Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 17 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 333

Thread: Pro Evolution Soccer PES 2016

1. #161 SP
    Junior Member SAVA ADRIAN's Avatar
    da dar daca joci campionat in 2 nu poti juca cu echipa adversa doar amandoi in aceasi echipa eu la asta mam referit si imi pare rau pt ca am jucat fiecare pes si nu am fifa la suflet dar cand joci campionat cu prieteni acolo ii distractia daca va rog eu am incercat varianta pc inainte sa il cumpar pt ps4 daca merge pe ps4 spunetimi si va raman indatorat

2. #162 SP
    Banned asperas's Avatar
    Tocmai ce-a venit,l-am frunzarit nitel si destul de multe minciunele domnu' Bhatti mamita ta de ciuhap obosit! NU e ca in demo deloc ci mai degraba un Pes 15,5 asa! Peter Drury la primul meu gol(Lazio vs Inter Milano marcator Candreva) "What an rocket very special''

3. #163 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by SAVA ADRIAN View Post
    din pacate anu asta tre sa joc fifa pt ca konami nu sa gandit ca se joaca pes si intre prieteni si nu numai online asa ca cu parere de rau si dpa 19 ani de pes renuntam pt prostia celor de la konami
    Nu știu unde ai văzut asta.

uploadfromtaptalk1442486490697.jpg

Mi se pare super tare ca poți face Private Loby.uploadfromtaptalk1442486719403.jpg

4. #164 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by Vid View Post
    Vezi că e PES. Ţie îţi place FIFAA mai mult?
    Din cauza asta nu poti tu sa dormi noaptea ? Ca am zis eu "PESS" si nu "PES" ?

5. #165 SP
    Am uitat să spun că regulile meciului le poți edita, se poate ajunge în extra time și pk. Din ce am înțeles se poate face și turneu, cel mai mult îmi place traiectoria independentă de jucători a mingii.

6. #166 SP
    Vid
    Member Vid's Avatar
    Era doar o observaţie de bun simţ. De asemenea, eram curios dacă îţi place FIFAA mai mult.

7. #167 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Sau mai bine zis un Off-Topic + Un Hate constructiv.

8. #168 SP
    Banned Messi2015's Avatar
    La MyClub are Division SIM online.

9. #169 SP
    Junior Member SAVA ADRIAN's Avatar
    se pote juca campionat in 2 ca sa poti juca cu echipa adversa

10. #170 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Ești un om deosebit.

11. #171 SP
    Portarii sunt cam retardati.

12. #172 SP
    Junior Member andy's Avatar
    Salut. Am dat precomanda la altex sa iau pes 2016 pe ps4 si nu am primit fularul bonus... am trimis ticket, astept un raspuns. si emag vinde jocul cu fular. a primit cineva fular sau e teapa ?

13. #173 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Funny stuff de la minutul 8:55

LE: de fapt, vad ca pe tot parcursul meciului golurile s-au pus echipei adverse pe afisajul din stanga ecranului.

14. #174 SP
    Member ccheep84's Avatar
    Quote Originally Posted by andy View Post
    Salut. Am dat precomanda la altex sa iau pes 2016 pe ps4 si nu am primit fularul bonus... am trimis ticket, astept un raspuns. si emag vinde jocul cu fular. a primit cineva fular sau e teapa ?
    Nici eu nu am primit fularul.Nu ca as avea mare nevoie de el,dar daca tot se laudau ca e bonus...

15. #175 SP
    Ce va picat la păcănele ? http://www.pesworld.co.uk/p/old-option-files.html aici cred ca o să găsim echipamentele reale.

16. #176 SP
    Member ccheep84's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Ce va picat la păcănele ? PES World: OPTION FILE ARCHIVE aici cred ca o să găsim echipamentele reale.
    Nu se poate descarca acel kit packs?

17. #177 SP
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Nu știu unde ai văzut asta.

Attachment 256569

Mi se pare super tare ca poți face Private Loby.Attachment 256570
    Mai poti juca 2 vs 2 la Team Play Lobby sau x vs y, unde x si y sunt maxim 11 fiecare.

18. #178 SP
    Member ccheep84's Avatar
    Ne-am putea aduna maine seara,sa jucam niste meciuri pe privat.

19. #179 SP
    Da ar fi super, am înțeles ca se poate juca și cu echipa din My Club dar ca nu am descoperit încă cum.

Săptămână asta nu pot deloc seara pt. că sunt în schimb de noapte.

Am dat de unul azi, îi avea în atac pe Neymar, Ibra și Greizman, cu apărarea mea de șchiopii nu am putut să îi fac față, se vede clar o diferență dacă una din echipe este op plus ca am ales un sistem 4-3-2-1 și sunt dezamăgit de el pe Neymar nu îl văd deloc în echipă, nu am înțeles exact sistemul loteriei, știu doar ca cu cât ai un manager mai bun îți cresc șansele să prinzi un jucător bun.

O altă chestia cam ciudată este legată de stamina la jucători chiar și după ce sunt epuizați la maxim tot băga sprint și nu mi-se pare prea normal, în schimb centrările dacă nu le trimiți la jucători nu au nici o șansă să le prindă și asta îmi place foarte mult.

20. #180 SP
    Junior Member andy's Avatar
    Quote Originally Posted by ccheep84 View Post
    Nici eu nu am primit fularul.Nu ca as avea mare nevoie de el,dar daca tot se laudau ca e bonus...
    Am primit raspuns. Tot respectul. E trimis deja. Urmaresc AWBul si (Intrare Statie Origine) e pe vine sper sa ajunga, revin . Cine nu a primit sa trimita ticket. Se mai incurca treburile dar se rezolva.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 17 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast