Emag e de la 7?
Exact ce am bagat eu in cos la 15:00, cred ca o sa va iau fata cu 2-3 secunde, asta daca nu-mi da stoc epuizat din prima. Daca apuc sa iau ps4 il doreste careva? Ca eu am deja, dar vreau sa-l dau cu 2000 lei. Glumesc de sigur. Il dau la acelasi pret cu conditia sa primesc 3 beri( butoaie heineken 5litri)...
cine stie la cat e emag... la cat vor ei
anul trecut parca a fost la 7.
jalnice ofertele pe pcgarage.. de toata jena.
Eu ma bag la somn, mi-am pus ceasul la 5:55, daca nu e la 6 il setez la6:55 si mai dorm nitel. Ne vedem mai incolo cu Ps4. Seara buna.
Well , eu caut un frigider ... ce m-a uimit ca si cei de la garage au bagat asa ceva pe teava ... dar inafara de TVA-ul scazut ( si nici macar ) la jocurile de la Ubisoft ... nu stiu daca se merita ceva
De cand a inceput nebunia asta cu BlackFriday, cei de la Pcgarage(mai era un "b" oare?) au avut cele mai jalnice oferte, mai peste tot era cate un produs doua redus cel putin 40-50% dar la ei nimic frate.
Si anu asta o teapa mare cu black friday pana acu nimic interesant la evomag,domo,pcgarage si tot asa sa speram ca emag o sa aiba oferte bune
evoMag deja e deschis si e slab si el, doar PS4 la 1000 RON ce pare o afacere (plus cateva TV-uri), problema e ca sunt sanse ca nimeni de aici sa nu-l cumpere, n-ar fi exclus sa fie doar un PS4 la banii aia si sa fie deja cumparat de cineva cu relatii. Jenant an, BF-ul asta reflecta cu adevarata tara noastra: o teapa !
In orice caz, dupa maxim 5 minute vor ramane "ofertele" de 10% pe care le gasesti tot anul.
La emag mai rămâne speranța. Cu restul m-am lămurit. Daca nu prind un ps4 poate macar iau Vita de la Altex.
Bookmarks