1500 ron fara TVA, asta inseamna 1785 ron cu TVA, cred totusi ca e putin cam exagerat pretul avind in vedere ca un Elite e 1099ron cu TVA, asta ar insemna 686 ron pentru Natal? Ce naiba face si cartofi prajiti?
1500 ron fara TVA, asta inseamna 1785 ron cu TVA, cred totusi ca e putin cam exagerat pretul avind in vedere ca un Elite e 1099ron cu TVA, asta ar insemna 686 ron pentru Natal? Ce naiba face si cartofi prajiti?
eu tot nu inteleg unde ai vaz tu preturi. oricum daca ar fi sa fie asa, raman tot la amazon, unde daca elite-ul costa 900 ron, natal n-ar fi mai mult de 500
expertii zic ca natal va costa ~$50. Eu zic ~$100 dupa cum cunosc firma Microsoft. Oricum va merita zic eu.
poate ca nu stiu eu bine dar eliteul costa ~1500 Roni in magazin? sau am ramas eu in urma cu preturile?
VG247 Blog Archive Microsoft confirms October worldwide launch for Project Natal
A Microsoft exec in Saudi Arabia has confirmed thart Project Natal will launch worldwide this October.
mie mi se pare exagerat pretul, mai ales ca microsoft pierde teren in fata celor de la sony. am vazut si pe site-uri din afara ca si lor li se pare prea mare pretul, deci n-ar fi vorba doar de mine sau de noi ramaniimi s-ar parea corect sa fie undeva la 80 lire
Hai sa fim seriosi, ca nu e dracul chiar atat de negru. Un webcam bun (cu tracking motion) este tot in jur de 500 RON (vezi aici: Logitech QuickCam Sphere AF Camera WEB - PC Garage). In plus, e totusi pret de lansare... ce vroiati, sa sara din start cu pret mic ? Ati mai vazut firme mari sa-si lanseze "super hiturile" la preturi mici ? Normal ca nu... si in plus, trebuie sa si aiba de unde sa scada pana scoate concurenta ceva
P.S. Unii din voi care considerati exagerat pretul, vad ca dati si cate 500-600 RON pe cine stie ce Collectors Edition pe care-l aruncati intr-un sertar...
Si iPhone are pretul mult mai mare decat concurenta... si tot se vinde mult mai bine. Daca e un produs super pe care Microsoft se bazeaza, atunci pot sa-i puna si pretul dublu, tot il vor vinde bine. Chiar am ajuns sa ma tem de produsele care au pretul prea mic la lansare... E ca si cand ai sti ca ceva nu e in regula... ceva e prea cheap to be good...
Poate fi si o manevra de marketing ( zvonul cu pretul sa fie lansat cu "bunavointa" M$), iar apoi la lansare pretul sa fie in jur de $ 99 si lumea sa zica "asa mai merge taica".(parerea mea)
By naz in forum Console News
By erik95 in forum Console News
By Mika in forum Console News
By zNowkid in forum Console News
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks