Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 181 of 185 FirstFirst ... 81 131 171 179 180 181 182 183 ... LastLast
Results 3,601 to 3,620 of 3687

Thread: Clubul iPhone & iOS

  1. #3601 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pam pam! Avem si benchmark-uri. Not too shabby...
    Attached Images Attached Images iphone_13pro_benchmark2.jpg iphone_13pro_benchmark1.jpg

  2. #3602 SP
    Member cr0c0's Avatar
    @MonkY - Cum incarci bateria de obicei de ai 100% dupa un an ?

  3. #3603 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cr0c0 View Post
    @MonkY - Cum incarci bateria de obicei de ai 100% dupa un an ?
    Am un feeling ca anul trecut (cand am vandut telefonul dupa un an de usage cu 96% health) l-am "busit" mai mult cu minunatul wireless charging. De cand am luat 12 Pro Max-ul, am zis "bye bye wireless charging" (am observat ca se incalzeste destul de tare bateria, plus ca ma trezeam ca am un call, ceva, si una doua opream procesul de incarcare), am dezactivat chestia aceea cu "Optimise Battery Charging", si il incarc cu chargere decente (de obicei Anker cu PD, la maximul posibil - cred ca 20W).

    Insa toata chestia tine de cum e OK pentru tot ce inseamna baterii cu Lithium. Si anume, nu le lasa niciodata sa se descarce la 0, nu le incarca niciodata 100% si tine acolo forever. Eu de exp. undeva pe la 20% pun la incarcat... si il scot de la incarcat la 95-100%. Daca ai activat acel optimised battery charging, face un lucru oarecum smart, adica iti incarca bateria pana la 80%, ramanand sa incarce de la 80 la 100% cand stie ca se apropie ora ta de trezit, de exp.

    Asta, daca ai un program regulat, e foarte misto. Insa eu, care dorm cand apuc, cum apuc, cat apuc, ma trezeam de cele mai multe ori ca trebuie sa scot de la incarcat un telefon cu "doar" 80%. Si nu-mi placea ideea. Therefore, am cam renuntat la incarcat noaptea... adica sa nu-l las sa mi-l chinuie incercand sa-l tina la 100%.

    P.S. La mine sta tot timpul cu back coverul de piele - asta pt. ca am mai tot auzit si ciudatenii gen "da-i carcasa jos cand incarci, ca se supraincalzeste". Come on...

    Hope this helps.

  4. #3604 SP
    Member Buyk's Avatar
    Am asa o presimtire ca Iphone 13 o sa domine pe partea de autonomie fata de Iphone 13 pro, vad ca are cu 100mAh mai putin, desi are ecran de 120 hz si 6GB ram, cam imposibil sa scoata SOT mai mult.

  5. #3605 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Buyk: cred că depinde foarte mult cum vei folosi telefonul. Nu uita ca ecranul OLED la 60Hz, e fixat acolo. Nu scade, nu creste. Poti sa nu misti nimic pe ecran, el tot la fel consuma, afisand la 60FPS. Pe cand cel de 120Hz (ProMotion sau cum ii zic ei) este adaptiv. Adica se poate duce la 24FPS cand te uiti la un film, sau la 30 cand e ceva ce nu necesita super speed (gen citesti un text pe un site). Si se compenseaza daca ai mixed stuff. Acum, daca te joci cine stie ce super nebunie de joc, non-stop, nici nu se pune problema, cel la 120Hz va consuma mai mult.

    Eu stiu ca am facut un test recent pe un One+, si se pierdea cam o ora si un pic de la trecerea 60Hz la 120Hz. Din pacate, nu cred ca Apple va introduce o optiune de a limita refreshul... asa cum nu au avut vreodata optiune de a face rezolutia mai mica.

    Also, important e cum vor fi optimizate si aplicatiile. Pt. ca daca esti genul care stai foarte mult pe Facebook, Instagram, Twitter, si toate aplicatiile acelea vor cere 120Hz... va fi durere la baterie. Dar daca sunt "de treaba" si vor cere 30Hz pt. content static si 120 doar cand faci scrolling sau mai stiu eu ce... atunci s-ar putea chiar sa te trezesti ca iti consuma mai putin.

