Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 461 of 788 FirstFirst ... 361 411 451 459 460 461 462 463 471 511 561 ... LastLast
Results 9,201 to 9,220 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

  1. #9201 SP
    Senior Member tray's Avatar
    da , sau iei un stick usb lol lol lol

  2. #9202 SP
    Member reborn2603's Avatar
    cu USB e cel mai simplu, eu am si cablu de hdd dar e prea mult de lucru

  3. #9203 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
    cu USB e cel mai simplu, eu am si cablu de hdd dar e prea mult de lucru
    Prea complicat cu cabluri, HDD & stuff. Am un stick de 8GB si vroiam sa il folosesc pe ala. Imi poti explica te rog care e procedura? Multumesc anticipat!

  4. #9204 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    In setari la Memory iti apare si stick-ul, acolo ai optiunea sa-l "formatezi" pt Xbox, in intregime sau pe o marime aleasa de tine.. Apoi iti muti pur si simplu profilul si save-urile pe el, tot pe la Memory le gasesti.

  5. #9205 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Quote Originally Posted by Outblast View Post
    YouTube - Xbox 360 E74 Towel Trick

    Poti incerca aceasta varianta de fix.
    Dupa "reparare" cand a zis tipul "now it has two red lights instead of one" m-a luat un ras...

  6. #9206 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

  7. #9207 SP
    Junior Member Blacky's Avatar
    ma poate ajuta cineva... am net de la RDS am conectat cablul direct fara router imi bag username'u/parola dau test connection mi se conecteaza dar dupa 3 - 4 minute mi se deconecteaza (sau cand intru intr-un joc ma joc un timp si cand imi e lumea mai draga mi se deconecteaza ) ce trebuie sa fac ?am sunat la Rds au spus ca nu au suport pe consola ... am prieteni la care le merge si ma gandesc ca multa lumea au net de la RDs si le merge

    ---------- Post added 09-01-2011 at 03:19 PM ----------

    as ramane recunoscator daca ar putea cineva sa imi spuna ...

  8. #9208 SP
    Junior Member FPS1kkk's Avatar
    Am un cablu VGA (nu cred ca e original),si de la un timp se vede un "ghosting" pe toate rezolutiile in afara de 640x.

    Si poate sa scada FPS in jocuri din cauza acestui cablu ?

    Cred ca in GTA IV uneori am sub 30 FPS

  9. #9209 SP
    Junior Member r1pp3r's Avatar
    am achizitionat puncte microsoft de pe https://www.gamepointsnow.com/ cele pentru uk/eu dar se pare ca nu le pot folosii, imi spune sa introduc un cod valid (banuiesc ca este din cauza gamertag-ului care este setat pe canada) . ma poate ajuta cineva?
    multumesc

  10. #9210 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Nu are cine sa te ajute de pe forum...nici macar cei de la care le-ai cumparat, scrie cat china sa ai grija la regiune, tot ce mai poti sa faci e un eventual schimb cu cineva care are pe uk..

  11. #9211 SP
    Junior Member r1pp3r's Avatar
    nu am cum sa modific regiunea consolei ? adica ea functioneaza pal , banuiesc ca totul tine de account ...nu?

  12. #9212 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Doar daca faci un cont nou poti schimba regiunea, dar asta inseamna ca pierzi salvari..achievementuri etc, daca esti la inceput nu e mare bai.

  13. #9213 SP
    Junior Member r1pp3r's Avatar
    nu asta e problema muggs , si sincer iti multumesc pentru sfaturi , dar am bagat si prelungire de live pe contul vechi ... doamne si banuiesc ca totul se datoreaza neatentiei mele , ca am selectat la inceput canada

  14. #9214 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Da..din pacate punctele sunt blocate pe regiuni...doar live-ul e worldwide..incearca sa faci un schimb totusi cu cineva, nu o sa fie 1:1 deoarece cartelele de US sunt la alte valori...dar macare recuperezi ceva din loss.

  15. #9215 SP
    Junior Member r1pp3r's Avatar
    inca o chestie ... nu se pot transfera puncte de la un user la altu ? prin intermediu live-ului?

  16. #9216 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Exista varianta asta...daca iti creezi un Family Gold Account....lucru imposibil in RO din cate stiu eu, dar te costa mult mai mult decat punctele acelea

  17. #9217 SP
    Junior Member r1pp3r's Avatar
    ok ,multumesc mult ! multa stima !

  18. #9218 SP
    Junior Member Ltcol's Avatar

    Logitech Z506

    Vreau sa-mi iau un sistem 5.1 si m-am orientat spre Logitech Z506.
    Are cineva un sistem de asta si daca imi poate spune cum l-a conectat si daca pot conecta simultan DVD-ul si PC-ul?.
    Poate aveti un alt sistem audio mai bun si imi spuneti si mie care ar fi acela la un buget de max 500 Ron.

    cu stima
    Ltcol

  19. #9219 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    In 500 ron nu gasesti nimic cu optical in...iar cu sistemul de mai sus poti scoate stereo din Xbox pe analog

  20. #9220 SP
    Junior Member Ltcol's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    In 500 ron nu gasesti nimic cu optical in...iar cu sistemul de mai sus poti scoate stereo din Xbox pe analog
    pai ce ar fi atunci? adica ce mi-ai recomanda ca sa mearga si pe PC si pe DVD?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23483 Last Post: 04-11-2022, 02:23
  2. Clubul Apple Mac & macOS By BogdanN1 in forum Apple
    Replies: 1122 Last Post: 10-09-2022, 08:45
  3. Clubul Xbox One By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 7882 Last Post: 17-08-2022, 23:46
  4. Clubul Xbox By MonkY in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 127 Last Post: 30-09-2020, 14:25
  5. Clubul Wii U By AndRewqp in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 1238 Last Post: 17-10-2017, 11:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts