Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 177 of 903 FirstFirst ... 77 127 167 175 176 177 178 179 187 227 277 677 ... LastLast
Results 3,521 to 3,540 of 18058

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #3521 SP
    Member cipvas's Avatar
    Repet. SSD-urile sunt enorm de scumpe. Am vazut că unul de 1 TB e peste 2000 de lei.

Și cand ziceam de ținut filmulete pe HDD nu ma refeream la filme de cinema. Pentru asta am HBO, dvd-uri, HDD extern, etc. Ma refeream la clipuri mici făcute la o onomastica, diverse, etc.

2. #3522 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Urasc sa repet ca o moara stricata... insa in opinia mea cel mai recomandat este un hibrid (adica SSHD). 1TB de 5400RPM (nu se incalzeste) plus cache SSD de 8GB (plus 64MB cache) e perfect pentru o consola. Va fi urmatorul HDD din PS4. Si e si la un pret decent: Hard Disk Laptop Seagate THIN SSHD ST1000LM014, 1TB, 5400rpm, 64MB, SATA 3. Din testele mele pe un PC avea scriere sustinuta de 120MB/s (ma indoiesc ca pe PS4 va tine atat de bine), iar la timpii de acces se comporta ca un SSD (atunci cand nu se depaseste cache-ul). Desigur ca pe un PC cache-ul de 8GB il poti sari repede, insa pe un PS4 cred ca va fi mai mult decat suficient. Detalii mai multe gasiti pe pagina oficiala: ST1000LM014 Laptop SSHD 1TB Hard Drive.

3. #3523 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Cam putin ssd, doar un gt5 instalat sare peste, si iti trebuie viteza cam pentru tot ce instaleaza el acolo, dar la 500 lei, merge

4. #3524 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by claudiutk View Post
    Cam putin ssd, doar un gt5 instalat sare peste, si iti trebuie viteza cam pentru tot ce instaleaza el acolo, dar la 500 lei, merge
    Cred ca ai inteles gresit principiul de functionare la un SSHD. Cei 8GB de SSD (nand flash) nu-i vezi tu separat si nu-i poti accesa pur si simplu (ca un drive separat). Sunt acolo pt. a face cache intern... se interpun intre HDD-ul mecanic si interfata (care mai are si ea 64MB RAM). Cu alte cuvinte datele recente sau care se cer vor fi accesate cu 0.1ms in loc de 20-30ms cat ai timp de acces pe un 5400RPM.

Mai concret, nu e nevoie ca un joc complet sa stea in acel "ssd"... Ce, PS3-ul citeste tot jocul odata de pe un HDD/BluRay? El cere doar bucati mici, de ordinul zecilor de MBytes pe secunda, la care SSHD-ul e deja mult prea rapid. Pe PS3 nu l-as recomanda pentru ca e cu mult peste ce poate sa duca (waste of money), si nici nu exista suport pentru TRIM... insa pe PS4 cred ca va fi "must have".

Dar vom trai si vom vedea...

5. #3525 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    E putin tras de par când ai 750 gb si nu ai spațiu , nu va pune nimeni sa faceți Colecții digitale pe HDD .

6. #3526 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    E putin tras de par când ai 750 gb si nu ai spațiu , nu va pune nimeni sa faceți Colecții digitale pe HDD .
    True, dar unde sa la colectionez daca in raft incarc sa tin mai putine cutii?

Nu zic ca nu as putea face curat, sa sterg titluri mai vechi care nu prea le mai joc, dar imi salta inima de bucurie cand vad 100+ jocuri in XMB

7. #3527 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Știe cineva dacă rămâne sistemul download + install de pe PS3? Pe X360 e foarte comod sa ai totul gata când se termina download-ul. Merge si destul de repede descarcatul.

Bine, și pe PS3 îmi merge dl cu 5 MB/s (deși mulți se plâng de viteza), însă instalatul dublează timpul necesar. N-ar mai atâta bătaie de cap în cazul în care nu ai loc pe HDD pt colecția digitala.

Ca sa nu mai vorbesc de cât de nasol e sa ai nevoie de spațiu dublu când vrei sa descarci ceva... La cum o sa fie jocurile next-gen, probabil de la 50 GB în sus, o sa ai nevoie de cel puțin un sfert de HDD liber.

8. #3528 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    @AndyZ Pe PS4 nu va exista instalarea jocurilor.Cum termini downloadul poti sa il si joci (chiar si in timpul downloadarii poti sa joci).

9. #3529 SP
    Member MSlv's Avatar
    chiar si acum pe ps3 sunt unele jocuri/demo care nu necesita instalare

10. #3530 SP
    Ahh...the nice memories

11. #3531 SP
    Senior Member iPaul's Avatar

12. #3532 SP
    Junior Member vladutzu95's Avatar

Ps4 usa

Salutare.Am posibilitatea de a cumpara consola PS 4 din America,de unde mi-l aduce un prieten.Intrebarile mele sunt!
    1 El spune ca e free zone si ca singura diferenta e stecherul de la alimentare si ca pot gasi si in Timisoara un adaptor,asa este?
    2 Daca o aduce din america la PS plus imi mai pot face cont pe UK ca sa imi pot descarca demo-uri,deoarece pe Romania nu exista posibilitatea asta?
    3 As vrea sa imi aduca tot de acolo si FIFA 14,iarasi si jocul e free zone tinand cont de faptul ca in USA se lanseaza jocul mai devreme ca in Europa?Si sa nu am surpize sa nu ma pot conecta la EA si sa nu beneficiez de facilitatile inregistratii jocului la serverele oficiale?
    Va multumesc anticipat!

