am net de la rds si am bagat direct cablu de net in consola
cum fac setarile la network???
am dat pe automatic si nu-mi ia,iar tutoriale gasesc doar cu router si modem,n-am router si modem
am net de la rds si am bagat direct cablu de net in consola
cum fac setarile la network???
am dat pe automatic si nu-mi ia,iar tutoriale gasesc doar cu router si modem,n-am router si modem
Nu da la automatic. da-i la broadband sau PPPoE sau cv de genul si acolo bagi userul si parola, exact ca si pe calculator. Am testat eu si merge. Spor![]()
Ce dezavantaje am daca fac upgrade-ul la noul dashboard ? Din cate am inteles poti sa stai in party doar cu cei care il au, nu merg toate "meniurile" etc.
Cei care il au s-au inscris in "Preview Program", dar inscrierile s-au oprit. Va trebuie sa astepti pana se lanseaza ca sa instalezi noul dashboard.
sa bag un nume de client si password stiu
dar sa dau la manual,n-am cum sa aflu ip,dns1 si dns2
submask parca e la toate 255.255.255.255 iar gateway la mine nu exista fiindca n-am router sau modem sau pc conectat la consola
pai nu lasa la automat, dar da-i la PPPoE acolo si baga userul si parola, dupa care dai connect si merge. Nu-i greu deloc. E ca si cum ai face conexiunea pe PC.
Salut. O intrebare foarte noobish. Am facut un account xbox live gold pt. trei luni. Nu stiu insa cum sa il folosesc pe XBoX. Dau recover gamertag sau ce fac?
Pfff. Ms Paul. AM incercat, dar apare o problema. Pot schimba zona asociata cu id-ul de msn? Cica nu e available XboX Live pt. zona mea. Darn.
Edit: Am reusit! Ms oricum![]()
Cum aflu pe ce tara am cont? Din cate imi aduc aminte, am facut pe UK dar cand intru pe site-ul lor, imi apare sus in stanga US.
Costum backgrounds?Cool
P�nă acum am văzut la o prietenă Negru cu Albși la muggs Negru cu Verde
![]()
La Country/Region? E selectat United States, dar pot sa jur ca am dat UK, cand am facut contul.
keanustar sfatul tau nu m-a ajutat
in schimb m-a ajutat altcineva si sa spun solutia
te poti conecta la xbox live direct cu cablul de net daca aveti rds
doar bagi cablul de net in consola,la additional scrii cont si pass de la net si faci testul si gata
de ce nu mi-a mers de la inceput?simplu,eu am introdus si nume la provider si nu trebuia
iar la ip si dns am lasat automatic
Btw, c�nd se updatează numărul de la profil? Nu era vorba că după un an? Adică...numărul indică anii de GOLD pe care-i ai, nu? Păi eu de ce am doar 2...c�nd trebuia să am 3 de aproape 2 luni ?
That's not fare!
Sau chiar așa varză e profilul meu �nc�t dacă-i universal (că e universal...) nu se mai contorizează...GOLD-ul?
Mai bine tac și stau �n banca mea, că imediat mă banează ăștia de la MS lol(nu mă tem!
).
...ah! Am avut c�teva zile pauză atunci c�nd a fost problema aia cu cardul, de mi-a expirat și nu mai puteam intra pe LIVE deloc- deci s-a �ntrerupt?
Credeam că se face un total al zilelor. Păi dacă e așa și se �ntrerupe (se ia de la 0)...e nebunielol (am văzut alții care au 7!).
Poate se tine cont doar de subscriptions de cel putin 12 luni.
Oricum, interesant, nici n-am observat pana acum ca apar numere acolo.![]()
Pentru cei care au ultimul dashboard si se lovesc de eroarea 80004005:
Q: When i go to my avatar. It updates the clothes and awards i've unlocked/bought. Each time it comes up with the error 80004005 after about 75%. PS: sorry for the bad grammar.
A: Go to your System Settings then memory. Go Games > Avatar Editor. Delete "Avatar Asset Refresh Cache" then go back to your avatar editor so it can complete the.
Bookmarks