Incredibil ce zi am avut... pe langa tone de urgente, server spart (nu CG-ul stati linistiti)... n-am rezistat si am continuat cu spalarea a vre-o 60L de Natalit, pus incalzitorul de substrat (la care m-am trezit ca m-au tepuit nemtii si mi-au dat ventuze pentru alt model)... sa nu mai vorbesc ca are o marime complet ne-adecvata pentru marimea acvariului meu. Dar, vad jumatatea plina a paharului... n-o sa am niciodata grija ca se va supraincalziAruncat si niste bacterii de la Dennerle peste fertilizantul DeponitMix (la fix mi-au ajuns, 24Kg pentru aproximativ 3cm grosime), dupa care pus un strat de 6-7cm de Natalit (care arata foarte diferit in functie de lumina... ziua pare aproape negru, la flash iese in diverse nuante de rosu, gri, albastru, rosu)... Sunt un pic ingrijorat ca am facut substratul Natalit un picut cam gros, dar merg pe speranta ca se va tasa/aseza...
Cum ziceam, incredibil de obositoare operatiuni... am dat jos vre-o 10L de apa (din organism, nu din acvariu), si introdus 200L in acvariu (care stateau la declorinat). Si atat pentru azi, ca nu mai pot, si mai am si de munca. Maine continuam cu montarea macar a unui filtru. Inca n-a crapat nimic, n-a explodat nimic, n-a parait nimic. Tineti-mi pumnii...
Si ca sa nu ziceti ca sunt rau, cateva poze. Noapte buna Romania, wherever you are![]()
Bookmarks