Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 39 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 777

Thread: Kinect (Project Natal)

1. #281 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    1500 ron fara TVA, asta inseamna 1785 ron cu TVA, cred totusi ca e putin cam exagerat pretul avind in vedere ca un Elite e 1099ron cu TVA, asta ar insemna 686 ron pentru Natal? Ce naiba face si cartofi prajiti?

2. #282 SP
    Member verde's Avatar
    cam asa ceva ,DAR
    preturile vor scadea se pare : xbox elite 990
    fara tva.

3. #283 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    eu tot nu inteleg unde ai vaz tu preturi. oricum daca ar fi sa fie asa, raman tot la amazon, unde daca elite-ul costa 900 ron, natal n-ar fi mai mult de 500

4. #284 SP
    Member szury's Avatar
    expertii zic ca natal va costa ~$50. Eu zic ~$100 dupa cum cunosc firma Microsoft. Oricum va merita zic eu.

5. #285 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by kagula_89 View Post
    cam asa ceva ,DAR
    preturile vor scadea se pare : xbox elite 990
    fara tva.
    Omulet 990 ron fara TVA inseamna 1178 ron cu TVA, rezulta ca se va scumpi nu ieftini. S-au poate ne luminezi tu cum se poate cumpara in RO un produs nou fara sa platim TVA. Incercati sa nu mai dati informatii eronate, mai ales cind vine vorba de preturi.

6. #286 SP
    Member verde's Avatar
    poate ca nu stiu eu bine dar eliteul costa ~1500 Roni in magazin? sau am ramas eu in urma cu preturile?

7. #287 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by kagula_89 View Post
    poate ca nu stiu eu bine dar eliteul costa ~1500 Roni in magazin? sau am ramas eu in urma cu preturile?
    Ai ramas tu in urma. Elite e in jur de 1200-1300 lei, depinde de jocurile cu care vine.

8. #288 SP
    la emag e undeva pana in 1200 ron

9. #289 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    VG247 Blog Archive Microsoft confirms October worldwide launch for Project Natal
    A Microsoft exec in Saudi Arabia has confirmed thart Project Natal will launch worldwide this October.

10. #290 SP
    Banned sisu2005's Avatar

11. #291 SP
    Admin MonkY's Avatar

12. #292 SP
    mie mi se pare exagerat pretul, mai ales ca microsoft pierde teren in fata celor de la sony. am vazut si pe site-uri din afara ca si lor li se pare prea mare pretul, deci n-ar fi vorba doar de mine sau de noi ramanii mi s-ar parea corect sa fie undeva la 80 lire

13. #293 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Eu unul n-as da 150$ pe chestia aia nici daca ar fi placata cu aur

14. #294 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai sa fim seriosi, ca nu e dracul chiar atat de negru. Un webcam bun (cu tracking motion) este tot in jur de 500 RON (vezi aici: Logitech QuickCam Sphere AF Camera WEB - PC Garage). In plus, e totusi pret de lansare... ce vroiati, sa sara din start cu pret mic ? Ati mai vazut firme mari sa-si lanseze "super hiturile" la preturi mici ? Normal ca nu... si in plus, trebuie sa si aiba de unde sa scada pana scoate concurenta ceva

P.S. Unii din voi care considerati exagerat pretul, vad ca dati si cate 500-600 RON pe cine stie ce Collectors Edition pe care-l aruncati intr-un sertar...

15. #295 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    @MonkY: Au pret mai mare decat concurenta, cea ce nu e foarte bine.

16. #296 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    @MonkY: Au pret mai mare decat concurenta, cea ce nu e foarte bine.
    Si iPhone are pretul mult mai mare decat concurenta... si tot se vinde mult mai bine. Daca e un produs super pe care Microsoft se bazeaza, atunci pot sa-i puna si pretul dublu, tot il vor vinde bine. Chiar am ajuns sa ma tem de produsele care au pretul prea mic la lansare... E ca si cand ai sti ca ceva nu e in regula... ceva e prea cheap to be good...

17. #297 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Natal nu are concurenta. (dpmdv)

18. #298 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Natal nu are concurenta. (dpmdv)
    Te-ai jucat cu el, de esti asa sigur ?

19. #299 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Poate fi si o manevra de marketing ( zvonul cu pretul sa fie lansat cu "bunavointa" M$), iar apoi la lansare pretul sa fie in jur de $ 99 si lumea sa zica "asa mai merge taica".(parerea mea)

20. #300 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Te-ai jucat cu el, de esti asa sigur ?
    Pai, face ce nu face nici Move nici Wii ... din cate am inteles.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 39 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast