Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 50 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 996

Thread: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

1. #361 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Noul iPad - iStyle Bucharest - Apple Premium Reseller
    Avem noroc Monky, preturi normale in Romania. Nici nu credeam, foarte bine.
    Dap, nici eu nu ma asteptam... pana si la "baieti" e mai scump. Chiar ma bucur ca-si vor lua tzeapa cei gen alex-gsm, unde un iPad 64GB 4G este aproape 42 milioane - fata de 3669 RON oficial! Iar cel mai "ieftin" la ei e 2600 RON fata de 2200 RON cel oficial! Si asta avand in vedere ca oficial mai sunt si cei 24% TVA inclusi!

2. #362 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Asta da surpriza.Sincer nu credeam
    .Acum sa vedem de unde este mai rentabil sa cumparam ....

3. #363 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci cei de la emag sunt... fara cuvinte. Sun si intreb daca pot sa merg acolo sa iau, si mi se spune "Paaaai, nici macar nu avem preturi inca... de-abia pe saptamana viitoare, cand probabil vor veni si pe stoc". Nu mai zic ca poate era habarnist cel care a raspuns (odata ce nu stia ca au deja preturile pe site), dar daca au pus doar preturile si stoc nu e... ne suparam grav si mergem la "concurenta". Mai ales ca am de luat 3 iPad-uri

4. #364 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar

5. #365 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Asta-i advertorial in toata regula. Luati de la Koyos pentru ca nu conteaza cele cateva milioane in plus!
    Dacă ai iPad 2, upgrade-ul nu prea merită. Ecranul este excepţional, dar alte avantaje �n plus nu prea primeşti.
    Pe bune? Pe langa rezolutia aia criminala, memoria dubla (1GB RAM fata de 512MB), 4G (sau 3G imbunatatit pana la 42Mbps), camera mai buna, GPU quad-core, Bluetooth 4.0... astea nu le "prea primesti"?!? La diferenta de 100USD fata de iPad2... Hmm, beats me!

---------- Post added 23-03-2012 at 09:57 AM ----------

Btw, daca tot luati de la emag sau pcgarage, folositi si voi cu incredere bannerele de pe CG pentru a va achizitiona noul iPad! Thanks & Respect!

6. #366 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Asta-i advertorial in toata regula. Luati de la Koyos pentru ca nu conteaza cele cateva milioane in plus!
    Pe bune? Pe langa rezolutia aia criminala, memoria dubla (1GB RAM fata de 512MB), 4G (sau 3G imbunatatit pana la 42Mbps), camera mai buna, GPU quad-core, Bluetooth 4.0... astea nu le "prea primesti"?!? La diferenta de 100USD fata de iPad2... Hmm, beats me!

---------- Post added 23-03-2012 at 09:57 AM ----------

Btw, daca tot luati de la emag sau pcgarage, folositi si voi cu incredere bannerele de pe CG pentru a va achizitiona noul iPad! Thanks & Respect!
    Lasa ca omu-i documentat,nu vezi :

"Rezoluţia de 2000 x 1500 este incredibilă şi nu se vede nici un pixel. "

7. #367 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Come oooon ... ultimul lui post este cu emag-ul care are cele mai bune preturi eMAG lanseaza iPad �n mod oficial | nwradu blog . Eu am pus review-ul strict din punct de vedere al parerii sale, nu de advertorial. In fine... va las cu dorinta de a va achizitiona cea mai tare tableta ever !
    In plus are poze pertinente ... comparatii, motive pro si contra pentru achizitionare...dar ce stiu eu ?

8. #368 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ovidiu, daca ai observat, ti-am dat Thanks pt. post, ca doar te apreciez. Asa cum apreciez ca sunt romani care pun mana pe gadget-uri si scriu despre ele, dar daca tot o fac, macar sa incerce si ei un pic mai mult. Ca e jenant sa scrii datele tehnice aiurea, sa spui astfel de aberatii doar ca sa poti face reclama unora mai koyosi. Eu daca as fi scris aici asa ceva, m-ati fi linsat.

Cat despre ultimul lui post, normal ca e asa... pt. ca e cu linkuri profitshare. Adica o face pt. bani! Nu stiu daca ai observat, dar eu nu am pus macar un link la profitshare emag legate de noul iPad... cu toate ca mi-ar fi fost usor. Am preferat sa dau link direct la ei. Dar asta este... unii scriu prostii si fac bani, altii se agita si nici macar prietenii lor nu se folosesc de bannerele lor...

