Am si eu o mica problema. Am un controller care este sincronizat pe un Xbox 360 Phat si vreau sa-l folosesc pe o consola slim, se poate ? Am incercat tot felul de chestii si nu il pot sincroniza. Tot se invarte cercul ala verde si atat...
Am si eu o mica problema. Am un controller care este sincronizat pe un Xbox 360 Phat si vreau sa-l folosesc pe o consola slim, se poate ? Am incercat tot felul de chestii si nu il pot sincroniza. Tot se invarte cercul ala verde si atat...
multumesc, pentru raspunsul rapid. am incercat si nu merge. sper sa nu fie problema de la consola mea, e abia cumparata... controller de la ea s-a conectat imediat, dar vad ca altele nu se conecteaza....
poate nu fac eu ceva cum trebuie. am tinut apasat ambele butoane, am tinut apasat butonul de la controller, apoi de la consola, am tinut butonul de la consola apoi de la controller... tot nu merge
O intrebare am si eu, dupa ce a stat mai mult ca bibelou consola din lipsa de timp/jocuri am facut rost de gta5 asa ca sa fie tot tacamul am zis sa iau si gold la live pentru online asa ca am intrat pe un site dinasta care vinde coduri prepay, dupa ce am dat comanda pentru un cod de o luna la 7euro primesc codul dupa vreo 5 min, ma pun frumos bag codul si cand sa vezi ce urma sa activez eu si anume "Prepaid 12M Xbox Live Gold" am ramas cam surprins .. dar cam a mers, astia mi-au trimis codul gresit. Si acuma intreb : Sa ma astept la ceva pe viitor ? Poate Microsoft sa imi retraga gold-ul ?
@KidGamer
Taci si stai pe burtaGreselile se intampla din cate vezi. Pentru tine a fost o greseala favorabila.
Succes cu Xbox-ul.
Se intampla asa e dar in niciun caz nu vreau sa fiu in locul lui ala care va comanda 12luni si va primi una![]()
Ala nu va avea probleme. Va spune ca a primit un cod pt o luna numai, si i se va da unul de 12 luni.
@KidGamer Probabil respectivul tranzactioneaza zeci daca nu sute de coduri asa ca o pierdere de genul e cantitate neglijabila daca pana la urma au castigat un client sau si mai multi pe care ii recomanzi tu. Pana una alta, bine ai venit in comunitate si spor la joaca.
Salut, mi-am luat si eu de cateva luni xbox 360. Vreau sa stiu si eu cum imi pot alimenta contul cu banii? Ca sa pot cumpara dlc-uri si jocuri de pe live. Am vazut ca au scos msp si nu stiu ce metoda pot folosi acum. Am cont pe uk, e posibil sa pot folosi si un card bancar din romania fara sa imi iau ban?
Asa cum am mai spus si eu dar si alti interlocutori, cea mai sigura cale e incarcarea orin carduri valorice, astfel incat adresa contului de uk alaturi de cardul bancar nu vor fi diferite. Daca dai cateva pagini in urma, vei vedea cum mi-am incarcat eu contul de cateva ori, dar si al 3-lea an de live prin card valoric desi locuiesc in Marea Britanie.
Vreau sa incep spunand ca sunt impotriva modarii consolelor dar vreau un prieten sa-si cumpere din nou consola dar gata modata sa se joace rapid, nu-l intereseaza de multiplayer, XBL si asa. Intrebarea este: daca isi cumpara un model din 2007 modat Lt3.0 ii trebuie DVD-uri scrise special cu ceva unitate optica speciala la calculator ?
ce e cu ultimul update la drepturi? ar trebui sa mutam conturile pe regiunea noastra? eu il am pe US acum ,sa-l mut pe Romania?
Bookmarks