in primul rand, ma bucur ca esti caine
legat de meci, am avut meci in care adversarul a avut 2 suturi si a dat 2 goluri...posesie 67% pt mine, 17-2 la suturi... si degeaba, asta e fifa..insa si in viata reala se intampla...
---------- Post added 23-01-2014 at 20:03 ----------
l-as lua pe Adebayor IF2 ca sa joace ST in locul lui Benteke...insa e diferenta de viteza intre ei...nu stiu ce sa fac...
Mi.a dat golurile doar pe contra atac ... m.am enervat mai mult ... ca saracul nu a jucat nimic ... si a fost egal..
dupa o pauza de 1 saptamana si cum o furam mai mereu am zis sa mai joc si eu cateva meciuri in ultimate ,din div a 3 am promovat in 1 si am fost la un pct sa iau titlul
New Team : http://www.easports.com/fifa/footbal...8NRcjnKNRF:ps3
Lewandowski IF1 l-a folosit cineva ? Se merita 470k ?
aceiasi intrebare pt Adebayor IF2...merita in locul lui benteke tinand cont de diferenta de viteza?
---------- Post added 24-01-2014 at 15:56 ----------
Cristian, apropo, eu il am pe Mandzukic rezerva...e extraordinar pe final de joc...nu are viteza ca sa-l folosesc titular, insa dupa minutul 70 merita bagat... m-a scos de f multe ori..e superb la finalizare si la jocul de cap..
---------- Post added 24-01-2014 at 15:57 ----------
zi-mi te rog, goetze merita in locul lui Aubameyang CAM?
Balotelli top scorer din serie A, 31 de goluri in 28 de partide, 5 goluri si un asist intr.un singur meci. L.as incerca IF insa e peste bugetul meu, il are cineva? cum se comporta?.....
Tevez si Higuain cei mai slabi, am mai multe goluri cu Vucinic decat cu ei la un loc.
http://www.easports.com/fifa/footbal...rwYopnKNYr:ps3
Aubameyang CAM? Asta e strikerul ideal pentru jocul pe contra-atac, ce sa faci cu el CAM? N-are pasa, nici cine stie ce dribling...
Mie mi se pare vulnerabila in axul central formula asta. Ai benzi foarte solide, dar pe centru e cam pustiu in spatele lui Gotze. In rest, ca jucatori cam asta o sa-mi iau si eu dupa ce isi revine piata complet si marit cei 140 de ciumeti pe care-i am pe stocMai putin Robben de care n-o sa am bani momentan.
O sa joc cu Schweinsteiger CDM, Reus si Robben(cand l-oi lua, pana atunci Farfan) pe benzi (LM, RM) si in fata Lewandowski si Aubameyang. Apropo, in poarta cum ti se pare Neuer fata de Adler? Pe mine pe platforma mobile nu ma impresionase cu nimic. Ar fi fost buna varianta blue, desigur, cred ca e un fel de lacat pe poarta.
Vad ca numai dinamovisti pe F.U.T. 14
Mie mi-a mancat sufletul deja, nu pot sa joc decat noaptea, ziua imi da eroare si pierd tot![]()
E momentul sa schimbi ISP-ul.
P.S. Eu sunt rapidist, Cristian parca e stelist. Cu Petrolul n-am vazut pe nimeni![]()
Apara foarte bine , nu ii scapa nimic. Am jucat si cu Adler inainte dar nu se compara Neuer cu Adler , parerea mea .
Schweinsteiger & Gundogan se descurca bine pe faza de aparare iar pe contraatac nu iert nimic cu Robben , Reus , Lewandowskk & Gotze ...super jucatori .
Mai am nevoie de 50k sa il cumpar pe Lewandowski IF1 dar nu stiu ce sa fac...
Am eu pe cineva in lista dar nu-mi mai amintesc cine![]()
Bookmarks