Ăsta-i pleonasm.dar eu prefer sa strang bani sa-mi iau niste jocuri bune decat puncte MS![]()
Ce crezi că iei cu microsoft points? Cartofi? Jocuri frate (+multe alte chestii).
...haha, 0![]()
![]()
Ăsta-i pleonasm.dar eu prefer sa strang bani sa-mi iau niste jocuri bune decat puncte MS![]()
Ce crezi că iei cu microsoft points? Cartofi? Jocuri frate (+multe alte chestii).
...haha, 0![]()
![]()
Si eu care credeam ca pot sa iau cartofi, asta este o sa mor de foame. Sa ma anunti si pe mine cand o sa pot sa-mi cumpar PES 2011, Assassin`s Creed Brotherhoob si multe altele
P.S. Ideea era sa informez lumea despre oferta si nu despre cate puncte am. Asta este ultima postare pe baza punctelor si sper sa nu fi suparat pe careva. Daca da imi cer scuze.
am cateva intrebari: intercooler-ul afecteaza sau nu xbox-ul cand este folosit, bineinteles?
care dintre urmatoarele este mai utila si necesara pentru xbox: intercooler sau masuta cu 3 ventilatoare pentru laptop?
Care este cea mai favorabila pentru xbox, astfel incat acesta sa "traiasca" cat mai mult?
De ce nu creezi tu un spatiu special pentru xbox, sa-l pui pe ceva care sa-l sustina si in acelasi timp sa permita circulatia aerului cum trebuie? Fara sa te mai complici cu intercoolere si ventilatoare si asa mai departe? Nu vad rostul, nu o sa-ti imbunatateasca cu nimic performantele.
Super-tare, pă bune...chiar nu va inteleg oameni buni, nu aveti pic de logica in voi, sunteti inca la nivelul in care jocuri precum Killzone3,Uncharted2,Gears3 vi se par tari, serios, ce vedeti la ele?
adica..la naiba, i mean:
De ce Doamne iarta-ma am juca jocuri cu grafica 3d, gameplay realist, storyline exceptional cand am putea juca Do-Don-Pachi Dai-Fukkatsu Black Label care e ****ing-freaking awsome , sa moara Chip si Dale daca va inteleg, doooooooooh, maturizati-va.
Da, tu probabil nu ai vazut gamertag-ul lui Ronan si pasiunea lui pentru jocurile japoneze.
In loc sa tipe prin casa si sa alerge intr-un cerc ca azi e joi si a aparut don don sa-naltam,creeed ca mai bine il lasati sa scrie aici cu speranta ca cineva ii shareuieste pasiunea.
Nu inteleg ce vrei sa zici. Daca el apreciaza jocurile de genul si asta-i place sa joace, nu inteleg care-i problema ta. Cum ar fi sa ma duc eu pe thread-ul Call of Duty si sa incep sa strig pe acolo "baaa..cum sa jucati un joc care are doar 8 ore cand exista Dragon Age cu 60 de ore sa moara Mickey Mouse daca va inteleg".
Fiecare are probabil un joc care l-a jucat foarte mult cand era mic. Acum ce facem, nu avem voie sa-l rejucam doar pentru ca au aparut jocurile 3D?
Prietene (foarte pe scurt să n-am timp de prostii), nici tu și nici cei care vorbesc, fără să aibă habar despre genul acesta de jocuri, n-ați rezista nici 10 secunde. Știi ce-s alea 10 secunde, nu? GAME OVER. Bun. Ce să mai aduc �n discuție să joci la 2 controllere deodată și de unul singur...(yes, I'm that good).
Așa că nu mă lua cu ironii de 2 lei, grafică și alte prostii. Habar n-ai c�tă precizie și coordonare �ți trebuie la un asemenea joc (un hit = mort), și c�t timp le cumpăr din banii mei...nu văd unde e problema? Plus că astea costă aproape dublu c�t jocurile menționate de tine mai sus (Do-Don-Pachi Dai-Fukkatsu Black Label ~ 350 de lei), etc. Rar reduceri și astea dupa 2-3 ani.
Mă joc și alte genuri, np. (sunt gamer de 21 de ani) dar ca astea nimic mai captivant și cu un replay value de p�nă la 100%
And guess what? Cel mai greu boss (ever, din toate jocurile) e dintr-un japanese maniac shooter (google that). Nu Killzone 2, nu uncharted 2, nu Gears 2. Dacă la noi, acest segment, n-are succes să n-ai impresia că așa e peste tot. �n alte țări (țări am zis nu glume) astea se v�nd ca p�inea caldă.
Gata.
*p.s.
Și c�t timp vor exista știri și anunțuri despre genul acesta de jocuri (pentru X360) aici le voi posta. Că vă place, că nu vă place. Cum postează ații despre alte jocuri (genuri) și eu am dreptul să postez. Dacă nu vreți să mai postez, BAN me (np.) și gata.
Simplu.
Hai salut.
*p.s. 2
10 secunde!
Thumbs up Ronan !
Kudos ! Mi-a placut reply-ul,
Ce e drept si eu gasesc jocul ciudat si nu il inteleg..si tocmai asta e faza ca nu il inteleg din anumite motive si anume ca nu am interes fata de genul asta.
Asta e,fiecare cu gusturile lui,trb sa respectam asta.
Toate cele bune si succes cu jocul daca spui ca pot fi grele jocurile de genul.
Exista vreo limita la acumulatori pentru controller?
Eu am incercat cu uni de 2100 si nu se aprinde controllerul![]()
Imi poate recomanda cineva un magazin(din Bucuresti) de unde pot cumpara ieftin un controller wireless negru si kit play & charge ?
Cel mai ieftin controller l-am gasit la cel.ro : 170 RON.Insa nu stiu daca il mai au in stoc.
Si Play& Charge nu prea gasesc decat scump.
Aveam de gand sa cumpar de pe amazon.co.uk dar cum am renuntat la consola si o voi cumpara din RO nu prea mai are rost sa astept dupa controller si 2 kit-uri(total 335RON cu tot cu livrare) pentru a iesi cam tot pe acolo cu banii si voi avea si greutati cu garantia.
De asemenea,a incercat vreo cineva sa bage un HDD WD pe consola ? Este riscul sa primesti flag pentru asta ?
Pe voi va da afara de pe Live din 2 in 2 minute?Cand am aprins consola, nu s-a conectat direct la internet, a trebuit sa ii dau eu connect, si dupa m-a dat afara
.Ma gandesc ca e de la router, dar vreau sa stiu daca mai da pe cineva afara ca mine.
Eu consider ca Ronan si oricine altcineva nu trebuie sa se justifice de ce ii plac anumite jocuri in fata tuturor pustanilor, cu ochelari de cal. A fi gamer nu inseamna fps, fps, fps....Singurele fps jucate de mine au fost primul MoH, CoD 2 si 3, si seria Bioshock. Si cred ca astea vor ramane. Im more of a third person shooter kind of guy.
Omeni care zic ca asta e jocul care trebuie jucat, si restul sunt praf, aia se vor descurca in viata...![]()
Bookmarks