Interesant intr.o echipa din Bundesliga, pe cine sa folosesc in dreapta ? Muller sau Farfan ?
Ok, multumesc ! M.am apucat de curand de fifa ultimate team si nu inteleg preturile unor jucatori, in comparatie cu altii de acelasi "rang". Probabil cei scumpi pica mai greu in pachete, alta explicatie nu gasesc...
Inteleg...am vazut la cineva ca in dreptul ovr la jucator era conturat cu argintiu...jucatorul era gold, ce insemna ? Si in legatura cu chem style, se observa anumite diferente la un moment dat ?
Cand este overalul conturat cu argintiu inseamna ca o fost aplicat un card argintiu de boost. Apare conturul in culoarea cardului de boost aplicat.
FIFA 14 Ultimate Team Consumables Guide - Development and Training
Am jucat un meci cu unul acum .... el stia saracul decat 4 butoane ... (Y+LB) , viteza si sut ... si de la el din careu tot cu Y+LB iesea , numai in stilu asta juca ... era foarte amuzant
astia sunt mai usor de batut de care zici tu, mai greu cu aia care fug numai pe flancuri cross head si gol..ma dispera ...
http://www.easports.com/fifa/footbal...ideo/183953607
l.am batut greu tare pe asta care numai pe flancuri plimba mingea.
Am vreo 4 reusite cu Tevez din lovituri libere
Stie cineva daca rata DNF-urilor afecteaza calitatea jocului, in special a paselor si suturilor? Mi-am facut doua echipe noi care mergeau super bine, pana cand, din cauza vremii de afara, am pierdut conexiunea in vreo 4 meciuri. De atunci efectiv ma chinui sa bag mingea in poarta, in conditiile in care, cu aceste echipe dadeam cel putin 3 goluri pe meci in div 2. Acum mi-am luat 3 infrangeri consecutive la scor destul de urat(div 3).
Depinde cati coins ai. Eu as incerca Diouf, Aubameyang sau Mandzukic. Depinde si ce stil de joc ai.
Da, conteaza si stilul de joc . Mie imi trebuie cineva care sa le stie pe toate, joc in functie de oponent, de ex: daca acesta face posesie, incerc sa joc contraatac, daca nu...incerc sa-mi fac jocul meu . Trebuie sa stie sa alerge binisor, dar mi-ar trebui cineva care finalizeaza bine, care stie sa suteze dar si cu capul. Mandzukic, cum spunea cineva mai sus, cred ca e bun pe final de meci . Nu dispun de cine stie ce buget si...joc 4-2-3-1(2). Niciodata nu mi-a placut un sistem cu 2 atacanti.
Oficial nu afecteaza, dar pot sa-ti zic ca am observat diferente intre comportamentul echipeilor cand aveam sub 1 DNF fata de 1,25 DNF. In FIFA13 era si moralul in atributele jucatorilor, care putea fi corectat cu aplicari de carduri. Acum a disparut, dar nu sunt convins ca nu are efect.
Bookmarks