da dar nu vezi toate filmele avi. Depinde de encoding...
Nu merge Xvid si nici daca e encodat sunetul AC3 nu merge. Deci ai o selectie destul de limitata de filme pe care le poti vedea.
da dar nu vezi toate filmele avi. Depinde de encoding...
Nu merge Xvid si nici daca e encodat sunetul AC3 nu merge. Deci ai o selectie destul de limitata de filme pe care le poti vedea.
Si-a pus cineva net de la clicknet in xbox 360?Nu vreau routere ci vreau sa stiu daca pot sa ma descurc cu modemul `cela puscat.....
Thanks
Sar putea sa sune a noobism dar...a inceput sa mi se invarta cercul de pe controller ?e cumva ca se duc bateriile ?
Rare Says NXE Avatar Accessories Will Soon Be Achievement Rewards
From 1up.com:
Achievements are great and all, but progress marches on. Avatars may soon be the latest and greatest way for Xbox 360 owners to try and show off their sizable... skills.
Speaking with Videogaming247, Rare said that special clothing and accessories for NXE avatars will soon be given out like achievements. At the moment, the only clothes are those available at launch and a few free packs.
Puteti sa imi spuneti cum v-ati pus internet de la clicknet pe 360?![]()
Va rog frumos ca nu mai am rabdare sa joc un fps online .
Am vorbit de c�teva minute cu doi prieteni de pe XBL și mi-au zis că nici ei nu pot să se logheze pe site. Ce prostie...(servere de doi lei).
***later edit***
...eh, era de la mine. Aveam un tab deschis �m Mozilla de 9 zile...și făcea conflict cu ăla lol
Prima dată sincronizezi modeul pe PC apoi conectezi modeul la 360 cu default settings și gata.
Inca o intrebare stie cineva vre un tutorial de desfacere a 360-ului?Cica are 2 carcase una din plastic si una din metal si e mai complicat.Trebuie sa mi vina unul nou si unul cu RROD,vreau sa vad ce e in ala cu RROD.Multumesc
Bookmarks