Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 39 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 777

Thread: Kinect (Project Natal)

  1. #241 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Sunt nebuni? 4 metri? Pai nu am nene bani sa termin anul asta mansarda. Cred ca iau un mişcă din ala si gata.
    Eu ce sa zic din garsoniera mea ?

  2. #242 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Sa nu mai vorbim de oamenii strazii care joaca in cutii de carton? Micro$hit nu s-a gandit si la ei?

    Ce se vor face cei care nu vorbesc binisor engleza? Cum o sa se uite Milo la ei? Va spun eu, cu repros. Ce va face Milo daca se dezbraca cineva in fata lui? Se va rusina? Va holba ochii? Se va intoarce cu spatele? Mai am cel putin o mie de curiozitati.

    A, inca ceva, am mai facut disponibil 0,5 m in camera. Cred ca se mai poate 1 m cu ceva imaginatie.

    Cu ce va putea creste Natal in ochii mei este controlul in shootere mai bun ca pe Wii. Nu cred asta, dar ma amagesc cu acest gand.

    ---------- Post added 29-03-2010 at 12:03 AM ----------

    RaverX - din cate se preconizeaza si zvoneste cu distanta optima va trebui sa stai pe balcon si eu cocotat pe birou sau masa de lucru.

  3. #243 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Plus din ce mai vad eu in prezentari, TV-ul trebuie sa se afle si la un anumit nivel fata de user. La mine este undeva "la pamant" si nu am posibilitatea sa-l "ridic" fara sa schimb mobila.
    Televizorul nu are nici o treaba in chestia asta, totul tine de dispozitivul Natal, ala citeste pozitia, distantele, sunetul, imaginea, nu televizorul. TV-ul e la un anumit nivel in prezentari pentru ca... wait for it... pentru ca arata ceva mai ok in prezentari sa ai televizorul pus pe mobilier, nu sa-l ai pe jos. Si e si mai comod pentru ochi si spate ca TV-ul sa fie la cel putin jumate de metru inaltime fata de sol

    Eu astept totusi prezentari neregizate, ca in momentul de fata sunt mai multe chestii neclare la Natal.

  4. #244 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Pai din ce vad eu conteaza pozitia TV-ului. Natal l-am vazut sincronizat cu acesta, nu la 2 metri de el. Acolo unde se afla dispozitivul Natal, acolo trebuie sa se afle si TV-ul.

  5. #245 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

  6. #246 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

  7. #247 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Se pare ca THQ se axeaza puternic pe noua tehnologie, au anuntat jocuri pentru Move si acum vad ca o fac si pentru Natal. Ce sa zic numai cuvinte de lauda pentru o viziune atit de diferita.

  8. #248 SP
    Member kside's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Se pare ca THQ se axeaza puternic pe noua tehnologie, au anuntat jocuri pentru Move si acum vad ca o fac si pentru Natal. Ce sa zic numai cuvinte de lauda pentru o viziune atit de diferita.
    Ce sa faca si THQ, poate s-a saturat sa-i cumpere pe toti, s-a saturat de concedieri si se directioneaza spre chestii care pot aduce $$$ reali.

    Primul care iese cu "mouse" replacement in shootere - ala il iau. :-)
    ... Si nu cred ca va fi Natal. Dar nici de Move nu sunt (inca) convins ca merita.

    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    ... Ce se vor face cei care nu vorbesc binisor engleza? Cum o sa se uite Milo la ei? Va spun eu, cu repros. Ce va face Milo daca se dezbraca cineva in fata lui? Se va rusina? Va holba ochii? Se va intoarce cu spatele? Mai am cel putin o mie de curiozitati....
    Bine zis. Poate apare versiunea in Romaneste ?
    Sau poate MS se gandeste ca gesturile sunt "universale" la fel ca limba engleza si nu trebuie sa localizeze decat meniurile.
    Primul pas ar fi sa nu-i zica Milo mai degraba Mihai sau Mircea si sa implemeteze realist reactii specifice romanesti.Romanian profanity - Wikipedia, the free encyclopedia

    Cea mai desteapta miscare pt SONY va fi sa iasa cu Move dupa Natal, si sa arate ca face tot ce nu poate MS.