    Uite eu cand am trecut de la iPad de 60Hz la 120Hz, nu am simtit absolut nici-un hit la baterie. Nici la iPad Pro-ul de 11", nici la cel nou cu miniLED de 12.9".

    P.S. Eu am ratat pre-orderul din Germania la iPhone. Amicul care trebuia sa ma ajute acolo "a uitat", asa ca in loc de 3-4 zile livrare, deja au trecut la 4-5 saptamani. E clar, va fi acelasi haos ca si anul trecut, o sa rupa samsarii la preturi...

  6. #3606 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pana mea, chiar și așa, n-am rezistat.

    Vând iPhone 12 Pro Max, 256GB, Space Gray + Bonus leather cover Apple*

    *glumesc, am deja vreo 4-5 doritori pe listă. Mă simt și aiurea că trebuie să aleg cui să-l dau. Nici măcar nu știu cât să cer pe el, cât să mai scot pârleala și totuși să nu fiu porc. Bateria e la 100%, 0 zgârieturi... Voi cam cât credeți că ar fi un preț OK?
    Attached Images Attached Images 2021-09-18_125653.png

  7. #3607 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    ...Voi cam cât credeți că ar fi un preț OK?
    1000 lei
    Cand ne vedem sa-l iau?

    Felicitari de achizitie

  8. #3608 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    1000 lei
    Cand ne vedem sa-l iau?
    Sorry, l-am dat cu 4500 lei.

  9. #3609 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    GG MonkY asteptam pareri vis-a-vis de battery life si display

  10. #3610 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    A facut careva update-ul la iOS 15? Eu nu m-am incumetat, pentru ca nu prea pot sta fara telefon 1h. Prefer sa-l fac maine in 20-30 min. Daca-l fac...

    Momentan am citit asta si sunt absolut dezgustat de decizia Apple, eu avand iPhone X
    These iOS 15 Features Aren't Available on the iPhone X or Older
    You'll need an iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, or newer for these iOS 15 features:

    Portrait mode in FaceTime, which blurs your background and puts the focus on you.
    Spatial audio in FaceTime, which makes voices sound like they're coming from the direction in which the people are positioned on the call.
    Voice Isolation mode in FaceTime, which uses machine learning to block out ambient noises like a leaf blower outside or a dog barking in the next room during calls.
    Wide Spectrum mode in FaceTime, which amplifies ambient noises during calls.
    An interactive 3D globe of Earth in the Maps app.
    Immersive walking directions with step-by-step directions shown in augmented reality in the Maps app.
    More detailed maps in cities like San Francisco, Los Angeles, New York, and London in the Maps app.
    Live Text for copying and pasting, looking up, or translating text within photos.
    On-device speech processing of Siri requests.
    The ability to make Siri requests offline without an internet connection for timers, alarms, phone calls, messaging, sharing, launching apps, controlling audio playback, and opening settings.
    The ability to swipe up or down while taking a QuickTake video to zoom in or out.
    The ability to add home, hotel, and car keys to the Wallet app.
    On-device keyboard dictation that performs all processing completely offline.
    Continuous keyboard dictation, rather than a limit of 60 seconds per instance.
    New animated backgrounds in the Weather app that more accurately represent the sun position, clouds, and precipitation.
    As putea intelege sa nu mearga functiile care au nevoie de A12 Bionic chip and up, dar sa nu bage noul Weather app sau An interactive 3D globe of Earth in the Maps app e pur si simplu penibil.

    Inteleg...alegeri strategice ca sa fortezi lumea sa faca upgrade la noile telefoane, dar nu cred ca va zice cineva - da mah, ia sa dau eu 1000+ euro ca sa am noul weather app

  11. #3611 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu am dat 1000+ Euro si nici nu-mi place noul weather app.
    Interactive 3D Globe on Maps... really? Who the f use that? Nu doar ca mi se pare useless, dar parca inca mai exista Google Earth, for free.
    Iti inteleg frustrarea, inteleg ca upgrade la telefon si smartwatch nu vrei, inteleg ca nici Android nu vrei... deci nu mai inteleg nimic.

