Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 39 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 777

Thread: Kinect (Project Natal)

1. #101 SP
    Member Skaar's Avatar
    Project Natal va fi o tehnologie foarte avansata daca va fi cum e reprezentat in trailer, dar nu pentru gaming. Pentru gaming urmatorul pas, inafara de imbunatari la actualele console, va fi VR imo

2. #102 SP
    Member colossus's Avatar

Cool

sweet daca va fi asa

3. #103 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

4. #104 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    MIE nu o sa imi placa deloc. Plus ca o noua consola e MULT prea devreme in 2010
    Natal nu e o noua consola. E doar un nou accesoriu pentru consola actuala

5. #105 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Darf am vazut consirmat de la "astia" de la Microsoft ca Natal va fi lansat cu o noua consola!?!
    CHIAR SUNT CONFUZ

6. #106 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Cred ca ei se refereau la aceeasi consola 360 dar cu un alt procesor.
    "They just keep renaming the chip !!" -ELPRESADOR.

7. #107 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Darf am vazut consirmat de la "astia" de la Microsoft ca Natal va fi lansat cu o noua consola!?!
    CHIAR SUNT CONFUZ
    Existau zvonuri cum ca ANtal ar veni cu o alta consola, dar Microsoft a spus ca acestea nu sunt adevarate

8. #108 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

9. #109 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Exclusive: Eurogamer plays Natal

Un clip de vreo 4-5 minute cu un tip care se joaca pe Natal

10. #110 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Ala cu mingile e ok, sa zicem. Dar de ce as prefera sa-mi imaginez ca tin un volan in maini in loc sa am un volan-controller real, cu force feedback si rumble?

11. #111 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Mircea Badea View Post
    Ala cu mingile e ok, sa zicem. Dar de ce as prefera sa-mi imaginez ca tin un volan in maini in loc sa am un volan-controller real, cu force feedback si rumble?
    Nu te obliga nimeni sa preferi asta. Joci cum vrei, cum iti place tie mai mult.

12. #112 SP
    Member cobain's Avatar
    Nu as vrea sa redeschidem din nou disputele pe tema Natal e prost sau Natal e bun. Este un accesoriu pentru cei care prefera asa ceva si nu te obliga nimeni sa il cumperi. Sunt oameni care au copii acasa si vor sa se joace cu ei pe un dispozitiv foarte usor de folosit si fun in acelasi timp.

13. #113 SP
    Member Skaar's Avatar
    Este o versiune mult mai avansata de Wii... foarte bun si amuzant pentru unele jocuri dar nepotrivit pentru altele

14. #114 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Da, exact, imagineaza'ti cum ar fi sa joci Gears, eu nu ma vad tavalindu'ma prin camera ca nebunu

15. #115 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...oricum doar c�teva jocuri vor suporta acea tehnologie (și asta e un lucru bun). Probabil, atunci c�nd cumperi pachetul, primești c�teava jocuri ușurele + �ncă 20-30 de jocuri standalone.

16. #116 SP
    Member kane86's Avatar
    Pentru gamerii casual e un accesoriu chiar foarte tare. Ma gandeam sa imi iau un Wii dar cred ca o sa astept Natal .

17. #117 SP
    Senior Member eXist's Avatar

18. #118 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

---------- Post added 25-09-2009 at 10:41 PM ----------

19. #119 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    WOW !!!!!!!!!!!!!!!! ,,, explozie de Natal ... Dar nimic serios. Nu mai au astia de gand sa faca o prezentare, pe un joc serios?! ... Ne amuza cu interviuri in japoneza...

20. #120 SP
    Member richardm27's Avatar
    Situl de la RealitateaTV s-a gandit sa ne mai dea niste apa la moara:
    " Site-ul MCV citează un raport, pe surse, care spune că circa 5 milioane de unităţi vor fi produse pentru lansarea oficială, �n noiembrie 2010. NATAL va putea fi achiziţionat la preţul de 55 de euro sau chiar la oferte de 35, �n unele tări, fiind disponibil şi �n bundle-uri cu Xbox 360.
    Acelaşi raport mai spune că 14 jocuri vor fi promovate care folosesc tehnologia, de la mai mulţi producători printre care Activision, Bethesda, Capcom, Disney, EA, Konami, MTV, Namco Bandai, SEGA, Square Enix, THQ şi Ubisoft. O mare parte din jocurile iniţiale vor fi �nsă produse chiar de Microsoft.
    Microsoft nu a dat �ncă un răspuns oficial."

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 39 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast