Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 191 of 195 FirstFirst ... 91 141 181 189 190 191 192 193 ... LastLast
Results 3,801 to 3,820 of 3895

Thread: Clubul iPhone & iOS

1. #3801 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    "Biggest iphone leap ever" hahahaa, Tim Cook e delulu rau de tot, ne da inca un upgrade incremental si crede ca daca schimba un pic designul si tranteste un portocaliu neon ne pacaleste. Duca-se odata, in ritmul asta ma mut inapoi la Android.
    Funny ca zici asta, pe mine incet-incet pare ca ma conving sa ma mut inapoi la iOS. Sincer, daca nu exista Google Pixel, deja eram trecut inapoi la iPhone.

Trei motive:
    1. Au adaugat in sfarsit 120Hz refresh rate + senzorul superb pentru selfie.
    2. Telefoanele cu Android au ajuns sa coste la fel de mult cat un iPhone, fara sa ofere acelasi build quality.
    3. Pare ca iPhone a ajuns un produs matur si stabil. Nu vreau ca in fiecare an sa ma simt presat sa fac upgrade, asa ca upgrade incremental e fix ceea ce am nevoie pentru peace of mind. Asa cum dorm linistit cu M3 pe laptop fara sa simt macar nevoia de a cauta daca a aparut noua generatia cu M4, asa vreau sa fie si cu telefonul.

iPhone Air mi s-a parut super cool, mai ales ca nimeni nu mai face telefoane mici, subtiri, usoare. Sunt sigur ca sunt multi ca mine pe care nu ii intereseaza bateria si carora le-ar placea un telefon mai mic (pana la urma am priza si acasa, si la birou, si in masina - who cares!). Cat despre Pro, imi mentin parerea ca e potrivit doar pentru o nisa de oameni cu necesitati specifice, asa cum ii spune si numele, iar eu nu sunt printre ei.

2. #3802 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu nu zic ca am ceva impotriva upgradeurilor incrementale ci am ceva cu modul in care sunt marketate + promisiuni desarte (apple intelligence e in continuare o gluma proasta).

3. #3803 SP
    Member OveMan's Avatar
    Salut, nu e nimeni interesat ? Ma asteptam la mai multa activitate pe thread

4. #3804 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Probabil lumea astepta preturile - vedem acum la 15. Dar sa aveti grija cu precomenzile.

5. #3805 SP
    Member OveMan's Avatar
    La ce sa avem grija? Eu sunt interesat, fac trecerea de la 14 Pro si m-am gandit sa-l cumpar de la Emag .

6. #3806 SP
    Din experientele din anii trecuti, as putea spune asa - grija la precomenzi platite in avans, mai ales la modele foarte cerute - anul asta ma astept ca Pro ala portocaliu sa fie super cerut si sa fie stoc mic, cel mai probabil in versiunea de 256GB. Astfel ca e posibil sa asteptati mult pentru livrare si sa nu vina day 1.

La fel, ma astept ca la Air sa existe o cerere mai mare si sa nu aibe stocuri suficiente pentru cerere, astfel timpul de asteptare o sa fie mai mare.

Eu nu as face precomanda de la altcineva in afara de cei mari - eMag, Altex si...nah, iStyle, desi sunt cam cum probleme cu livrarile, dar mai ales cu comunicarile.

La fel, Vodafone, Orange si restul - e posibil sa prioritizeaze stocul pentru anumite categorii de abonati, iar restul sa fie nevoiti sa astepte.

Eu cu eMag am facut treaba mereu, in trecut si mi-au livrat mereu day 1, dar stiu multi care au stat mai bine de 1 luna dupa o precomanda platita, la fel cum stiu oameni care au avut precomenzi neplatite la modele foarte cautate si au fost prioritizati pentru livrare.

La fel, stiu oameni care au asteptat mult si bine cu comenzile platite, in timp ce comerciantul prefera sa livreze catre cei care nu le-au platit in avans.

7. #3807 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu la emag am stat anul trecut o luna sau ceva de genul pana am primit si am dat day one, cu plata.

8. #3808 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Vreau sa fac comanda pentru 17pro si la eMag nu imi da voie sa fac factura persoana jurdica. Aveam la ei un voucher de 160lei si am selectat sa trimit telefonul vechi prin FLIP.

Vreau sa dau acum comanda, aveti idee de vreun workaround?

LE: este din cauza voucher-ului de la FLIP, pff. A reusit cineva sa il aplice si in acelasi timp sa reuseasca sa faca factura PJ?
    Attached Images Attached Images emag.jpg

9. #3809 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Legat de comenzile pe care le-ati primit in anii trecuti, au ajuns mai rapid de la MG sau de la eMag?

10. #3810 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu am facut tot la eMag. Am mers tot pe Pro Max, desi ma omoara faptul ca acum nu mai exista varianta neagra. In ultimii ani eMag chiar a livrat on-time, nu am ce sa le reprosez. Sper sa fie si anul acesta la fel. Practic, maine aflam daca se tin de cuvant (pe afara deja am vazut ca unele modele sunt impinse chiar si spre Noiembrie ca timp de livrare).