    Anyway, eu ma bucur de micile tweak-uri si chestii super misto din iOS 15. 2 chestii pe care le doream au aparut si imi salveaza neuronii. Prima este cea care imi permite sa dau resize la DPI pentru fiecare aplicatie in parte, sau pentru tot OS-ul. Si a doua, faptul ca pot sa scot text din orice poza, screenshot, etc... asa cum o facea Google Lens. Doar ca acum e mult mai simplu, mai eficient, mai rapid.

    In rest, vad ca totul merge OK. Parca se misca si ceva mai rapid toate cele, dar e prea devreme sa ma pronunt. Si oricum am de sapat in lista de functii... Daca descoperiti chestii interesante, let me know!

    P.S. Singura chestie care imi lipseste (si pt. care am aplicatie cumparata - deh) este screenshot cu autoscroll. In continuare vad ca e doar in browser, dar as fi vrut sa fie si la nivel de OS (de exp. sa fac screenshot la tot meniul din Settings)...

  12. #3612 SP
    Junior Member OveMan's Avatar
    Salut. Unde mai exact sunt optiunile de DPI? Multumesc.

  13. #3613 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vezi ca nu e chiar asa. Nu se merge pe principiul - eu nu folosesc deci nu ar terbui sa foloseasca nimeni. E ok daca tie nu-ti place. Nici eu nu stiu daca-mi place sau nu. Dar de ce nu este?!?!

    Also, nu conteaza ca e vorba de noul weather app, de pamantul 3d sau de notes update sau orice. E vorba ca le elimina de pe un device care cu siguranta le duce fara probleme (heck, cred ca aproape toate updates ar merge fara probleme si fara chip-urile dedicate cu care se tot lauda ei, dar asta e alta discutie).
    La naiba, nici nu mai tin minte cum arata, in caz ca au aratat aplicatia si nici nu ma intereseaza. E vorba de principiu.

    Pana si aia cu scos text din poza e eliminata din iPhone X. Desi pe Android se poarte de atata timp. Heck, se poate chiar si pe iPhone cu google lens. Dar ei au decis sa nu o bage pe iPhone X pentru ca e prea vechi (4 ani) si pentru ca nu ar duce ?!?!
    Iar asta nu este in regula.

    Si da, sunt absolut dezgustat de aproape tot ce face Apple in ultimii ani (d-aia nici nu am mai facut updates la hardware decat de super nevoie, in ultimii ~6-7 ani), dar efectiv nu exista alternative mai bune care sa faca ce am eu nevoie, cel putin la fel de bine.

    Inca nu exista telefon cu Android care sa filmeze fara sa sara frame-uri. Iar eu filmez...mult. Deh, asa e cu copil - faci minim 2-3-5-20 de filmulete pe zi. Unele de 20s, altele de 3-5 minute. Dar le faci.
    Inca nu exista telefon cu Android care sa se miste la fel de rapid si dupa 2 ani. De Samsung nu zic, ca nu am vazut ceva care sa se miste la fel ca in prima zi, dupa 6 luni.

    Ma bucur ca-ti place. Sa-l folosesti cu placere.

    Eu cred ca voi ramane pe 14, pentru ca ma astept ca deja din 15 si 16 sa-mi incetinteasca X-u si sa-l faca inutilizabil, doar ca sa ma forteze sa-l upgradez.
    La ceas la fel...
    Quote Originally Posted by OveMan View Post
    Salut. Unde mai exact sunt optiunile de DPI? Multumesc.
    Cred ca se refera la text size. DPI scaling nu exista in iOS. Daca ar fi, cred ca ar fi la display settings sau la accessibility, dar nu exista asa ceva.

  14. #3614 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by OveMan View Post
    Salut. Unde mai exact sunt optiunile de DPI? Multumesc.
    Cred ca m-am exprimat eu gresit, iti modifica text size, per app. Eu am in Control Centre, si este optiunea de Text Size. Inainte te lasa sa modifici doar in tot OS-ul, acum ai optiune si per app. Ceea ce pentru ochii mei e mana cereasca, unele aplicatii considerand ca e bine sa foloseasca fonturi foarte mici, in timp ce altii exagereaza cu fonturi extrem de mari.
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Cred ca se refera la text size. DPI scaling nu exista in iOS. Daca ar fi, cred ca ar fi la display settings sau la accessibility, dar nu exista asa ceva.
    Da, Text Size ii spune. Si da, exista DPI scaling in iOS, doar ca e fixat la 2 optiuni (cred ca 100% si 125% sau ceva de genul). Settings - Display & Brightness - Display Zoom.

