Project Natal va fi o tehnologie foarte avansata daca va fi cum e reprezentat in trailer, dar nu pentru gaming. Pentru gaming urmatorul pas, inafara de imbunatari la actualele console, va fi VR imo
Project Natal va fi o tehnologie foarte avansata daca va fi cum e reprezentat in trailer, dar nu pentru gaming. Pentru gaming urmatorul pas, inafara de imbunatari la actualele console, va fi VR imo
Darf am vazut consirmat de la "astia" de la Microsoft ca Natal va fi lansat cu o noua consola!?!
CHIAR SUNT CONFUZ
Cred ca ei se refereau la aceeasi consola 360 dar cu un alt procesor.
"They just keep renaming the chip !!" -ELPRESADOR.
Exclusive: Eurogamer plays Natal
Un clip de vreo 4-5 minute cu un tip care se joaca pe Natal![]()
Ala cu mingile e ok, sa zicem. Dar de ce as prefera sa-mi imaginez ca tin un volan in maini in loc sa am un volan-controller real, cu force feedback si rumble?
Nu as vrea sa redeschidem din nou disputele pe tema Natal e prost sau Natal e bun. Este un accesoriu pentru cei care prefera asa ceva si nu te obliga nimeni sa il cumperi. Sunt oameni care au copii acasa si vor sa se joace cu ei pe un dispozitiv foarte usor de folosit si fun in acelasi timp.
Da, exact, imagineaza'ti cum ar fi sa joci Gears, eu nu ma vad tavalindu'ma prin camera ca nebunu![]()
...oricum doar c�teva jocuri vor suporta acea tehnologie (și asta e un lucru bun). Probabil, atunci c�nd cumperi pachetul, primești c�teava jocuri ușurele + �ncă 20-30 de jocuri standalone.
Pentru gamerii casual e un accesoriu chiar foarte tare. Ma gandeam sa imi iau un Wii dar cred ca o sa astept Natal.
WOW !!!!!!!!!!!!!!!! ,,, explozie de Natal ... Dar nimic serios. Nu mai au astia de gand sa faca o prezentare, pe un joc serios?! ... Ne amuza cu interviuri in japoneza...
Situl de la RealitateaTV s-a gandit sa ne mai dea niste apa la moara:
" Site-ul MCV citează un raport, pe surse, care spune că circa 5 milioane de unităţi vor fi produse pentru lansarea oficială, �n noiembrie 2010. NATAL va putea fi achiziţionat la preţul de 55 de euro sau chiar la oferte de 35, �n unele tări, fiind disponibil şi �n bundle-uri cu Xbox 360.
Acelaşi raport mai spune că 14 jocuri vor fi promovate care folosesc tehnologia, de la mai mulţi producători printre care Activision, Bethesda, Capcom, Disney, EA, Konami, MTV, Namco Bandai, SEGA, Square Enix, THQ şi Ubisoft. O mare parte din jocurile iniţiale vor fi �nsă produse chiar de Microsoft.
Microsoft nu a dat �ncă un răspuns oficial."
Bookmarks