  9. #249 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    kside - afirmatia mea era un pic sarcastica la multitudinea de intrebari sau curiozitati fata de Natal. Cel mai bun lucru este sa asteptam jucaria pe "bancul de teste".

  10. #250 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Degeaba ne chinuim noi aici, adevaratul beneficiu il vor avea copiii, Natal-ul va fi un rai al controller-elor pentru copii (cu conditia ca MS sa-l implementeze corect), nimic de tinut in mina iar consola reactioneaza la miscarile lor... that will be cool.

  11. #251 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Right !!! "Nimic de tinut in mana" - tocmai asta s-ar putea sa fie prolema pentru unii dintr noi. Daca unora li se parea/pare caraghios sa gesticulezi cu controlerele de Wii, sa-i vad acum, cand nu vor avea nimic in mana

  12. #252 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    dar totusi....cu toate sistemele lor revolutionare.....nu m-as vedea stand sa ma joc vreo 6-8 ore fara oprire pe Wii....Natal sau Move...tot controler-ul ramane la putere

  13. #253 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Acum depinde. Ai pus mana pe Wii? Ai jucat mai mult de 100 de ore? Dupa asta poti aprecia daca te poti lipsi de Wiimote. Eu dupa 3 luni de Wimote, am aruncat in perete controlerul la Xbox 1 Parerile sunt impartite mereu, nu trebuie sa ne agitam in contradictii care consola este mai buna sau care tip de controler mai bun, ci doar sa ne dam cu parerea.

    Acum dupa alte cateva luni de Wii, cu greu m-am acomodat cu Xbox 360. Noroc ca am ceva ani in spate de controler (2 decenii si ceva, din care incepand cu N64 si PS1 de analog). Din ce vad nu ma pot pronunta la Natal in multe privinte. La PS3 treaba este clara, nu are cum sa nu functioneze in orice joc. Daca functioneaza la Wii, la PS3 trebuie sa fie superior. Asta este doar o parere.




    Din ce vad eu aici (asta in caz ca este real filmuletul) pare cam imprecis pentru FPS-uri.

  14. #254 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Probabil ce ne arata ei acolo e in stadiul Beta, cred totusi ca vor incerca sa puna mai bine la punct modul de control. Ideea e sa fie usor si pentru un non-gamer sa utilizeze acest device, cel putin asa se lauda ambele companii (Sony si Microsoft).

  15. #255 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quote Originally Posted by kside View Post
    Primul pas ar fi sa nu-i zica Milo mai degraba Mihai sau Mircea si sa implemeteze realist reactii specifice romanesti.
    -Tu esti Mircea?
    -Da gamere!

    lol

  16. #256 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Probabil ce ne arata ei acolo e in stadiul Beta, cred totusi ca vor incerca sa puna mai bine la punct modul de control. Ideea e sa fie usor si pentru un non-gamer sa utilizeze acest device, cel putin asa se lauda ambele companii (Sony si Microsoft).

    La Sony reteta este simpla, greu sa dea rateu cu asa ceva. Mai ales ca din prezentari pare ok. La Natal se pun intrebari. Au pornit pe un drum cu multe curbe si denivelari. Vor trebui sa creeze un controler adaptabil pentru toata gama de jocuri. Pacatul mare va consta in incompatibilitatea cu jocurile deja existente.

  17. #257 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Intr-adevar incompatibilitatea cu jocurile existente ar putea fi o problema destul de suparatoare si cred ca ar fi pacat ca un device care promite atit de mult si care are sanse mari sa aduca inovatii in lumea gaming-ului sa fie un rateu. Chiar imi doresc ca MS sa reuseasca cu acest mic dispozitiv, merita sa fie luat in seama, stau si ma gindesc ca daca Sony a reusit, cu siguranta si Microsoft va putea, chiar daca le va lua ceva mai mult timp.

  18. #258 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    am gasit un articol pe n4g.com despre problemele pe care le-au intampinat producatorii cu Natal. Nu uitati sunt doar zvonuri!!!
    NATAL: price and technical problems, our information
    We know now, developers are more likely to have received the development kits, and even under confidentiality agreements, some languages are loosened. Here are the latest such negative elements rather that we have received:

    The latency between movements and their transcription into play would be too large (around 125 ms). A problem that is due to the need to correct the interpretation that makes the human body Natal.
    The detection of body would experience further problems: being too close to a sofa, for example, the system would detect a second human to not exist.
    The system would function properly in direct sunlight or in total darkness, but would have trouble in low light (not weak enough anyway to switch to infrared).
    It should prefer tight-fitting clothing (at least does not interfere with the detection of joints recognized by the system)
    Natal detects movements of arms (elbows, shoulders) and legs (knees), but not those in the hands or feet alone.
    The development documentation provided with the kits advise against certain types of games, especially shooters.
    There should be a minimum setback significant (about 3m for a person to 1.80) so that the system works best.
    Finally, and perhaps the most crucial information in the lot, the developers have told us that the price provided in the pack NATAL trade was first established to $ 50 (about 38 euros, as we were saying at the time - given the normal pricing practices between the USA and Europe can be expected 50 euros here) but is about to be revised upwards (no exact details on the contents of the pack, which should nevertheless include at least one game "to Wii Sports").

  19. #259 SP
    Member kside's Avatar
    Ce de cuvinte "poate ca..." posibil sa..." "nu se crede ca..." "...in nici un caz in ver finala"

    Cred ca MS lucreaza deja la o carticica unde scrie marunt marunt, fel de fel de warninguri precum:
    ...sa nu stai laga canapea
    ...sa nu fi mai mare de 2m si mai mic de 1.5m
    ...sa nu joci "shootere" (?)
    ...sa nu dai din maini/picioare, doar din coate/genunchi
    ...sa nu te imbraci cu haine largi
    ...sa nu te joci in lumina slaba (?)

    Ma mir ca nimeni nu zice nimic de temperatura...
    Daca imi pun o geaca ca e frig in camera si nu reflect IR ? Va sti Natal ca sunt "stealth" ?
    Daca am niste lumanari (surse IR) langa canapea sau prin camera, cum interfereaza cu Natal ?

    La Wii macar senzorul e in controller si bara are ledurile IR, nu conteza temperatura, geaca, etc.
    Insa la un sistem care are si senzorul si emitatorul unul langa altul, conteaza cum se reflecta IR de obiecte.

    Astept cu nerabdare sa vad cum MERGE ca pana acum am vazut cum "ar putea" si "ar trebui" sa mearga.

  20. #260 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    O multitudine de "sa nu...", de unde cred, si cred ca ar fi ideal pentru MS, ca vor face niste mici senzori care se vor aplica pe punctele cheie (articulatii in cazul nostru) pentru a putea fi recunoscute mai usor si pentru o fidelitate mai mare a interpretarii miscarii.

    <joke>Sau si mai tare vor scoate costume negre cu tot cu senzori , motion traking in Hollywood style.</joke>

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 39 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 9 Last Post: 03-06-2010, 16:08
  2. Natal se lanseaza in Octombrie By erik95 in forum Console News
    Replies: 20 Last Post: 13-05-2010, 21:49
  3. Replies: 25 Last Post: 27-03-2010, 18:37
  4. Cercetari pentru Natal 2 By zNowkid in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 22-03-2010, 21:27
  5. Zvon: detalii despre lansarea Project Natal By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 17 Last Post: 17-11-2009, 10:36

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts