A primit cineva control deluxe la precomanda? Sau doar pentru mine e stoc epuizat in ziua lansarii ?cel putin asa au zis ei la telefon.
A primit cineva control deluxe la precomanda? Sau doar pentru mine e stoc epuizat in ziua lansarii ?cel putin asa au zis ei la telefon.
@MediaGalaxy in momentul finalizarii unei precomenzi platite cu cardul , banii se iau atunci de pe card ?
Sent from my moto g(7) power using Tapatalk
Hello! Am revenit din concediu. Va astept din nou cu mesaje sau reply-uri daca aveti nelamuriri, probleme sau curiozitati.
@lukecelmare: da, banii se iau la finalizarea precomenzii.
Am facut comanda la Altex pt MK 11 collectors sambata si trebuia sa vina luni ! am primit SMS luni ca este la curier si ca este in curs de livrare dar nici azi marti nu a ajuns ! Am sunat la ei si ce sa vezi ! comanda a fost returnata de curier ca nu a gasit pe nimeni la adresa ! OMG ! fara sa sune pe nr. de tel, nici macar sa ajunga la adresa , ca era cineva acasa, nimic ! ca va returnam banii in cel mai scurt timp ! WTF ! Am refacut comanda la emag la acelasi pret ! multumesc Altex ! sa va ....!
Am primit mail de curand de la SONY. Inca nu au informatii pentru noi. Cu privire la Darksidesr Genesis CE avem forecast la furnizor, dar trebuie sa revenim cu un mail.
Verific la achizitii si revin.
Lasa-mi te rog numarul de comanda sa verific ce s-a intamplat.
Ce e aia "avem forecast"? S-a dus drak limba romana. O sa ajungem ca indienii sa vorbim romgleza.
S-a înțeles ce a vrut să zică - omul ne ajută. Forma în care se exprimă pe mine nu mă deranjează.
Eu zic că poți să joci rolul lui Pruteanu și să evanghelizezi utilizarea corectă a limbii române pe alt thread sau chiar pe un forum de profil, având în vedere că și tu ai utilizat "drak" (nu știu dacă sarcastic sau nu).
Trăim în lumea în care trăim și globalizarea își spune cuvântul.
P.S. Indienii nu vorbesc romgleza, ci o engleză cu accentul lor greu de înțeles pentru noi...
Indienii vorbesc hindengleza.
Threadul de engleza e aici - http://www.consolegames.ro/forum/f86-english/
In caz ca nu ai observat, pe CG sunt binevenite combo-urile "romgleze". Site-ul in sine are backbone-ul in engleza. Numele in sine e in engleza. Si totusi, suntem romani. Am vrut ceva special, unde sa putem sa postam atat in romana cat si in engleza. Daca te deranjeaza, sunt sigur ca vei gasi forumuri unde se scrie perfect corect romaneste, fara americanisme & Co.
P.S. Ai un warning totusi, pentru ca in ultima vreme vad ca vrei sa devii noul troll. Nu e funny, sa stii. Relax & enjoy CG as it is, please!
Guys, a dat cineva de aici precomanda la: Catherine Full Body Premium sau Limited de la Altex \MG si i-a fost livrata?
Eu aveam pre-order la varianta premium din Iunie - nu m-a sunat nimeni sa o confirm, dar nici nu a fost livrata. Si acum este out of stock. Am sunat in call-center si verifica.
Varianta premium a disparut si de pe emag.
Hello! In cazul lui Catherine Full Body nu am primit stoc deloc. Este o problema de disponibilitate. Asteptam de la furnizor un estimat de livrare.
Din pacate nu inca.
La Catherine nu mai exista disponibilitate pentru Premium Edition. Am solicitat sa se mai produca dar ni s-a spus ca de fapt acesta a fost ca un "Collector's Edition". Mai avem stoc de Limited Edition. Darksiders Genesis CE e posibil sa il aducem, iar la Death Stranding CE tot nu am primit nimic de la SONY.
Lucram sa aducem si acest produs. Nu am un ETA momentan.
Bookmarks