...ca ti-l ia samsaru si ti-l pune la un pret ok pe olx
Aia e pana la urma sa il joace Chazy sanatos, eu mai pot astepta (nu ma trag prietenii de manecasa imi iau jocul) iar aceasta chestie cu always online nu este cam pe placul meu insa in cazul in care nu mai pot fara de el il au in magazine (vazut aseara la altex unirii la pretul de 379) deci.. inca o data spor la joaca Chazy si va doresc numai de bine!
samsaru' has arrived http://www.consolegames.ro/forum/f43...c-nou-sigilat/
Sper ca nu crede cineva pe aici, ca i-am furat jocul de sub nas, ca de 3 zile tot dau refresh pe Olx sa il gasesc la un pret rezonabil, ca deja eram ieri aproape sa il cumpar de la Altex, dar nu mi-a placut faptul ca cei 25 de ron de la pre-order se aplica doar la editia normala, asa ca mi-am luat doar cateva alte jocuri din magazin la reducere si am plecat acasa si sa nimerit tocmai azi dimineata sa am putin noroc. La cate jocuri am luat eu la pret prea mare ca dupa cateva zile au aparut mai ieftine, mai trebuie sa am si eu putin noroc
Ca sa va bucurati totusi si voi de ceva, dau codul 'Hazmet Gear' pentru Xbox One:
26GFJ-4M6D7-HX3M9-MTJWD-PHW6Z
Daca doreste cineva sa imi ofera unul pentru PS4 (jucasem beta pe Xbox One dar m-am razgandit acuma cu platforma) as aprecia, altfel hf cu acest cod. Puteti mentiona cine la luat, ca sa nu se mai chinuie altii dupa.
Mai are cineva problem cu eroarea "a lan cable is nit connected"? apare din senins mesajul asta si imi iese din joc.
Sent from my D5803 using Tapatalk
Presupunand ca esti conectat prin Ethernet la consola, te sfatuiesc sa incerci pe wireless ( daca ai posibilitate) pentru inceput si vezi daca mai primesti disconnect, daca nu remufeaza cablul de retea![]()
Ti-am trimis un Hamzat code pe PM Chazy. Eu m-am jucat beta Division si nu il voi cumpara / folosi.
Cum ati reusit sa activati personajul, acolo la inceput in apartament? Ma tot invart pe acolo 1 ora si nu reusesc. O gramada de lumenconectata incercand acelasi lucru. E vreun bug sau estia de la Ubi isi bat joc de noi?
Ok, revin cu pareri dupa gameplayul de aseara. Am sters jocul si l-am reinstalat. Are exact aceleasi probleme, insa am observat ca ele sunt prezente doar la inceputul jocului, in partea cu activation, etc. Dupa ce pleci cu elicopterul catre Manhattan e totul ok (sau nu am mai bagat eu de seama fiind prins de gameplay).
Am schimbat contul si am facut US primary. Acum il joc de pe contul de RO. Am luat si Hazmat Gear (multumesc razvanrazy) si totul pare sa functioneze cum trebuie. Am facut si cateva misiuni multiplayer. Am jucat pana spre dimineata. Acum sunt zombi![]()
Eu cred ca te-a prins gameplay-ul, altfel nu vad cum dintr-o data explodeaza cauciucurile cum trebuie si se sparg geamurile masinilor la timp. Mai incearca testele facute initial, sunt curios de problema asta.
Pana la urma daca nu il joci impreuna cu prietenii, are rost sa il iei pentru a juca singur?
Ca si Destiny luasem initial cu season pass insa am ajuns singur pana la level 20 apoi l-am abandonat.
Da, il poti juca dar e mult mai fun in echipa, avand in vedere ca ai 4 posibilitati de matchmaking.
Poti gasi oameni acolo, nu trebuie neaparat sa-l joci cu cei din lista ta de friends. Eu asa il joc si imi place.
@dinamovistu
Lasă-ti id-ul aici, sigur găsești câțiva colegi
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1331039
Sa imi spun si eu parerea, dupa ce am ajuns level 15.
Platforma pe care am ales sa il joc este PC. Nu am intampinat nici probleme de cozi, nici probleme de oameni care sa blocheze usi sau lag.
Buguri sunt, am facut si teastare de jocuri in tineretea mea, iar daca stau sa le gasesc sunt multe. Insa doar incerc sa ma bucur de joc si pana acum a fost destul de rewarding.
Din punct de vedere grafic jocul este 90% ceea ce au aratat in trailerul ala celebru, iar atentia la detalii este mult peste ce am vazut in alte jocuri.
Cred ca daca oamenii s-ar concentra mai mult asupra jocului si mai putin asupra problemelor de natura tehnica (World of Warcraft are si acum probleme mult mai grave atunci cand se lanseaza un expension nou si baietii aia fac asta de mai bine de 10 ani) nu ar mai exista atata hate pe un ip nou (culmea..lumea se plange de versiuni remaster, iar cand apare ceva nou sar ca arsi).
Cat despre comparatia cu Destiny este total nefondata si nici macar nu vreau sa intru in aspectul asta.
Se poate juca si single linistit, dar cu un prieten sau doi e mai fun fiindca poti aplica tactici noi sau ai un areal mai mare de skilluri la dispozitie. Este destul de challenging jocul si nu doar un brainless run and gun.
P.S. Este absolut genial cand gasesti cate o bucatica din puzzle-ul mare..si anume ce este acest dollar virus.
Happy hunting!
Sent from my iPhone using Tapatalk
intrucat si eu il joc tot pe PC, mai jos aveti si de la mine un COD pentru PS4
THIS CODE WILL AUTOMATICALLY UNLOCK YOUR HAZMAT GEAR SET ON PS4
P5EM-LMN6-3NDL
Enjoy!![]()
Bookmarks