...adică te plictisește de mori?Pai, face ce nu face nici Move nici Wii ... din cate am inteles.![]()
...adică te plictisește de mori?Pai, face ce nu face nici Move nici Wii ... din cate am inteles.![]()
Eh, sa nu incepeti PS3 vs Xbox 360 vs Wii iar... ca ne suparam. Eu zic sa asteptam sa testam noi cu manuta noastra ce si cum e, si dupa sa dam verdicte.
Tin sa te contrazic, cred ca ai uitat de PS EYE care e cea mai ieftina camera cu motion traking, 199ron si care o face mult mai bine decit multe alte camere mult mai scumpe, si nu, nu are nici o legatura cu faptul ca am PS3. Ceea ce spun am testat personal, pentru ca am avut Logitech Sphere.
Dar sa nu deviem, aici despre Natal discutam, si cum sint un sustinator al acestui proiect imi doresc ca Microsoft sa reuseasca cu ceea ce-si propun, numai sa nu o dea in balarii, "sa faca ce nu fac altii", ca ajungem cum spune RonanN1 sa ne plictisim.
Este oricum prematur sa discutam, asteptam sa se lanseze si sa-l testam, singura mea dezamagire pentru moment este dimensiunea dispozitivului, pe viitor sper sa mai lucreze la acest aspect.
LE for Dj Mo: Cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun, sau poate-mi spui tu unde are motion traking Vision-ul. Din ce-mi aduc eu aminte avea doar un face maping, ce-ti facea portretul digital. Nu cred ca ma insel desi a trecut ceva timp de cind mi-am vindut Xbox-ul.
Daca tu crezi ca trackingul la PS Eye e dat de camera... Eu zic sa te mai gandesti bine. E vorba de software, si atat. PlayStation Eye o simpla camera web, si nimic mai mult. Ba chiar una cu o rezolutie foarte slaba (640 x 480)...
Daca tu ai avut Logitech Sphere, eu inca am asa ceva, si o folosesc zilnic. Si tot nu vad asemanarea cu Natal (decat poate la partea de tracking, care btw, e foarte proasta la Logitech). Daca Sphere cu soft de 2 lei costa aproape 500 RON, imi imaginez ca daca Logitech ar adauga functii capabile sa interpreteze 48 de puncte ale skeletului uman, voice recognition, infrared... atunci probabil ca ar costa cel putin 1000 RON. Asa ca hai sa ne oprim cu comparatiile... ca nu-si au rostul. Cel putin pana ne vom juca cu Natal. Pentru ca pe-al meu Logitech Sphere sigur nu ma pot juca![]()
Din fericire nu este doar soft, desi e adevarat ca mare parte din treaba soft-ul o face. Si da Sphere-ul are cel mai prost sistem de motion traking, pentru ca e facut soft desi camera poate mult mai mult, nu am contestat capabilitatile acestui dispozitiv si nici nu l-am comparat cu Natal-ul.
Cam nimic din ce este pe piata nu poate fi comparat cu Natal-ul, va fi un dispozitiv de generatie noua si care sper eu va introduce o nou sistem de gaming si poate chiar de entertainment.
Cum spuneam sint un sustinator al acestui proiect chiar daca detin pentru moment doar PS3.
Project Natal has a new look at D8From what we have seen of Project Natal over the past year have been black units, one with a tripod attached to it that looked more like something from a Transformers movie than a gaming peripheral. But, Engadget got a close-up look at a sleeker more finished looking build of the device at D8. Said to be clearly marked as a developer unit, is this more likely what we should expect from the new motion controller from Microsoft?
Uitați și video-ul cu Natal-ul din poze...
Link
Damn cat poate sa turuie gagica. A tinuto vroe 1 minut despre xbox, cat de tare e, cum in ultimii 10 ani au invoat bla bla bla. Daca nu stiam ca video-ul este despre Natal il inchideam de mult.
tot nu stim nici un pret. Se pare ca la E3 au de gand sa ofere mai multe detalii
. Abea astept E3
http://www.vg247.com/2010/06/03/rumo...l-dance-title/
Ready for some more pre-E3 rumors? Well, you better be because they will be rampant until the event ends.
The latest one has Harmonix working on a Natal dance game.
According to Game Informer, it’s heard that the developer has a Natal game based on dancing, and is licensing dance songs that would “seem a bit out of place” in Rock Band 3 – thus the reason for the dance theme to it.
Ma bucur ca au mai lucrat la dimensiune si l-au adus in limite decente. Chiar sint curios de ce va fi.
Ce am inteles din video : Daca ai de gand sa te joci pe natal,asigurate ca o faci numai in prezenta unor gameri ,nu de alta dar cineva care nu a auzit de jocuri/console o sa te considere nebun ca dai asa din maini prin casa![]()
Cred ca multi nu inteleg care este adevarata problema cu Natal-ul. Nu este neaparat faptul ca arati ca unul bagat in priza... ci faptul ca ai feedback zero. Sau in fine, aproape zero daca va satisface doar feedback-ul vizual si audio. Or incerca ei sa simuleze un Wii fara wiimote si nunchack, dar uita faptul ca la Wii cand lovesti o bila o simti (vibratii) si o auzi exact acolo unde ai lovit-o (sunet in wiimote)... ceea ce scade foarte mult din experienta.
Pe de alta parte, cu Natal vor scadea accidentele gen "controller infipt in plasma"...
Also, din pacate, cei care cred ca vor avea parte de experiente gen "Minority Report", cred ca vor avea o surpriza nu prea placuta... Dar, vom trai si vom vedea.
Problema mea... (momentan nu e ca nu am testato) ...
O sa functioneze pe intuneric ? ... Pot sa ma joc cu luminile stinse? ...
Si raspunsul logic la intrebarea asta: [..]
By naz in forum Console News
By erik95 in forum Console News
By Mika in forum Console News
By zNowkid in forum Console News
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks