Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 39 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 777

Thread: Kinect (Project Natal)

1. #61 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by obidan View Post
    1
    Ma intreb totusi daca il injuri pe Milo, ce se intampla?
    O sa zica: Sorry, i can't comply; you must buy the GOLD Natal subscription, so i can understand those kind of words.

2. #62 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cateva celebritati jucandu-se cu Natal:

3. #63 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Marketing.

4. #64 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Nu.. nu e marketing, de fapt vedetele respective voiau sa se joace cu Natal :bulb:

Captain Obvious...

5. #65 SP
    Manager paul's Avatar

6. #66 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...n-am nevoie să mă uit pe link pentru a răspunde: da

7. #67 SP
    Member obidan's Avatar
    ...n-am nevoie sa ma uit pe link pentru a raspunde : nu

8. #68 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Daca stai sa citesti argumentele alea iti dai seama cat de penibile sunt. Ei considera Natal mai putin precis pentru ca nu asimileaza decat bidimensional miscarile.
    Adica Natal nu poate sa-si dea seama la ce distanta esti de camera? Astia sunt chiar idioti...

9. #69 SP
    Member St Mael's Avatar
    Intr-adevar, dar de unde au dedus ei ca Natal asimileaza doar miscari bidimensional? Pentru cine a fost atent la conferinta, navigare cu Natal prin deshboard se facea prin a gesticula cu mana inainte, asa erau selactate sectiunile de meniu in care se dorea sa intre, deci era perceput bratul cum se apropia spre camera.

Probabil baietii care ai scris articolul s-au luat dupa portretul elefantului, de acolo sa fi dedus ineptia aia. Nu stiu de ce se insista pe comparatia asta, pentru ca intre ce a prezentat Microsoft si ce a prezentat Sony mi se pare o diferenta de la cer la pamant din punct de vedere tehnologic.

Eu pur si simplu am impresia ca Sony au incercat doar un reverse engineering la wiimote-ul lui Nintendo in timp ce Microsoft chiar au contruit ceva impresionant de zero.

10. #70 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    din pacate niciun articol scris despre Natal sau PS3 motion controller nu este obiectiv. Unele zic ca Natal va revolutiona lumea gamingului altele zic ca va fi o mare dezamagire si ca ps3 motion controller iz the best. Asa ca ramane ca fiecare sa decida pentru el care este mai bun. Personal, chiar as vrea sa ma joc un pic cu Natal, mai ales fotbal (am vazut intr-un video in care o mama si fiica ei jucau).

11. #71 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    As vrea sa pot juca Halo 3 cu Natal....inchipuitiva numa' ce calumea ar fi dual wield! >....HOLY MICROSOFT!
    Sau daca nu Katamari! :3
    Sa inceapa sony sa faca proiecte pentru Eye Toy-ul lor "mai performant"...sa putem juca God of war 3 fara controller...That would be AWESOME!
    Sau sa fie un joc de fighting in multiplayer...Va dati seama ca mai bine il pocnesti real!...Ca oricum nu prea cred ca ai avea spatiu sa faci miscarile...si nici prea multe combo-uri...

12. #72 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    As vrea sa pot juca Halo 3 cu Natal....inchipuitiva numa' ce calumea ar fi dual wield! >....HOLY MICROSOFT!
    Sau daca nu Katamari! :3
    Sa inceapa sony sa faca proiecte pentru Eye Toy-ul lor "mai performant"...sa putem juca God of war 3 fara controller...That would be AWESOME!
    Sau sa fie un joc de fighting in multiplayer...Va dati seama ca mai bine il pocnesti real!...Ca oricum nu prea cred ca ai avea spatiu sa faci miscarile...si nici prea multe combo-uri...
    Eu nu cred ca ai vrea sa joci vreodata un joc gen God of War sau unul fighting cu Natal. Pe langa faptul ca nu ai sa poti sa faci miscarile complexe necesare jocului gandeste-te de cate ori apesi pe controler (sarituri + lovituri + alte combinatii) si la ce frecventa.

13. #73 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Daca reusiti sa faceti Ultra combo in SF4 cu Natal sunteti cei mai tari!
    Hollywood scrie pe voi
    PS: Aveti grija sa nu va pice plasma in cap totusi...

14. #74 SP
    Member leggollas11's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post

nu mai bine chemi tu prietenu` ala al tau in fata blocului si o dati 'parte`n parte' ? ca nah, mai bine il pocnesti real va faceti masaj ca la urs unul altuia vreo 10 minute, dupa aia ramaneti prieteni si poti sa incerci si un super-master-ultra-combo sau vreo fatalitate fara sa iti fie frica / ca strici ceva prin camera.

15. #75 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by leggollas11 View Post
    nu mai bine chemi tu prietenu` ala al tau in fata blocului si o dati 'parte`n parte' ? ca nah, mai bine il pocnesti real va faceti masaj ca la urs unul altuia vreo 10 minute, dupa aia ramaneti prieteni si poti sa incerci si un super-master-ultra-combo sau vreo fatalitate fara sa iti fie frica / ca strici ceva prin camera.
    Corect prea multa realitate virtuala strica , natal e super pentru jocuri distractive cu familia , nu prea ma vad jucand fifa in camera nu de alta dar sparg tot pe acolo.

16. #76 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    Corect prea multa realitate virtuala strica , natal e super pentru jocuri distractive cu familia , nu prea ma vad jucand fifa in camera nu de alta dar sparg tot pe acolo.
    sa ai si o minge pe care natalul s-o recunoasca si cand esti la 11 metri sa tragi pana ajunge in partea cealalta a plasmei

17. #77 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Sunt eu singurul de aici care crede ca natal e o prostie?

18. #78 SP
    Manager paul's Avatar

19. #79 SP
    Senior Member h0stile's Avatar

20. #80 SP
    Junior Member R@Z0R's Avatar
    Link 2 : Malware.

Natal e foarte bun pentru jocuri cu multa miscare. pentru un simulator auto nu il vad adecvat pur si simplu. pt fotbal , box, tenis &stuff e foarte foarte bun.
    mai avem vreo 2 ani de asteptat pana il vedem si noi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 39 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast