ce nota? nu vad linku....
Tot ce sper de la ubisoft e sa nu il faca o franciza anuala , fiecare joc sa aiba suport 2-3 ani si sa lanseze expansions.
Ubisoft , pretty please ?
Pai nu cred ca se va ajunge la asta. Cred ca o sa fie ca la Crew. Un nou DLC cu update major anual.
Mi l-as lua si eu, sper doar ca o sa tina destul de mult si nu o sa moara dupa cateva luni...
Dacă îl cumperi cu Season Pass nu cred ca moare așa repede. Mai repede decât TTK nu moare sigur![]()
Nu prea se gasesc versiuni cu season pass included vad. Si astea simple de pe olx de asemenea putine. Se pare ca se vede ca s-a schimbat sistemul de cadouri UBI.
Da, exact motivul pentru care desi l-am primit cadou la placa video, nici nu m-am obosit sa-l instalez si tot pentru PS4 il voi lua.
Mda...un adevarat macel. Mi se pare genial ca PC mastar race astia nu vor pe console pentru ca e auto aiming si vor sa puna ei tinta cu mouse-u![]()
Cu cat joci mai mult cu atata devine mai bun. Iar misiuniile principale sunt un deliciu. Va recomand sa faceti pe hard main story ca sunt mai competitive.
Ce ziceti de dlc'urile paid (aprox 4 lire fiecare) military/marine de pe psn store..merita luate ? Nu sunt incluse in seasons pass ci vin separate, deh ubi .
Asta depinde numai de tine daca merita sau nu. Pana la urma sunt doar haine, o sa ti le schimbi destul.
Bookmarks