P.S. Eu dupa ora 15:00 voi ridica iPad-urile. Stay tuned!

9. #369 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Avem noroc Monky, preturi normale in Romania. Nici nu credeam, foarte bine.
    Exact cum am spus mai sus. Eram sigur ca acestea vor fi preturile pentru RO. Si sunt sigur ca in 3-4 luni, acestea vor scadea cu inca 100 ron pentru fiecare model.

10. #370 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stocul emag epuizat in 45 minute... Hmm...

11. #371 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Hmm... am facut o precomanda cand era in stoc, sa vedem daca mi-l dau sau nu

12. #372 SP
    Member Mythul's Avatar
    Il gasiti la Altex la 2200 lei.

Pareri personale:
    Display superb
    In cele 15 min cat am stat in altex, nu se juca nimeni pe el, eram tot la 93% charged
    E sesizabil mai cald fata de ipad 2 care era stone cold.

Asta ma deranjeaza personal cel mai tare. Era cald cand nu rula nimic doar se incarca si era in meniu. Ce sa mai zic de vara, in parc cu infinity blade 2. Sunt indecis

13. #373 SP
    Member Pancu's Avatar
    nu sunt inca decis ce varianta sa iau care vi se pare mai buna 32g+4g sau 64wifi?

14. #374 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E normal sa fie cald daca este tinut incontinuu in priza. Si iPhone4 este mai cald cand este la incarcat si te joci/vorbesti la tel.

15. #375 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Mythul View Post
    E sesizabil mai cald fata de ipad 2 care era stone cold.

Asta ma deranjeaza personal cel mai tare. Era cald cand nu rula nimic doar se incarca si era in meniu. Ce sa mai zic de vara, in parc cu infinity blade 2. Sunt indecis
    Era la incarcat sau era fara charger acolo?

16. #376 SP
    Member Duni's Avatar
    Quote Originally Posted by Pancu View Post
    nu sunt inca decis ce varianta sa iau care vi se pare mai buna 32g+4g sau 64wifi?
    Daca esti convins ca nu vei avea nevoie de 3G (4G) mergi pe varianta de 64GB+wifi, daca totusi crezi ca ai nevoie de 3G, alege varianta cu 3G

17. #377 SP
    Member Mythul's Avatar
    Era la incarcat. La fel si ipad 2 ce era ok din acest pct de vedere. Cel mai bine e sa l vedeti personal sau vreun coleg forumist ce l-a cumparat sa ne comunice cum se comporta fara a fi la incarcat intr un joc intens.

18. #378 SP
    Member Pancu's Avatar
    pai momentan nu cred ca voi avea nevoie ... ca eu in casa am router cu wireless da pe viitor poate o sa am nevoie si de 3g ... sau chiar 4g

19. #379 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mie tot mari mi se par preturile. Eu nu ma grabesc sa iau acum. Am pe cineva in Canada si imi poate aduce cu doar 2500 RON varianta 4G/32 GB.

New iPad - Buy the New iPad with Wi-Fi or Wi-Fi + 4G - White or Black - Apple Store (Canada)

20. #380 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Am fost aseara la Apple Store si am testat Ipad-ul. Pentru cei care zic ca nu este diferenta fata de Ipad 2 nu are rost sa mai zic nimic. Erau toate la incarcat ca asa le tin si era caldut (nu hot). Am vb cu un apple genius si mi-a zis ca atunci cand nu este in priza nu se incalzeste aiurea ci doar atunci cand rulezi anumite aplicatii (cu cat consuma si cere mai multa putere cu atat si caldura) ceea ce este normal din punctul meu de vedere. Am dat in el cat am putut dar din pacate nu aveau aplicatii prea puternice sa vad cu adevarat daca se incinge sau nu foarte tare. Nu am sesizat nici o diferenta atunci cand rulam aplicatie sau doar in meniu dar repet era la incarcat si era deja caldut. Este greu sa-mi dau seama de adevarata temperatura deoarece erau 50 de ipad-uri la testare si toate erau ocupate si testate pana la refuz. Deci greu... Display-ul este incredibil din punctul meu de vedere si merita toti banii. Nu am putut sa-mi dau seama de noul procesor ca nu am avut aplicatii care sa faca o diferenta dar se misca parca putin mai bine in meniu. BTW parca se vede mult mai miste retina pe alb decat pe negru (stiu ca nu are treaba) dar mi-a placut mult rezolutia pe cel alb. Desi telefon am negru

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 50 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast