Eu, de vreo 14 ani !![]()
Si anul acesta putem juca cu prieteni turnamet sau aceasi problema ca si anul trecut cu select side sper ca nu
Astia de la Altex sunt culmea cu "Noaptea devoratorilor de preturi".Primesc mail de la ei in care ma intreaba daca mai sunt de acord cu precomanda facuta si sa accesez nu stiu ce link pentru confirmare.Cand dau sa accesez link-ul,supriza: pe pagina lor apare mascota devoratoare,fara a mai putea accesa nimic altceva.Zau asa? Le-am retrimis totusi un mail in care am specificat ca doresc produsul precomandat,sper ca e de ajuns,altfel nu am cum sa confirm.Mi se pare aiurea,dupa ce comanda era existenta,te mai intreaba de nu stiu cate ori daca mai doresti sa se livreze..
Poti accesa si varianta standard a site-ului Cel mai mic pret din Romania | ALTEX
Eu l-am luat direct din store ca să scap de grija precomenzi și m-am obișnuit cu jocurile digitale, sunt prea comod să mai schimb discurile.
In gameplayul de mai sus, echipele sunt editate de el ? Apar echipele din Premier Legue cum sunt ele in realitate.
din pacate anu asta tre sa joc fifa pt ca konami nu sa gandit ca se joaca pes si intre prieteni si nu numai online asa ca cu parere de rau si dpa 19 ani de pes renuntam pt prostia celor de la konami
Bookmarks