ba da este acelasi lucru intre cele 2 situatii prezentete de tine , m-am enervat ca ai facut aluzie la mine ca as fi cocalar pt ceea ce am afirmat in primul post , si chiar daca nu am statut mare pe forum si sant junior nu inseamna ca sant un prost , si nu sant nici genul care a auzit numai de fifa si nfs, sustin cumpararea de jocuri originale si am jocuri originale dar mai toate pe pc pt multiplayer
, cand situatia materiala imi va permite mi-ar place sa joc si pe xbox si ps3 pe live ceva si cum a zis domnul scofield91 nu ma pot taia de la viata cotidiana punand banut peste banut ca sa imi cumpar un joc , am ori nu am , eu sant acuma in practica pt viitoarea mea meserie practica care este neplatita bineinteles dar care vine cu o cheltuiala din partea mea ca doar esti om nu robot iti mai trebuie una alta si nu prea ai cum sa pui deoparte mai nimic , am postat aici gresit pt ca am vb cu niste colegi sa vin cu xboxul sa facem un campionat de fifa si nu am gasit pe nimeni sa ma ajute in privinta asta
atata tot imi cer scuze pt nestiinta mea
Peace
![]()
A fost ziua mea acu in Septembrie si nu am primit nimic.Toate 3 casutele sunt unlocked la mine pe pagina de xbox rewards dar nu am primit nimic.chiar am cumparat ceva de pe live si nu am avut discount la Ms points.
Va rog sa aveti mare grija pentru ca directia in care continua discutia este PERICULOS de aproape de sanctiuni.
E pacat sa aruncam cu penalizari doar pentru ca s-a adus in discutie pirateria - e mai simplu sa dati report si userul respectiv va fi atentionat direct.
Va multumesc si va rog sa continuati in mod civilizat (de ambele parti) discutiile ontopic.
sau ca n-ati inteles nimic? am spus "varianta PC ca nu mai trebuie sa arzi nimic" adica nu trebuie sa mai consuma banii pt un DL-u.
dooohhh![]()
Nimeni nu a piratat niciodată nimic si toti suntem feciori![]()
salutare tuturor. am o intrebare, pentru cei ce ma pot ajuta. am fifa 13 jocul original, am bagat acel cod pt online, dar cand vreau sa ma joc online imi spune ca, citez: your gamer profile does not have the correct permissions to access this feature. trebuie cumva sa imi cumpar si un cod de GoldMember pt a juca jocurile online?
Mai pe romaneste, da, ai nevoie si de cont GOLD pentru Xbox Live! Pentru Multiplayer trebuie sa fii client GOLD, altfel nu poti accesa acea zona, indiferent daca ai un Online Pass (ala este specific jocului si doar atat) sau nu.
Colegul incerca sa-ti spuna ca ai anume facilitati fiind client GOLD, spre exemplu access mai devreme la jocurile DEMO, reduceri la unele jocuri sau DLC-uri, access la multiplayer si in general continut mai bogat in XBL Marketplace.
Salut tuturor.Am si eu o intrebare: am cumparat un 360 slim + kinect,acesta fiind modat.Daca ma conectez la intrernet de pe el cu un cont,am sansa sa iau BAN?Mentionez ca nu voi juca online(LIVE),doar achiemenents,and stuff
.
am vazut mai multe videoclipuri de genul acesta ... a incercat cineva tutoriale de pe youtube ? sau e vrajeala mai mult ca sigur
Ai timp sa pui botu' la alea?
Sent from my XPERIA X8 using Tapatalk 2
---------- Post added 02-10-2012 at 07:44 PM ----------
Fa-le...daca a mers sa te conectezi , merg si updateuri...sorry de dublu post dar nu merge butonul de multiquote
Sent from my XPERIA X8 using Tapatalk 2
Bookmarks