    Despre restul nu mai comentez. Fiecare este liber sa faca orice doreste. Nu iti place iOS 15, nu faci update. Nu-ti plac produsele Apple, nu le cumperi (sau daca le ai, le vinzi). Eu unul din principiu refuz sa folosesc produse care ma "dezgusta". La gunoi cu ele... viata e scurta!

  15. #3615 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da, am observat ca la tine e alb sau negru si nu-ti place sa vorbesti despre lucrurile negative de la produsele care-ti plac. Zonele alea gri sau alte nuante. Mie-mi place sa pun lucrurilor pe nume, mai ales cand e vorba despre produsele mele, platite din banii mei, indiferent ca e vorba despre iPhone sau PS5. Niciun dispozitiv nu e perfect si majoritatea sunt trase in joc de partea software.

    Da, sunt Apple fanboy. Da, am o gramada de produse Apple si le folosesc cu placere. Da, au stricat foarte multe in ultimii ani si continua sa ia decizii din ce in ce mai proaste. Da, limiteaza aiurea old devices ca sa te oblige sa faci upgrade la new hardware.
    Dar DA - inca au cele mai bune produse de pe piata si cred ca asa e, cand efectiv nu ai competitie serioasa (cel putin pe niciunu din cele 3 planuri - iPhone, iPad, Apple Watch).

    Ma uitam la noul iPad OS si la ce au putut face cu Safari.
    In trecut, totul era intuitiv pe iOS si era foarte simplu de utilizat, fara sa te obosesti sa cauti ceva vizual. Acum exista o avalansa de chestii adaugate inutil, dupa parerea mea - probabil au un checklist cu lucruri de implementat si le implementeaza fara sa mai tina cont de ingreunarea UI-ului.
    Au adaugat sa se deschida default acel side menu, care nici nu se inchide prea usor - cel mai probabil majoritatea oamenilor vor ramane cu el mereu deschis. Butoanele si tab-urile, pentru ca li se schimba culoarea in functie de site-ul pe care esti, sunt greu de vazut si folosit si nu stii unde se termina site-ul sus si unde e UI-ul de la browser - vezi x-u de inchis o pagina, cat de mic l-au facut si daca nu te uiti atent, ai zice ca nici nu e acolo.
    Inainte nu faceau chestii din astea sa complice inutil viata userilor.

    Revenind putin la iPhone 13. Astept sa-l bage la eMag, pentru ca sunt curios de pretul de pornire. Daca o sa fie ~5600-5800 lei, poate fac si eu pasul. Dar nu inteleg ce tot asteapta...

  16. #3616 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Da, am observat ca la tine e alb sau negru si nu-ti place sa vorbesti despre lucrurile negative de la produsele care-ti plac. Zonele alea gri sau alte nuante. Mie-mi place sa pun lucrurilor pe nume, mai ales cand e vorba despre produsele mele, platite din banii mei, indiferent ca e vorba despre iPhone sau PS5.
    N-as putea sa spun ca sunt chiar alb-negru lucrurile la mine, dar la tine cu siguranta problema e ca vezi doar partile negative (sau cel putin in ultima vreme asa mi se pare). Putea sa scoata Apple iOS 15 cu 20.000 de features, pe tine nu te-am vazut discutand decat despre cele 2-3 negative. And it's fine, that's your style. Mie imi place sa ma si bucur de chestii...

