La sfârșitul lunii, azi e mentenanță![]()
Ati luat vreun jucator prin combinatia de agenti ? Eu i-am luat pe Robben si pe Jordi Alba, astept de foarte mult timp "Campionat Other Europe" sa-l pot lua pe Lahm sau Alaba...
Eu nu am prins dar am auzit că au fixat chestia asta, până la urmă era un bug.
M-au făcut ăştia vedetă pe Twitter
https://twitter.com/officialpes/stat...62689333317632
Trimis de pe al meu HTC Desire C folosind Tapatalk
Eu as prefera sa joc cu echipe din liga 1.
Trimis de pe al meu Onyx_QS folosind Tapatalk
Au mancat rahat, gameplayul imi apare la fel, script la greu, erori in defensiva de toata jena, au anuntat un stadion nou, mingii noi si nu au bagat decat cateva echipe si vreo 70 de jucatori, nu inteleg de ce lipseste Dortmund, halal de CL daca lipsesc echipe. Cel putin Master Legue mi-se pare interesant si il joc cu placere.
Trimis de pe al meu Onyx_QS folosind Tapatalk
Si cum se instaleaza ??? Vreau sa-mi iau pes 16 pt ps4.
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 14-12-2015 at 02:24 ----------
Sau este valabil doar pt pc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Salut
Am si eu o intrebare, am cont de psn pe UK si am cumparat recent si jocu pes2016 dar oricat de mult incer, nu reusesc sa ma joc un amical cu cineva don USA.
Am incercat de toate dar pur si simplu nu ma lasa, nu avem aceleasi numere la camere , nu pot sa ii accept invitatia si el la fel.
Oare ce pot face ca sa ne putem juca impreuna??
Din cate stiu eu, el nu are jocu decat cel dat de psn , my club, dar nici atunci cand il aveam si eu gratuit tot nu am reusit sa ne jucam, de aceia l-am si cumparat, dar tot degeaba.
Din pacate se pare ca este region locked: Refusing to refund a region locked game that's not... - PlayStation® Forums
Pai stai asa... El are doar myclub ? Unde ati incercat sa faceti camera, in myclub sau in lobby normal ?
in myclub..el nu are jocul cumparat..dar cred ca e intradevar reg lock deoarece eu am vreo 30 de servere si el are doar 6 eu la eu-01-en an camere incepand de la 400-498 si la el incepe de la 500+
Bookmarks