Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 371 of 788 FirstFirst ... 271 321 361 369 370 371 372 373 381 421 471 ... LastLast
Results 7,401 to 7,420 of 15758

Thread: Clubul Xbox 360

1. #7401 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    @blackshadow: Puteai macar sa pui textul de mai sus intr-un quote deoarece nu tu esti autorul lui

2. #7402 SP
    Junior Member Gabriel4's Avatar
    imi poate spune si mie cineva cum pot face jocuri ca sa intru "safe" (intr-un fel ) pe live ?

3. #7403 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Gabriel4 View Post
    imi poate spune si mie cineva cum pot face jocuri ca sa intru "safe" (intr-un fel ) pe live ?
    Nu.

4. #7404 SP
    asa si va rog fara com-uri de genu' : "iti va da ban "

5. #7405 SP
    Member Hazer's Avatar
    Iti va da ban.

6. #7406 SP
    se vede ca are 10 ani

7. #7407 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Iti vei lua ban si aici pe forum daca nu treci pe la http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/

8. #7408 SP
    bine .

9. #7409 SP
    Member Hazer's Avatar
    Quote Originally Posted by Gabriel4 View Post
    se vede ca are 10 ani
    Ei bine, dacă despre mine vorbeai, află că te �nșeli amarnic. Cel puțin eu nu postez cuvinte monosilabice �nsoțite de către un smile idiot.

�n al doilea r�nd, pe forum se vorbește doar despre jocurile originale. Citește regulamentul din link-ul de sus.

Cheers!

10. #7410 SP
    Gata . Imi cer scuze .

11. #7411 SP
    Member axel's Avatar
    Am un router wireless(MSI 108M) conectat la 2 calculatoare,unul prin cablu si celalalt prin adaptor wireless.Intrebarea mea este:Cum conectez xbox 360 la internet?Conectez direct la router prin cablu sau trebuie sa cumpar un adaptor wireless pentru consola? Am internet de la RDS.

12. #7412 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Quote Originally Posted by Mafioso View Post
    Gabriel4 eu joc pe live cu consola modata si n-am luat ban, daca ai LT poti intra fara probleme
    Push this button

13. #7413 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by axel View Post
    Am un router wireless(MSI 108M) conectat la 2 calculatoare,unul prin cablu si celalalt prin adaptor wireless.Intrebarea mea este:Cum conectez xbox 360 la internet?Conectez direct la router prin cablu sau trebuie sa cumpar un adaptor wireless pentru consola? Am internet de la RDS.
    Conectezi Xbox 360-ul la router prin cablu. Setarile consolei la internet sa fie pe automatic. Atat.

14. #7414 SP
    Junior Member karir's Avatar
    ma gandeam sa imi un tv pentru noul xbox 360, prin 16 iulie am inteles ca apare in europe, ar fi vreun avantaj semnificativ daca as cumpara in loc de un full hd un hd ready? din cate stiu majoritatea jocurilor sunt 720. vazusem pe la un mag un hd ready lg de 94 cm

15. #7415 SP
    Junior Member blackshadow's Avatar
    da ai dreptate psypc2, dar nu miam insusit niciodata meritele altora stai linistit. Doar am ajutat pe cineva deoarece este cea mai buna explicatie ce am gasito pe internet, nu cred ca am facut ceva gresit. nici macar nu stiu a cui e.

16. #7416 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Am un XBOX 360 care va merge in curand la garantie (portul HDMI e defect). Desi mi-ar place sa-mi schimbe doar partea afectata (consola sau doar numai placa de baza) e foarte posibil sa primesc o alta consola. Ce ma doare e ca pierd "save"-urile de la jocuri - am si de la jocuri XBOX 360 si de la jocuri XBOX, la multe am jucat deja destul de mult si n-as vrea sa le iau de la zero. Cum as putea sa-mi transfer save-urile undeva si apoi inapoi pe noul XBOX ? Fara data transfer cable e posibil ? Cu un stick USB eventual...

17. #7417 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Dap, daca ai ultimul update de dashboard, poti sa transferi salvarile pe USB.

18. #7418 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Dap, daca ai ultimul update de dashboard, poti sa transferi salvarile pe USB.
    Ceva detalii ? Ce trebuie sa fac mai exact ca sa ma asigur ca transfer salvarile pe stick ? (inclusiv cele de la jocurile XBOX 1)

19. #7419 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    1. Faci update-ul
    2. Pui un stick usb
    3. �l configurezi
    4. Apoi intrii pe HDD - Games
    5. Din lista cu jocuri intrii pe un joc și acolo o să-ți apară saved game
    6. Selectezi salvarea si dai Copy după care alegi usb stick-ul
    7. Gata

20. #7420 SP
    Junior Member gaby2by4's Avatar
    pentru ca nu stiu unde sa mai ma laud si vreau sa ma laud si aici postez asta ...are legatura ...

http://achievements.schrankmonster.d...bacalauratului

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.