    Si da, de aceea am si ajuns sa schimb mai des telefonul, pentru ca vreau sa am TOATE functiile noi, nu sa stau la mana developerilor, care decid ei ca al meu e prea vechi pt. functia X sau Y. Plus ca am observat un mare avantaj. Eu daca vand telefonul peste un an, si e in stare foarte buna, iau suficienti bani incat sa nu doara upgrade-ul atat de tare. Pe cand daca acum aveam un iPhone X de vanzare, chiar si in pristine condition, as fi luat fix pix pe el. Probabil mai apropiat de oferta ta de mai devreme, cu 1000 lei. Maxim.
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Au adaugat sa se deschida default acel side menu, care nici nu se inchide prea usor - cel mai probabil majoritatea oamenilor vor ramane cu el mereu deschis. Butoanele si tab-urile, pentru ca li se schimba culoarea in functie de site-ul pe care esti, sunt greu de vazut si folosit si nu stii unde se termina site-ul sus si unde e UI-ul de la browser - vezi x-u de inchis o pagina, cat de mic l-au facut si daca nu te uiti atent, ai zice ca nici nu e acolo.
    Inainte nu faceau chestii din astea sa complice inutil viata userilor.
    Man, nu stiu despre ce vorbesti, si chiar cred ca deja te agati de orice nimic. Serios, acel tab de side menu se inchide cu UN SINGUR CLICK (e iconul din stanga sus) - daca asta ti se pare ca "nici nu se inchide usor" atunci nu am ce sa zic. Repet, e doar un click. Also, nu apare by default daca l-ai inchis deja. Dar din nou, tu vezi partea negativa, eu vad ca o functie super misto, care acum imi permite sa fac grupuri de tab-uri (tocmai am realizat ca aveam 256 de tab-uri deschise). Si pot sa le organizez frumos pe categorii.

  17. #3617 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Asta cu taiatul din functii pentru a te “forta” sa faci upgrade, este practica veche. Ei stiu ca device-urile lor sunt foarte bine construite dpdv al stabilitatii, fiabilitatii… etc.

    Dracu’, Iphone-ul meu 4, inca functioneaza perfect… dupa cati ani?

    Cum te-ar forta sa mai scoti banuti din buzunar? Exact prin mici restrictii pe ideea “nu mai duce”.

    Nu sunt de acord nici eu cu practicile astea, cum nu am fost de acord nici cu eliminarea incarcatorului din pachet si multe altele de-a lungul timpului.

    In cazul asta, am doua optiuni: accept sau trec pe hemoroid. Din pacate, a doua optiune pica, nu suport Androidul.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  18. #3618 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ai mare dreptate cu schimbarea telefonului anual - e clar cea mai buna solutie sa iei cat mai multi bani pe cel vechi. Desi asta presupune totusi si niste costuri destul de mari anual, dar daca-ti permiti, desigur ca e cea mai buna solutie.

    Despre iOS 15, pe mine 2 lucruri ma intereseaza - Focus Mode (pentru ca actualul DND + Driving efectiv nu functioneaza cand conduc si am Waze pornit si primesc tone de notificari deranjante) si noile Notificari. Problema intervine cand nu voi mai putea face downgrade, in cazul in care se va ingreuna functionarea telefonului, artificial, sau cand voi fi deranjat de lucrurile implementate aiurea.

    Revenind la Safari, pentru tine este un lucru util. Sotia s-a uitat vreo 30s si nu stia cum sa faca sidebar-ul sa dispara, pentru ca nu era inainte acolo si nu o intereseaza, iar acum ii ocupa spatiu pe ecran. Cei ca noi sunt minoritari si majoritatea oamenilor care folosesc device-urile vor sa fie usor de folosit.
    Si da, am inchis sidebar, dar de ce e nevoie sa fac eu un extra pas ca sa inchid ceva inutil, cand as putea sa-l fac doar daca vreau sa-l deschid?

    Si eu am o gramada de tabs deschise (nu stiu cate, pentru ca pe iOS 14 era o functie tabu, dar cred ca am peste 100, sau 200, ei stiu) pentru ca nu am optiunea de Close All si nu am chef sa stau sa le inchid manual. Optiune care vad ca inca nu au implementat-o in iOS 15.

    Nici macar in multitasking, sa poti sa alegi close all apps. Sau un select all in photos? Sau daca vreau sa micsorez marimea aplicatiilor Message sau Wathsapp si intru in poze/videos ca sa sterg din ele, am optiune de select all? Sau filtre sa select all peste 1MB sau cat aleg eu?

    Astea mi s-ar parea functii utile, lucruri de care m-am lovit de n ori in ultimii ani si care inca nu au o rezolvare.

    @JohnyUSA, don't even get me started la incarcator si casti...

    Anywho, eu nu ma cert cu nimeni. Doar imi spun off-ul. Sa ne bucuram de ce avem si sa fim sanatosi, pentru ca la urma urmei, astea sunt probleme minore sau inexistente.

