Am folosit eu codul dat de BlackS0ull mersi mult.
Putin off, dar pentru cine se intreaba si spera, la fel cum faceam eu, sa apara Gold Edition de la baietii de la Ubisoft, din pacate nu va avea noroc, din ce am inteles (poate cineva de la Ubi sa confirme/infirme aici) intrucat TOTI au primit jocul + season pass (deci Gold Edition) pentru PC, incarcat automat in contul Uplay si separat, au primit si o copie fizica de ce au vrut ei![]()
Am vazut la 150 negociabil dar nu stiu daca e teapa. Eu deocamdata nu am cu cine juca. Mi-a fost oferit jocul gratis pentru PC insa nu joc decat pe PS4.
Sent from my iPad using Tapatalk
Astept sa mai scada putin pretul si il iau si eu. Nu dau 200 de lei pe un joc si dupa o saptamana, doua sa il vad la 150.
FFF putin offtopic aici: voi ce parere aveti despre editia GOLD a jocului? Se merita?
Daca o iau de la userul OLX oare ar putea interveni unele inconveniente? Tot stau aici cu cafeaua in fata si ma intreb ce sa fac. Ajutati-ma va rog.
Rasko, daca o prinzi la un pret bun, merita. Pentru ca Season Pass standalone e 180 ron, pe cand asa poate-l scoti la 100 ron sau chiar mai putin. Si mi se pare ca mai sunt cateva mici bonusuri in-game pt gold edition.
Una dintre problemele intalnite si de mine:
The Division Is Suffering From Texture Issues – ThisGenGaming
Eu l-am luat de pe olx pe data de 8 cu 140ron. Fac misiunile principale cu matchmaking, am ajuns la lvl 14 si inca imi place![]()
Foarte tare atentia la detalii din partea Ubisoft. Avand in vedere jocurile cu asasini, nu ma asteptam la altceva. Am fost placut sa surprind intr-o piata pe Broadway, magazinul Macy's, iar peste drum Victoria Secret. Atmosfera e superba. BTW sunt level 8. Matchmaking-ul nu e intotdeauna precis. Am patit sa selectez sa ma alatur unui grup, iar grupul sa nu joace misiunea aia. Cel mai fun e cu prietenii.
![]()
[QUOTE=Pizzi;1332535]Una dintre problemele intalnite si de mine:
[url=http://thisgengaming.com/2016/03/08/the
Mare problema , vezi sa nu te pierzi pe stradute ca nu mai iesi![]()
Bookmarks