Imi zice si mie careva mai cunoscator unde gasesc si eu un GTA V pentru Xbox 360 sub 200 ron? Stiu ca pe la Altex era vreo 180 ron, dar cum site-ul lor e inchis azi, nici o sansa. Multumesc anticipat.
A gasit cineva oferte *bune* pt jocuri de PS4? Ce am gasit sunt niste mizerii la preturi normale.
Black Friday Romania- hate it.Dupa ce ca am stat treaz pana dupa miezul noptii ca sa prind oferta la emag pt ps4 si apoi m-am trezit la 06:00 degeaba,pana am dat refresh..stoc epuizat.Copilul din mine credea in magia pretului de 999 ron...bineinteles ca primii la oferta au fost angajatii,cunoscutii,etc. etc.
Au dat drumul Flanco la site. Zici ca s-au inteles cu eMag la produse. Dar tot sunt mai scumpe ca la eMag. Iphone 5s e 2.000 lei, o statie fier de calcat Tefal e mai scumpa ca peste drum, si altele.
Stocul pentru PS4 a fost de 100 de bucati si s-a epuizat in primul minut. In prima ora s-a epuizat si stocul de XBOX de 200 de bucati. Inca mai avem stoc pentru PS3 !
Raspuns oficial eMag pe fb-ul lor.![]()
Nu prea pare credibil dar la cati au stat cu ochii pe consola PS4 nu e exclus .
L.E. Poate au fost unii care au luat mai multe o data si e clar c-au zburat imediat.
Oricum au dat cu mucii-n fasole. In afara de reducerile de la Iphone, iPad mini si PS4, restul nu cantarea mare lucru. Ma uit la reduceri si acum si nu pot sa cred cat de slaba e oferta anul asta.Diverta cu PSP-ul, eMag cu astea 3-4 produse si F64 pe profilul lor cu ceva oferte bune. In rest mortaciuni.
aici scrie ca daca ai comandat mai mult de o bucata iti va anula comanda:
http://s1.emagst.net/layout/ro/docum...i/18/26768.pdf
Bookmarks