13. #3533 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Poţi sa cumperi linistit consola de acolo, nu vei avea nicio problema. Singurul minus e probabil lipsa garanţiei. Eu am avut probleme cu un ps3 de 60 gb si cu un super slim,(stiu ca am avut ghinion), in general consola a fost mai fiabila decât cea oferita de concurenta.

Referitor la jocuri, nu vei avea nici cu ele nicio problema. Unele jocuri aduse din US au nevoie de cont US pt a descarca DLC-uri. Poti sa iti faci linistit cont de US, UK si sa joci jocurile pe un cont de Romania

14. #3534 SP
    Junior Member vladutzu95's Avatar
    Si cu FIFA 14 ar putea fi probleme?Se realizeaza diferit jocul pentru USA,fata de Europa?

15. #3535 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu, eu de ex. am fifa 14 in format digital descarcat de pe cont de US si il joc pe contul de RO. Seria fifa nu mai cere acel online pass si chiar daca il cerea, activai online pass-ul pe contul de US si apoi il jucai online de pe celelalte conturi

16. #3536 SP
    Member dtancu's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Urasc sa repet ca o moara stricata... insa in opinia mea cel mai recomandat este un hibrid (adica SSHD). 1TB de 5400RPM (nu se incalzeste) plus cache SSD de 8GB (plus 64MB cache) e perfect pentru o consola. Va fi urmatorul HDD din PS4. Si e si la un pret decent: Hard Disk Laptop Seagate THIN SSHD ST1000LM014, 1TB, 5400rpm, 64MB, SATA 3. Din testele mele pe un PC avea scriere sustinuta de 120MB/s (ma indoiesc ca pe PS4 va tine atat de bine), iar la timpii de acces se comporta ca un SSD (atunci cand nu se depaseste cache-ul). Desigur ca pe un PC cache-ul de 8GB il poti sari repede, insa pe un PS4 cred ca va fi mai mult decat suficient. Detalii mai multe gasiti pe pagina oficiala: ST1000LM014 Laptop SSHD 1TB Hard Drive.

Da, iar ca varianta clasica de HDD este asta:

Amazon.com: HGST Travelstar 5K1500 2.5-Inch Mobile 5400 RPM 9.5mm Internal Bare Hard Disk Drives 0J28001: Computers & Accessories

Cam astea sunt singurele 2 optiuni notabile de HDD pt PS4 anul asta. La anul probabil vor apare HDD-urile de 2 TB pe 12,5 mm.
    Marea intrebare e cum se va proceda cu instalarea sistemului. La PS3 azi arzi un DVD blank cu imaginea downloadata de pe site-ul sony si reinstalezi sistemul pe HDD dupa ce il schimbi.
    La PS4 ramane de vazut.

17. #3537 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    Marea intrebare e cum se va proceda cu instalarea sistemului. La PS3 azi arzi un DVD blank cu imaginea downloadata de pe site-ul sony si reinstalezi sistemul pe HDD dupa ce il schimbi.
    La PS4 ramane de vazut.
    Te referi la update de firmware? E mai simplu prin internet direct sau printr-un stick usb

18. #3538 SP
    Member dtancu's Avatar
    Nu ma refer la update de firmware.
    La PS3, daca schimbi HDD-ul cu unul nou, la prima bootare iti cere sa formatezi HDD-ul si sa reinstalezi system software:

https://support.us.playstation.com/a...Q4SG1EbA%3D%3D

19. #3539 SP
    Tocmai am primit un email de la Amazon.com,in care din cauza neplaceriilor aduse cu Watch Dogs mi-au dat credit promotional $10 la unele jocuri.

Additional information on this offer can be found here.

Dear Amazon Customer,

To make up for the inconvenience of changing your PlayStation 4 Watch Dogs Bundle pre-order to a PlayStation 4 Launch Edition, we've added a $10 promotional credit to your account.

This promotional credit is redeemable for Battlefield 4, Madden NFL 25, and FIFA 14, as well as other select PlayStation 4 games when shipped and sold by Amazon.com. To see all qualifying items, click on the "here" link above.

Your available promotional balance will be automatically deducted from your next eligible purchase. The promotion is valid for a limited time only. Amazon reserves the right to cancel it at any time. Offer may be redeemed once per customer. If you do not pre-order the qualifying item when the promotion is in effect, or you cancel your pre-order, the promotion will not apply. Offer expires on 11/22/2013. The promotion applies only to items sold and shipped by Amazon.com. Shipping and handling charges apply to all products.

Thank you for pre-ordering with Amazon.com.

The Amazon Video Games Team

The promotional credit must be used by November 22, 2013. This offer is subject to Terms and Conditions.

Thanks again for shopping with us.

Amazon.com
    Earth's Biggest Selection
    In afara de Killzone nu imi este nimic pe plac,si cum il aveam deja la pre-comanda,i-am dat cancel si l-am luat din nou
    Attached Images Attached Images killzone-bonus.png

20. #3540 SP
    Junior Member albastru's Avatar
    @JeNeI

Se mai poate face precomanda pe Amazon.US si exista vreo restrictie pentru tara noastra?Daca nu exista nicio problema cu stocul si s-o trimita in tara,cam in cat timp ar ajunge la noi?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.