  19. #3619 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    , nu m-am putut abtine.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  20. #3620 SP
    Admin MonkY's Avatar
    JohnnyUSA: man, ca sa vezi si cum e in tabara cealalta. Dupa ce am avut diverse de la diversi (Samsung, Nokia, LG, etc.), am zis ca "bai gata, imi iau o tableta Google, ca sa am si eu update-uri mai multe, sa fiu cu toate cele la zi, sa nu mai stau dupa chinezi, coreeni, etc.". Pe vremea aceea era Nexus. Asa ca am luat un Google Nexus 2013. Am luat varianta lor cea mai tare (mare greseala), care avea si 3G sau ce Dzeu era atunci. Well, hai sa vezi cum a fost cu update-urile.

    In primul rand, eu nu primeam aproape niciun update din cele normale, pentru ca... wow, mi-am permis sa cumpar varianta cea mai scumpa, iar pentru cele cu 3G, ieseau mult mai tarziu update-urile, sau chiar deloc.

    In al doilea rand, dupa maxim 2 ani, nu am mai primit nimic. A spus Google ca GATA cu joaca, luati-va altceva!

    Deci practic acum am o tableta VECHE (da nene, e foarte veche, e 2013), dar care e perfect functionala, are 3GB RAM, si e un Snapdragon Quad Core. La naiba, are specificatii mai bune decat multe din tabletele care se vand in ziua de azi. Si cu toate astea, Google mi-a taiat macaroana la Android 6.0 (Marshmallow parca ii zicea).

    Prin comparatie, Apple inca mai ofera suport (chiar si asa "taiat") pentru device-uri cu 1GB RAM. Google mi-a taiat-o cu 3GB RAM dupa 2 ani. Si mai grav e ca a devenit aproape useless, pentru ca majoritatea aplicatiilor nu mai merg pe Android 6.

    O alta comparatie (si spun asta asa, ca poate mai citeste cineva pe-aici, si mai invata una alta despre restul), ar fi acel smartphone BlackView despre care am scris. Si pe care recunosc, ca l-am cumparat pentru senzorul FLIR. Oh well, acel telefon nu a primit niciodata un update. Si nici nu va primi vreodata. Pe mine ma lasa rece, folosesc fix 2 functii din el. Dar pentru cineva care da totusi ceva banuti (parca era pe la 2000 lei or so), si il vrea ca main smartphone, si-o fura instant. La fel, pentru cineva care nu stie sa-si securizeze reteaua de acasa sau de la birou, sa nu se mire ca il va hackui cineva la un moment dat, fix pe baza unui exploit la Android vechi...

    Eu zic ca prin comparatie, Apple e destul de decent pe partea de update-uri. Da, sunt sigur ca au si ei, ca toti ceilalti dealtfel, interesul sa te faca sa iti iei telefon mai nou, sau tableta mai noua, sau macbook mai nou. Da, sunt la fel de sigur ca unele functii nu le-au putut activa pentru ca fie au avut probleme cu modelul in cauza, fie au realizat ca ei folosesc Neural Engine (care sub A11 Bionic nici nu exista), fie au zis "frack this, nu merita efortul". Si asta ajunge sa-i supere pe cei ca razvanrazy. Si poate pe buna dreptate se supara... Dar, cred ca la un moment dat trebuie sa faci o lista cu plusuri si minusuri, si sa alegi ce este cel mai OK pentru tine. Beleaua e ca multi nu vad decat minusurile. Ma uit pe grupurile de Apple si ma ingrozesc.

    P.S. Nu mai fi asa vehement cu "Nu suport Androidul". Pentru ca sunt device-uri cu Android care au copiat asa de multe de la iOS si de la Apple, incat mari diferente nu-s. Ba mai mult, mai tragi si o thema "iOS", si deja nu mai faci diferenta... Daca nu vrei sa dai bani la Apple, e si asta o varianta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 181 of 185 FirstFirst ... 81 131 171 179 180 181 182 183 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 6S & iPhone 6S Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 280 Last Post: 06-11-2016, 15:30
  2. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  3. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  4. Update iPhone iOS By freddie91 in forum Software
    Replies: 6 Last Post: 11-02-2013, 13:35
  5. Replies: 4 Last Post: 28-09-2012, 22:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts