Sincer daca nu ai o tona de bani sa le schimbi anual si sa treci prin toate: 3g / 3gs / 4 / 4s / 5 ... ai prins idea, cel mai bine mergi pe S. Adica iei un 4s acum care este excelent si te bucuri de el, nu trebuie sa astepti pana in decembrie cand vei da o groaza de bani si pe urma la un an sa apara 5S care va aduce imbunatatiri majore. Din punctul meu de vedere (care nu am o toata de bani de dat anual pe telefoane) cel mai bine mergi tot timpul pe S.
Sunt de acord cu Laurentiu.
Uite sincer eu am trecut de la 3GS la 4S. Am vazut la destui prieteni iPhone 4, iar 4s-ul chiar daca arata "la fel" ca iphone 4 se simte o diferenta clara la performanta. Plus ca iPhone 4S chiar are un design foarte reusit, de calitate, metal + sticla. Nu ai de unde sa stii cum va fi iPhone 5, poate va avea un design mai cheap, vezi ca exemplu iPhone 2G care era din aluminiu vs iPhone 3G care avea spatele din plastic.
De asemenea iti recomand ca atunci cand apare un telefon nou, fie el si iPhone sa nu il cumperi chiar in primele 2-3 luni pt ca te poti lovi de rebuturi. Eu am patit-o cu 4s-ul actual, am prins o serie proasta, vezi de asemenea problemele de antena de la iPhone 4 etc.
Inca un mare plus ar fi ca la actualul iphone 4s ii poti face jailbreak untethered.
Nu isi va pierde 50% din valoare. Max 3-5 milioane va fi diferenta. Un mare plus e sa-l protejezi cu folie, husa. Un iPhone 4S near mint se va vinde extrem de usor. De asemenea sa-ti pastrezi cutia, manualul la el.
TLDR: Nu poti stii sigur ca iPhone 5 va fi la fel de bun ca 4S in ceea ce priveste designul + ca e recomandat sa nu-l cumperi in primile 3 luni pt a nu prinde un rebut / a te documenta despre eventuale probleme (vezi antennagate). Deci ai cam de asteptat 1 an de zile, heck poate nici nu-ti va placea desingul la iPhone 5
Recomand urmatoarele aplicatii:
http://itunes.apple.com/us/app/junow...314477780?mt=8
http://itunes.apple.com/us/app/bambo...492663955?mt=8
Merg pe principiul, downloadezi aplicatii gratis, le rulezi si primesti credite in dolari. Cand strangi de exemplu 10 $ poti da redeem si primesti gratis un iTunes gift card in valoare de 10$ pe US Appstore.
Functioneaza si e complet legal. Cam in 2 sapt am strans 10 $.
Daca v-a fost utila informatia puteti sa-mi dati add la cod pt a primi cateva credite.
Cod: XX442624
Salutare de unde as putea achizitiona o cutie de la un iPhone 3gs,cu sau fara manuale?
Stima!
Am mai vorbit despre Viggle,dar va mai spun odata.Viggle este o aplicatie care te plateste pentru vizionarea reclamelor.Iar cu punctele stranse poate fi redeem-uit un iTunes card.Eu in 2 zile am strans 14000 de puncte pe care le si-am folosit.Iar astazi iar am ~7000 de puncte.
P.S.In primul screenshot este un ex.de reclama 30 de puncte - reclama de 30s.
Dovada :
Recomand site-ul/magazinul:
Si cum imi fac cont pt USA sau UK fara sa schimb adresa / codu postal pt a lua aplicatia asta Viggle![]()
Salut.Dupa cum stiti aplicatia este compatibila doar cu iPad 2.Am modificat fisierul Info.plist ca sa se poata instala si pe iPhone.Spre surpriza mea are scaling perfect,ca si cum ar fi o aplicatie iPhone
1.Se deschide fisierul .ipa cu WinRar
2.Mergesti in Payload/PSTouch.app/ si deschideti fisierul Info.plist
3.Rescrieti
<key>UIDeviceFamily</key>
<array>
<string>2</string>
in
<key>UIDeviceFamily</key>
<array>
<string>1</string>
Savurati Photoshop direct pe iPhone 4/4S![]()
Da, la el se referea. Oricum, sunt dezamagit de aplicatie. Ma asteptam sa aibe macar content aware, dar asa, este la fel ca orice aplicatie de editat poze din AppStore. Cateva filtre, putin crop si gata. Iar interfata aduce foarte mult a Windows Phone 7 (OS-ul)
Eu sunt nespus de multumit de el.
@razvanrazy ai incercat tutorialul cu tatuaj? Alt program nu am mai vazut care sa faca asta,iar adaugarea de lumina,blur,etc. este fantastica.
Plus ca metoda asta merge si pe iPhone,nu trebuie sa cari dupa tine iPad 2-ul,ci poti edita pozele direct in fata locului![]()
Bookmarks