Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 190 of 190 FirstFirst ... 90 140 180 188 189 190
Results 3,781 to 3,789 of 3789

Thread: Clubul iPhone & iOS

1. #3781 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Tot primesc mesaje ca nu am spațiu. El în mod normal ar fi trebuit să îmi șteargă din memoria telefonului pozele vechi care deja au fost urcate în cloud, să se facă un soi de buclă în stocare. Am tot dat backup now și pozele tot la 7gb rămân în iCloud, eu având aproape 80gb. Opțiunea “optimise iPhone storage" este activată.

Nu era firesc să îmi facă upload la tot conținutul foto-video în iCloud?
    Attached Images Attached Images img_3151.png img_3152.png img_3154.png img_3155.png img_3156.png

2. #3782 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Tot primesc mesaje ca nu am spațiu. El în mod normal ar fi trebuit să îmi șteargă din memoria telefonului pozele vechi care deja au fost urcate în cloud, să se facă un soi de buclă în stocare. Am tot dat backup now și pozele tot la 7gb rămân în iCloud, eu având aproape 80gb. Opțiunea “optimise iPhone storage" este activată.

Eu pozele din iphone le descarc intr-un folder pe PC pt backup dupa care sterg...aproape tot din telefon. Folder-ul din PC este share-uit si cu OneDrive (pt care am subscriptie) si il copiez si pe un Hdd extern.

3. #3783 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post

Ba da. Dar fiind totusi 80GB or so, dureaza. Si daca nu ma insel, chestia aceea o face cand e pus la incarcat si in idle.
    Da-i un restart, pune-l la incarcat, si vezi daca se schimba ceva. Intra pe www.icloud.com si vezi daca ai acolo deja toate pozele.

4. #3784 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am observat ca folia imi blocheaza jumatate din informatiile de la butonul de camera. A ajuns in acest hal fara sa imi cada telefonul sau sa aiba alte socuri, toate acele linii sunt fisurile de pe ea, nu reflexii. Am luat-o de pe mobile-direct, ea fiind speciala pentru iPhone 16 Pro.

Voi ce model de folie ati luat pentru 16pro? Preferabil una rezistenta si care sa nu aiba granite negre care blocheaza scrisul, precum este poza1.
    Attached Images Attached Images dsc05234.jpg dsc05235.jpg dsc05233.jpg dsc05232.jpg

5. #3785 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu am iphone. Pentru toate telefoanele mereu iau 10 folii de sticla de pe Temu sau Aliexpress, complet transparente, si le schimb la nevoie. La noi in magazine sunt exact aceleasi folii facute in China, dar cu alt nume de brand si de 10 ori mai scumpe. Fara sa il scap pe jos nu mi s-a intamplat niciodata sa se dezintegreze, desi e adevarat ca in medie schimb folia la 3-4 luni si nu stiu cat ai tinut-o tu.

6. #3786 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu suport foliile pe ecran. Majoritatea afecteaza touch-ul, reflexia luminii, unele chiar si FaceID-ul... Dar, daca e neaparat obligatoriu sa folosesti asa ceva, incearca Belkin UltraGlass 2, sau ceva brand-name. Sotia a tot folosit chinezarii ieftine, si s-a trezit cu ele sparte sau crapate, cu telefonul tinut in geanta. Pe ultimul l-a pus pe la un stand din acela din Mall, a fost vreo 100 lei (vorba lui Espiritus, de banii aia lua 10 bucati de pe Temu). Dar, pana acum inca nu l-a spart (5-6 luni deja), ceea ce e un semn bun.

7. #3787 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cam asta este ceea ce stim despre iPhone 17 Pro Max pana acum. Aveti o comparatie cu iPhone 16 Pro Max.
    Attached Images Attached Images iphone_17.jpg

8. #3788 SP
    Member robertBBC's Avatar
    Salutare, doresc un sfat de la voi care aveti airpods 2 pro sau eventual niste recomandari, detin un 15 pro
    Ideea este ca eu am niste casti AKG pe jack de la samsung s10 pe care le mai folosesc la consola si imi plac foarte mult cum se aud, oare airpods 2 pro se aud la fel de bine fiind bluetooth? nu sa le folosesc la consola, zi de zi muzica filme.. caut ceva similar cu cele akg si nu stiu incotro s a ma duc

9. #3789 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Salut robertBBC. Nu cred ca vei gasi casti bluetooth care sa se compare cu castile pe fir (ma refer cel putin la produse in acelasi tier). Nu se compara DAC-ul folosit, plus ca pe bluetooth ai compresie (deci se pierde din calitate no matter what). Acum, depinde si ce urechi fine ai, cat esti de "carcotas". In opinia mea, castile acestea in ear (cum sunt si Airpods-urile), au avantajul ca sunt mai usor de purtat, ca te ajuta mai mult "on the run" (mai ales daca au passthrough si/sau noise cancelling). Sunt foarte OK pt. voice calling si calitate audio decenta. Insa nu se compara cu fidelitatea unor casti clasice pe jack. Nu mai vorbim de captul ca in functie de urecheile tale (yup, we're all different), s-ar putea sa nici nu iti stea bine castile in urechi (mai ales cand mergi). Eu am testat zeci de modele pana am gasit ceva care sa imi stea si cum trebuie, sa se si auda bine. Dar mi se par mult mai obositoare (pentru canalul urechii) dupa mai mult timp, decat niste casti clasice (in special unele de tip "open"). Insa aici tine de gusturi, de cat de mult stai cu ele pe urechi, daca transpiri sau nu...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 190 of 190 FirstFirst ... 90 140 180 188 189 190