Asta e prima mea consola dupa mult jucat pe pc si am o intrebare :
Numai eu ma confrunt cu faptul ca este super greu de folosit controller-ul la jocuri ?
In sensul ca am o mare dificultate in a controla de exemplu la MW2
Cam stupid dar in momentul de fata am senzatia ca nu a fost o investitie tocmai buna.
Am dubii serioase daca sa mai bag bani in jocuri .
Banuiesc ca e prima oara si logic ca nimeni nu se descurca din prima dar...voi ati intampinat problema asta ?
toti am intampinat problema astae greu sa treci de la mouse+tastatura la un controller intr-un FPS. iti sugerez sa joci alte genuri pana te obisnuiesti cu controllerul, un racing, un sport, un rpg si pe urma poti sa joci si un FPS. inca o chestie, joaca gears of war inainte, ca e TPS si e cover, o sa-ti fie putin mai usor. crede-ma ca ai facut o investie foarte buna
![]()
Si la mine este prima consola si sunt in aceeasi situatie ca si tine, dar NFS-ul este bestial pe consola fata de PC (mouse + tastatura).
Are cineva acumulatori mai mari de 2000 mAh (bucata) la controller si sa-i mearga?
Stati linistiti, mereu pe consola e mai greu pana te obisnuiesti, mai ales la shootere.
Dupa ce te obisnuiesti, e greu sa revii la jocuri pe PC.. PC-ul meu n-a mai vazut gaming de aproape un an. Pur si simplu nu mi se mai pare "natural" sa te joci pe PC..
@JONNY: Eu folosesc Sanyo de 2500 mAh, merg fara probleme si ma tin peste 50 de ore. Ii reincarc la fiecare 4-5 saptamani.
Aveti idee de unde pot inchiria in Bucuresti niste jocuri ?
Mi-am luat consola si momentan nu am bani sa iau si jocuri.
Multumesc.
Imi poate explica cineva pas cu pas pe ce site si ce anume trebuie sa completez campurile goale pentru a-mi face cont pe xbox live?? - ca sa pot juca halo reach online
Sal! am vazut pe dashboard ca este o oferta super la cont gold! 24 lire! stie cineva da ca pot sa profit de oferta ca am incercat sa cumpar am pus la billing address adresa de Anglia shi dupaia datele de pe card shi a fost respins!
Si inca ceva cand am facut gamertag-ul nush ce adresa am pus da cred ca de romania....daca cumpar de pe net cod pt xbox live il pot activa?? ms anticipat
Salut, am achizitionat un xbox 360 slim, varianta cu 4 gb memorie. Momentan nu mai am finante pentru un hard original si am vazut pe diverse forumuri ca ar fi posibil sa folosesc un hard sata de laptop, cu o mica improvizatie care sa il tina fix in spatiul respectiv, sau cu achizitia unei carcase dedicate. Intrebarea mea pentru voi este daca ati incercat, daca ati auzit de cineva care a incercat si evident a si reusit fara a periclita integritatea consolei sau a hardului. Se poate sau ba ?
Multumesc
Pe slim am auzit ca nu trebuie neaparat sa instalezi jocurile ca pe Elite.(nu face zgomot)...ajung 4gb.
Este WD de 250gb care trebuie sa il modifici si este mult mai ieftin ca cel de la MS
Si eu am plecat de la premisa asta, dar dupa ce mi-am transferat profilul de pe hardul de la xbox-ul fat, am mai mutat niste salvari de la jocurile utilizate mai des...am vrut sa mai dau un demo jos si iata.....cei 4 gb au fost mult prea scurti inca din prima zi...si am inteles ca sunt jocuri care nu ruleaza daca nu ai un hard in consola...inca mai caut sa vad care sunt acelea. Iata, o alta intrebare daca stie cineva...
Dap,asa am patit si eu.
Nu am bani momentan de jocuri noi si ma chinui cu demo-uri..sterg unul trag altul si tot asa.
Voi face smecheria cu HDD-ul Western Digital,din cate am citit merge si nu e nicio problema nici cu partea hardware nici cu Microsoft si eventualul ban.
Daca unele achievmenturi ale unui joc se glitchuiesc nu mai se pot remedia ever pe acel GT? (despre alan wake e vorba)
Si eu am avut probleme la achievement-uri la Alan Wake si inca am. Pe site apar ca GS 1200/1250 (desi daca se intra la joc apar toate ca facute), dar pe consola apare 1250/1250. Funny. Ma rog, acum cred ca e 1500 maxim de cand a aparut The Writer.
mie imi merg toate de la dlc, dar nu merg cele cu colectibles, si alte cateva originale.
ca sa iti apara 1250 trebuie sa dai recover gamertag si iti revine, dar nu te sfatuiesc ca poti sa iei reset la gears asa.
As dori un microfon pt. RockBand: Beatles. Se poate folosi orice microfon compatibil Xbox? (EX: microfoanele de la LIPS, mic. de la Logitech).
Multumesc!
Bookmarks