Xbox 360 slim - Okazii (121608617) daca il vrea cineva ma pot intalni cu respectivu sa vad despre cei vorba.
dar intai luati legatura cu el ptr disponibilitate
Xbox 360 slim - Okazii (121608617) daca il vrea cineva ma pot intalni cu respectivu sa vad despre cei vorba.
dar intai luati legatura cu el ptr disponibilitate
Salut tuturor, sunt nou pe acest forum si am o nelamurire legata de functionarea unor jocuri pentru xbox360 slim.
Sa trec la subiect....indiferent daca joc online sau offline, jocul Fight Night Champions merge intrerupt, la interval de cateva secunde se blocheaza circa 4-5 secunde apoi isi revine, uneori cand joc live se blocheaza de tot si singura solutie este sa-i dau restart. Precizez ca acest joc a fost instalat si pe Hard diskul intern al xbox-ului. Avand in vedere ca jocul este instalat pe hard ma gandesc ca intrerupera jocului nu este datorata calitatii CD-ului din interior, care nu pare sa aiba zgarieturi. Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie? A mai intampinat cineva aceasta problema? Si daca da, cum ati rezolvato?
Multumesc
Salut tuturor! Am si eu o mica problema si ma gandesc ca poate aveti un raspuns. Treaba e in felul urmaator: craciunul acesta am primit de la ai mei o consola xbox 360 cu kinect :X si am pus=o pe plasma samsung din sufragerie. Am deschis-o etc m-am jucat putin gta 4...toate bune pana azi cand am conectat-o la routerul din casa si zicea acolo ca trb sa isi faca update ca sa pot intra pe internet. Ei bine dupa ce si-a fakt update display-ul se vede putin iesit din ecran. Adik jos un scrie press A to select sau etc se vede pe jumatate. Are cineva o idee cum pot seta display=ul sa se vada normal adik sa nu iasa din ecran? Dak aveti vreo intrebare astept....Multumesc!
Jocul este original, consola nu este modata.
---------- Post added 27-12-2012 at 08:04 PM ----------
Jocul este original cap patrat cu minte-n colturi, logic daca nu era original nu ma interesa daca e zgariat sau nu discul, faceam pur si simplu altul...Ma intreb de ce trebuie pe orice forum sa existe specimene de genul asta.
---------- Post added 27-12-2012 at 08:06 PM ----------
Da, jocul este original cumparat de la mediagalaxy
Salut tuturor, sunt nou pe acest forum si am o nelamurire legata de functionarea unor jocuri pentru xbox360 slim.
Sa trec la subiect....indiferent daca joc online sau offline, jocul Fight Night Champions merge intrerupt, la interval de cateva secunde se blocheaza circa 4-5 secunde apoi isi revine, uneori cand joc live se blocheaza de tot si singura solutie este sa-i dau restart. Precizez ca acest joc a fost instalat si pe Hard diskul intern al xbox-ului. Avand in vedere ca jocul este instalat pe hard ma gandesc ca intrerupera jocului nu este datorata calitatii CD-ului din interior, care nu pare sa aiba zgarieturi. Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie? A mai intampinat cineva aceasta problema? Si daca da, cum ati rezolvato?
Multumesc
Nu am incercat aa joc de pe dvd, m-am gandit ca daca il instalez pe consola protejez dvd-ul fiindca nu as vrea sa dau din nou 2 mil pe un dvd nou in cazul in care se va deteriora. Insa, aceasta problema in care jocul ruleaza uneori intrerupt a aparut relativ recent desi jocul a fost instalat pe hard de la bun inceput.
Ai raspuns la intrebarea mea? nu stiu ce inseamna system cache....ti s-a intamplat si tie sa-ti ruleze unele jocuri sacadat? Initial am crezut ca se intampla doar pe live/online datorita conexiuni insa acelasi lucru se intampla si offline, deci problema este ori de la consola ori de la DVD-ul cu jocul.
Multumesc mult! Presupun ca acesta operatiune nu influenteaza salvarile sau profilurile create in anumite jocuri...asa e?
O ultima intrebare as mai avea. La momentul achizitionarii consolei contul a fost creat pe USA, exista posibilitatea de a crea un nou cont pe UK? Si daca da, se preteaza sa fac un nou cont pe UK? Exista avantaje pentru cei care au cont pe UK? Si daca da, de ce natura sunt aceste avantaje....patrimoniale in sensul ca achizitionarea unor servicii gen live GOLD sunt mai ieftine pentru UK fata de USA sau care este natura acestor avantaje/dezavantaje in cazul in care exista. Multumesc anticipat!!!
(( o mica intrebare micuta pe langa cea a lui colegu, cablurile acestea HDMI sunt bune daca le cumpar?))
Cablu HDMI - HDMI 1.8 m Gold
Cablu HDMI - HDMI CCS 30AWG 1.2 m Cabletech
Cablu HDMI - HDMI 30 AWG 1.8 m
Care dintre ele suntt bune ca nu ma pricep
Oricare din ele este bun insa iti recomand unul cu capetele aurite care sa nu fie mai lung decat iti este necesar sa ajunga de la consola la TV. Pretul corect pentru un cablu HDMI de calitate variaza intre 25 lei si 50 de lei. Sa nu faci rabat de la calitate! Ti-as recomanda ceva in acest gen MEDIA GALAXY: tv, audio, laptop, foto, video, electrocasnice, comunicatii, accesorii
Bookmarks