Funny ca zici asta, pe mine incet-incet pare ca ma conving sa ma mut inapoi la iOS. Sincer, daca nu exista Google Pixel, deja eram trecut inapoi la iPhone.
Trei motive:
1. Au adaugat in sfarsit 120Hz refresh rate + senzorul superb pentru selfie.
2. Telefoanele cu Android au ajuns sa coste la fel de mult cat un iPhone, fara sa ofere acelasi build quality.
3. Pare ca iPhone a ajuns un produs matur si stabil. Nu vreau ca in fiecare an sa ma simt presat sa fac upgrade, asa ca upgrade incremental e fix ceea ce am nevoie pentru peace of mind. Asa cum dorm linistit cu M3 pe laptop fara sa simt macar nevoia de a cauta daca a aparut noua generatia cu M4, asa vreau sa fie si cu telefonul.
iPhone Air mi s-a parut super cool, mai ales ca nimeni nu mai face telefoane mici, subtiri, usoare. Sunt sigur ca sunt multi ca mine pe care nu ii intereseaza bateria si carora le-ar placea un telefon mai mic (pana la urma am priza si acasa, si la birou, si in masina - who cares!). Cat despre Pro, imi mentin parerea ca e potrivit doar pentru o nisa de oameni cu necesitati specifice, asa cum ii spune si numele, iar eu nu sunt printre ei.

Bookmarks