Cat despre line-up, pentru mine Air-ul e doar "de fitze" si cam atat. Subtirel, dar sunet mono, performante taiate (da mai prost decat 17-ul normal), bateria praf. Meh. 17 Pro si Pro Max au clasicele "gradual improvements" care anul acesta chiar sunt super OK. Faster CPU (probabil maxim 15%), faster GPU (upto 45% - si chiar se vede!), 12GB RAM (primeste si Air-ul), better WiFi/BT/NFC (aici sa vedem cat de bine merge noul "modem" de la Apple, dar din teste am vazut ca semnalul si viteza e mult mai OK decat pe generatia 16), primim anti-reflexive coating, better heat dissipation (vapor chamber), better tele camera and so on. Mda, s-a dus titanium-ul (care oricum era mai mult o "vopsea" decat pur titanium), au devenit un pic mai groase (deh, bigger battery, vapor chamber and stuff like that)... dar all in all, macar ne bucuram ca nu au crescut preturile. Stiu cativa clienti care sunt cei mai fericiti ca acum pot cumpara varianta cu 2TB (damn, that price is crazy!).

Si revin la parerea mea initiala (imediat dupa conferinta Apple am zis asta): anul acesta, iPhone 17 (simplu), are cel mai bun raport pret/performante/features. Daca pana anul asta eu nu recomandam iPhone 16 (simplu) decat la "saraki", anul acesta chiar pot sa spun "daca nu ai nevoie de un 17 Pro, go for the 17!". Din toate modelele de anul acesta, 17 simplu a primit cele mai multe upgrade-uri. Ecranul de 120Hz acum nu-l mai trage in jos, are si el bezels mai mici (si automat a crescut de la 6.1" la 6.3"), se duce la 3000nits (fix ca Pro-urile), are Ceramic Shield 2 si anti-reflexive fix ca Pro-urile, better cameras (au primit si senzorul de 48Mpx in loc de 12), faster charging, bigger battery, si chiar si noul "modem" Apple... Deci da, eu zic ca anul acesta 17 simplu va rupe la vanzari. Plus ca nu mai vorbim de faptul ca 17 il poti cumpara si in varianta neagra, da?

11. #3811 SP
    Admin MonkY's Avatar

Attached Images Attached Images 2025-09-17_154306.jpg 2025-09-17_154457.jpg 2025-09-17_160451.jpg 2025-09-17_161723.jpg 2025-09-17_174457.jpg

12. #3812 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    ...macar ne bucuram ca nu au crescut preturile...
    Au crescut preturile, dar nu la noi in Ro - probabil este profitul lor mai mic.

iPhone 16 Pro 128GB era 1000$, iar 16 Pro 256GB era 1100$ - la fel pentru 13 Pro 128GB, 14 Pro 128GB, 15 Pro 128GB.
    iPhone 17 Pro 256GB este 1100$, dar neavand o alta optiune, pretul a crescut pentru minim storage.

E doar pacaleala de PR.

13. #3813 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Not too shabby!
    According to Geekerwan's analysis, thanks to the 2nd-Gen Dynamic Caching in the A19 Pro, ray tracing performance increase by up to 2× in their own benchmark with very high raytracing pressure.
    This makes it 50% faster than the M4
    Attached Images Attached Images 549563231_24719101424368398_2883037484675325850_n.jpg

14. #3814 SP
    Member OveMan's Avatar
    Voi aveti un status in legatura cu livrarea ? (Emag)

15. #3815 SP
    Junior Member Leviathan's Avatar
    Quote Originally Posted by OveMan View Post
    Eu nu am primit vreun update de la eMAG, comanda plasata pe 12 septembrie 2025, 14:57

16. #3816 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by OveMan View Post
    Nu, nimic. Eu am fost mai lent... 12 septembrie 2025, 15:06.

17. #3817 SP
    Nu va panicati inca - se stie ca eMag nu misca nimic pana noaptea cand le predau curierilor, din depozitul lor

18. #3818 SP
    Member OveMan's Avatar
    Momentan in cazul meu nici-o mișcare pe Emag…. Vad ca la Altex pe site este in stoc dar nu vad disponibilitatea din magazine.

19. #3819 SP
    Junior Member Leviathan's Avatar
    Eu din cauza ca sunt din provincie imi apare Estimat livrare: Începând de Luni, 22 septembrie 2025, dupa 09:00.

20. #3820 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am discutat si eu cu cineva de la eMag pe Chat, si nu, nu au nici cea mai mica idee ce se intampla cu comanda mea. Nu stiu cand, cum, daca se va livra. Am ramas cu un gust amar. Nu am mai patit de la eMag... Am mai si platit in avans, asa sigur eram. Oh, well...

Multumesc pentru timpul acordat. In momentul de fata nu avem produsul pe stoc si precomenzile se onoreaza in functie de plasarea comenzii. In momentul in care vom primi stoc, iar produsul se rezerva pe comanda vei fi informat despre termenul de livrare. Fiind un produs nou lansat, se primeste o cantitate redusa, iar din aceasta cauza nu putem estima un termen*de*livrare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 191 of 195 FirstFirst ... 91 141 181 189 190 191 192 193 ... LastLast