituri de cap.
Jocul e pe conceptul asa: esti bun, ai 3-0 deja in min 30? Driblezi, fara sa te asistam noi ca la L1 X sau XXX sau L1 triunghi? Lasa ca vezi tu spargatorule de vanzari, pai cei multi si prosti in ale jocului sa nu aiba si ei satisfactie?!!! Tu spui: pai unde e ECHITATEA mai EA mai?!
EA raspunde: fac ceva pe echitatea ta ba! Prostul a dat si el banul, daca mai vreau banul lui la anul trebuie sa-i dau EU avantaje ca el E NOOB dar are bani de joc si nu renunta la jocurile video pt ca are tarate in cap, se crede bun deja de cand i-am asistat L1 TRIUNGHI.
Cam asta e povestea. Spor la cumparat Fifa 15.
Stai linistit ca nu sta EA in buzunarul tau. Nu-ti convine jocul, nu cumperi, simplu ca buna ziua.
Cunosti termenul de simplut? Cam asa ai concluzionat tu. Pai daca tu il cumperi inseamna ca esti masochist, scuza-mi expresia sau ai nevoie de "aim assist"sa faci un kill. Daca esti un pic inteligent, doar un pic, pricepi ce am spus. Ai nevoie de ajutor sa joci si sa castigi intr-un joc video? Inseamna ca sunt probleme mari la ...pricepere, sa nu spun altel. Tu esti inteligent si sunt sigur ca ai inteles ce am spus.
Ps: sunt multi ca tine? Sa stim si noi care e viitorul , ne dam seama daca o sa dai bacul de trei ori sau de n ori pt ca si statul vrea sa te ajute sa reuseti in viata, ca si EA, chiar daca nu meriti. Ai priceput? Sper ca da, altfel e grav.
---------- Post added 10-08-2014 at 19:21 ----------
Si ute aici, poate ai invatat si o limba straina:
Having now played a considerable amount of Fifa 14 (Xbox One), I am left underwhelmed for the 1st time in 5 years!! Being an "old" PES boy, each Fifa since 2009 has been (imo) a step forward for the real life players. Unfortunately this is no longer the case!
While I am not a huge fan of overly easy through balls, they aren't really the source but the highlighter of the main problem: Loss of control! Most of the time they are easy to predict from a noob, and within previous Fifa years easy to handle. With Fifa 14 these noob balls are still easy to read, however, the control over your defence has been changed!!
Having used the full manual "toggle select" option for selecting my defender, it has always allowed me to position last defenders well enough to make a tackle. But, in Fifa 14 the cpu will take over control of my "human controlled player” and hold them back, make them do a side step or visibly slow them down!!! And I am not pressing contain or tackle buttons.. Yes, this has always happened to some degree in Fifa, but now it is ever more apparent and ever more substantial; which is why I have titled the post "Made for Noobs!". This is obviously a mechanism for people with less ability to score goals!
This coupled with a few other problems, timing physics, defenders catching up with ball etc etc, has left me thinking about PES and returning to it for the first time in 5 years!!!! Could this be another generation jump?
O sa ma numar si eu printre cei care nu o sa mai dea bani celor de la EA. Nu, nu o sa cumpar fifa 15, o sa astept varianta crack.uita pe PC si o sa il joc offline. De pofta ptr jucat online o sa mai trec pe la salile de joc. S.a imputit.de tot.trb de la fifa 12 incoace.
doar ut online este enervant
restul sunt ok
jucati mai putin ut online si mai mult seasons mode,co op seasons mode,pro clubs mode,career mode,niste unranked la match lobby,offline ut
Bookmarks