Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 16 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 310

Thread: The Crew

1. #181 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Man, joaca din masina. Controlul este acelasi, dar ai alta perspectiva asupra drumului si conduci mult mai bine. Mie, cu in-car view, mi se pare ca se apropie fff mult de Forza Horizon 2 ca si control, doar ca in curbe nu fuge atat de mult ca in FH2.

2. #182 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Am primit cod
    Il dau cui vrea, ca am facut rost.
    P.S: De PS4

3. #183 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Baga aici

LE: Merci Fishy, revin cu păreri

4. #184 SP
    Member legokid220's Avatar
    am cod . cine il vrea sa-mi da pm sau sa zica aici. ps4

5. #185 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Dupa 3 beta-uri, unul pe PC, doua pe PS4, mi-am schimbat parerea. O sa-l iau sh la 50 lei peste un an doi.

6. #186 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    cine mai doreste un cod beta , vi-l daruiesc

7DAJ-8TNR-KHTN

sa specifice cel ce l-a folosit

7. #187 SP
    Member Ramon's Avatar
    Mersi!

---------- Post added 07-11-2014 at 18:28 ----------

Am si eu unul pentru PS4 US:
    5EPL-P5N5-K5NF

8. #188 SP
    Member mihaidinbuc's Avatar
    Am si eu un cod de PS4 cine il vrea PM.

9. #189 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Dupa 3 beta-uri, unul pe PC, doua pe PS4, mi-am schimbat parerea. O sa-l iau sh la 50 lei peste un an doi.
    Daca vei astepta pana in 1/2 ani atunci apare The Crew 2

10. #190 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Am și eu o întrebare... Sunt eu singurul care suge la jocul ăsta? Am făcut prologul... Ăla a fost ok. Apoi am zis... Hai să fac niște provocări dintr-alea de skills. Nu mi-a ieșit mai nimic. Apoi m-am apucat de misiunile alea date de unul, Troy. Nu reușesc să termin niciuna. De medalii nici nu încape vorba. Iar upgrade-uri de performanță nu sunt disponibile. Mai are cineva probleme cu dificultatea sau doar sunt eu cel mai varză jucător?

11. #191 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vreau si eu un cod, cel de la FishyBon3 nu e bun

LE: era pt US, nu mai am nevoie

12. #192 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by Gandomyr View Post
    Am și eu o întrebare... Sunt eu singurul care suge la jocul ăsta? Am făcut prologul... Ăla a fost ok. Apoi am zis... Hai să fac niște provocări dintr-alea de skills. Nu mi-a ieșit mai nimic. Apoi m-am apucat de misiunile alea date de unul, Troy. Nu reușesc să termin niciuna. De medalii nici nu încape vorba. Iar upgrade-uri de performanță nu sunt disponibile. Mai are cineva probleme cu dificultatea sau doar sunt eu cel mai varză jucător?
    cred ca tu esti mai varza am castigat pana acuma toate cursele pe care le-am jucat

13. #193 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Mă așteptam să fiu varză, venind de pe PC și fiind la primul meu car game pe consolă... Pe PC la tastatură nu ai trigger progresiv pt accelerație, doar ții apăsat W. Aici nu prea funcționează doar să ții apăsat R2.
    Cu toate astea... Dunno. E parcă prea hardcore pt mine. Și dacă continuă să fie la fel de frustrant... Mă pot împăca ușor cu gândul că-s eu varză și cu el dezinstalat. La o adică, joc să mă relaxez, nu să mă enervez, iar asta numai relaxant nu e.

Acuma... Poate nu e corectă comparația, dar în Watch_Dogs mă descurc MULT mai bine cu o mașină! Bun, ăla nu e joc de curse... Totuși!!

14. #194 SP
    Cine vrea un cod pentru Xbox One, PM me!

15. #195 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by Gandomyr View Post
    Mă așteptam să fiu varză, venind de pe PC și fiind la primul meu car game pe consolă... Pe PC la tastatură nu ai trigger progresiv pt accelerație, doar ții apăsat W. Aici nu prea funcționează doar să ții apăsat R2.
    Cu toate astea... Dunno. E parcă prea hardcore pt mine. Și dacă continuă să fie la fel de frustrant... Mă pot împăca ușor cu gândul că-s eu varză și cu el dezinstalat. La o adică, joc să mă relaxez, nu să mă enervez, iar asta numai relaxant nu e.

Acuma... Poate nu e corectă comparația, dar în Watch_Dogs mă descurc MULT mai bine cu o mașină! Bun, ăla nu e joc de curse... Totuși!!
    si pentru mine e primul joc cu masini pe console (ma rog am jucat cu ani lumina ultima data ceva cu masini pe consola deci nu se pune) dar se controleaza frumos masinile si conteaza chair foarte mult din ce am observat ce roti ai si ce masina.

16. #196 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Am jucat si eu putin pe Xbox One (cod courtesy of mr razvanrazy).

Primul lucru despre care eram curios este controlul, mai ales dipa ce am tot auzit pareri negative. Si acesta este foarte ok, ceea ce ma duce cu gandul ca pe PS4 se intampla altceva, cel putin sub aspectul asta. Da, este arcade si masinile sunt o idee cam floaty, insa este intuitiv.

Un singur lucru: eu pe xbox nu am nici un fel de vibratii. Deloc. Am verificat sa fie activata din optiuni si este. Cei cu Xbox one, voi aveti?

17. #197 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    N-are nicio treaba platforma. E acelasi control peste tot, inclusiv pe PC.

18. #198 SP
    AlanPoe, pe Xbox One are vibratii.

LE: Cateva pareri noi:

Camera aia din masina, pe care o laudam pana acum, cred ca am gasit motivul pentru care nu o folosesc si altii. Este foarte obositoare pentru cap si pentru cei ca mine, care nu pot sa joace FPS-uri pentru ca-i ia cu ameteala, este criminala. M-a luat o greata aseara de la el...

Harta este imensa, dar cam degeaba. GTA V e de 1000 de ori mai detaliat si mai plin de viata decat ce-i aici. Draw distance este praf. Masinile din trafic sunt praf (si grafic si dpdv al AI-ului). Cel putin pe autostrazi, sunt grupate in grupuri de 2-3-4, iar cand sunt cate 2, mereu sunt una langa alta ca sa te "chinuit" putin sa treci printre ele.

Jocu are prea mult motion blur care ascunde imperfectiunile si deranjeaza la ochi. Am observat ca masina nu se poate rasturna, iar cand intrii in apa sau te lovesti mai tare de o alta masina, jocu pur si simplu te reseteaza. Masina nu se poate distruge sau avaria mai tare decat putin indoit.

Mai revin cu pareri dupa si cand voi mai avea timp de el

19. #199 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    deci este un beta, nu varianta finala.

parerile mele :

1. intr-adevar , din masina se controleaza mult mai bine masina, insa nu esti suficient de competitiv
    2. cu cat masina creste in "upgrade" cu atat incepe sa se controleze mai bine
    3. am facut niste curse online si am iesit castigator de fiecare data ,insa partea online sufera pe partea de conexiune stabila
    4. jocul poate fi amuzant si poate fi o alternativa la Forza Horizon 2
    5. grafica este foarte "ieftina" pe partea de oras , insa foarte ok pe partea de offroad si extraurban
    (cert e ca cerul prin soare , nori , noapte face cel putin 50% din grafica jocului)

poze de aseara :

20. #200 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Vreau doar sa stiu daca ma pot duce in L.A?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 16 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast

Bookmarks