Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 204 of 788 FirstFirst ... 104 154 194 202 203 204 205 206 214 254 304 704 ... LastLast
Results 4,061 to 4,080 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #4061 SP
    Senior Member erik95's Avatar

2. #4062 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    asa a facut si la mine inainte sa dea rrod.Sper sa fie altceva si sa nu am dreptate

3. #4063 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Va multumesc pentru ajutor , si faza tare e ca... mi-am creat un nou profil..si acuma merge omfg ) nu are logica

4. #4064 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    am o intrebare ...am cablu hdmi ce e mai bine sa aleg...720p 1080p?

5. #4065 SP
    Manager paul's Avatar
    1.1080p
    2.720p
    3.1080i
    Restu n-are sens sa le mai scriu.

6. #4066 SP
    Junior Member Crips's Avatar
    Salut
    Maine ma duc sa imi cumpar un xbox 360 arcade ....peste 3 saptamani imi iau si un Hdd de 20 gb

Unde pot gasi in Bucuresti console mai ieftine...pe la 8 mil ?

7. #4067 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    xbox 360 arcade ii cam 900 lei peste tot...este si cu 1000 lei tot arcade

8. #4068 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Xbox360Achievements.org - Microsoft Details More of the Upcoming Dashboard Updates

Poate interesează pe cineva. Pentru mine e un lucru...neinteresant (și motive sunt cu miliardele). Sunt curios de această dată...ce mai limitează.

9. #4069 SP
    Member snk2's Avatar
    Ok...alta saptamana, alta problema :
    Am cumparat un card prepaid pt 1 luna de Live, am bagat codul de 25 de caractere, il recunoaste ca fiind un cod valabil pt 1 luna de Live, dar cand dau pe Redeem Code, imi da mesajul: "Can't retrieve information from xbox live. please try again later. status code: 8016a04b".Asta pe consola.Pe xbox.com daca incerc sa dau redeem, imi scire "An error has occurred during the transaction. Please try again later."
    Cardul a fost cumparat de pe maximuscards.com.Nu poate fi problema de regiune, pt ca, cardurile de abonament live nu sunt blocate pe regiuni, doar cele cu puncte.
    Asadar, are cineva vreo idee care poate fi problema?

10. #4070 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Am patit si eu asa, parca, odata, si era o problema cu XBL (eu incercam de pe site, nu de pe consola). Am incercat din nou intr-o ora-doua si a mers.

11. #4071 SP
    Junior Member mosorwvlad's Avatar
    Codu 8016a04b , mi-a dat si mie cand am avut probleme cu internetu , nu puteam sa intru pe live, de vina a fost provideru de internet !

12. #4072 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by Crips View Post
    Salut
    Maine ma duc sa imi cumpar un xbox 360 arcade ....peste 3 saptamani imi iau si un Hdd de 20 gb

Unde pot gasi in Bucuresti console mai ieftine...pe la 8 mil ?
    eu te sfatuiesc sa cumperi varianta pro , dai cateva milioane in plus dar primesti casti si hard de 60 gb

13. #4073 SP
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    Ok...alta saptamana, alta problema :
    Am cumparat un card prepaid pt 1 luna de Live, am bagat codul de 25 de caractere, il recunoaste ca fiind un cod valabil pt 1 luna de Live, dar cand dau pe Redeem Code, imi da mesajul: "Can't retrieve information from xbox live. please try again later. status code: 8016a04b".Asta pe consola.Pe xbox.com daca incerc sa dau redeem, imi scire "An error has occurred during the transaction. Please try again later."
    Cardul a fost cumparat de pe maximuscards.com.Nu poate fi problema de regiune, pt ca, cardurile de abonament live nu sunt blocate pe regiuni, doar cele cu puncte.
    Asadar, are cineva vreo idee care poate fi problema?
    ...problema e cu amatorii de la Microsoft.

Apropo, ai rezolvat problema cu CC-ul? Dacă nu: Surpsise

14. #4074 SP
    Member snk2's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...problema e cu amatorii de la Microsoft.

Apropo, ai rezolvat problema cu CC-ul? Dacă nu: Surpsise
    aaaaand it's OFF!
    party like it's 1999

15. #4075 SP
    Junior Member zappoo's Avatar
    pe xbox modat poti sa joci jocuri din regiunea europeana si din regiunea americana?

16. #4076 SP
    Quote Originally Posted by zappoo View Post
    pe xbox modat poti sa joci jocuri din regiunea europeana si din regiunea americana?
    Nu. Doar dacă acele jocuri sunt Region Free.

17. #4077 SP
    Junior Member zappoo's Avatar
    mersi mult de raspuns

18. #4078 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Xbox360Achievements.org - Microsoft Details More of the Upcoming Dashboard Updates

Poate interesează pe cineva. Pentru mine e un lucru...neinteresant (și motive sunt cu miliardele). Sunt curios de această dată...ce mai limitează.
    ce e in link acolo este hmm efectiv hmm c/p din comunicatul de presa. nimic nou....

19. #4079 SP
    Junior Member borfy's Avatar
    sal......miam cumparat inca un controller si nu stiu cam ce jocuri le pot juca la dublu.precizes ca nu sunt conectat la net dupa xbox360.as dori si yo o lista cu jocuri care ar merge sa le joc cu vrun prieten.multumesc

20. #4080 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by borfy View Post
    sal......miam cumparat inca un controller si nu stiu cam ce jocuri le pot juca la dublu.precizes ca nu sunt conectat la net dupa xbox360.as dori si yo o lista cu jocuri care ar merge sa le joc cu vrun prieten.multumesc
    RE5, Army of Two, Rainbow Six, COD5, UT3, Halo 3, Gears of War. Cam astea merg in co-op

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.