Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 219 of 903 FirstFirst ... 119 169 209 217 218 219 220 221 229 269 319 719 ... LastLast
Results 4,361 to 4,380 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #4361 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Intreaga inregistrare a evenimentului de lansare:

2. #4362 SP
    Junior Member albastru's Avatar
    Lasand la o parte noutatile anuntate,ceremonia de prezentare a consolei in US a fost asa cum o prezinta asiaticul de mai joc,un fiasco.

Pentru cei care nu v-ati uitat la lansare,va felicit pentru faptul ca nu v-ati pierdut cele 60 minute aproape inutile.

3. #4363 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    V-am zis sa nu va fie teama.Celelalte probleme cred ca sunt de la 1.50,si s-au intamplat in timpul unui download.

Cei de la Kotaku au avut partea de metal stramb la HDMI.

Good News About Our Once-Broken PS4...

EDIT : Microfonul de la EarPods merge fara adaptor,testat de un user de pe Reddit.
    Attached Images Attached Images image.jpg

4. #4364 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by albastru View Post
    Lasand la o parte noutatile anuntate,ceremonia de prezentare a consolei in US a fost asa cum o prezinta asiaticul de mai joc,un fiasco.

Pentru cei care nu v-ati uitat la lansare,va felicit pentru faptul ca nu v-ati pierdut cele 60 minute aproape inutile.
    Sa nu uitam de acest minunat titlu, care ne arata adevarata putere a celor 8 giga GDDR5

5. #4365 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Sa nu uitam de acest minunat titlu, care ne arata adevarata putere a celor 8 giga GDDR5
    Ouya is dead. Tocmai le-au furat killer game-ul.

6. #4366 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Imi puteti spune care sunt noutatile in afara de Uncharted? Intru in niste sedinte si n-am timp sa urmaresc nici un video. Tankaaa yewww.

7. #4367 SP
    Senior Member Walkman's Avatar

8. #4368 SP
    @Rasko:
    • DLC-ul singleplayer pentru The Last of Us se lanseaza la inceputul lui 2014. Joci cu Ellie si prezinta perioada in care este cu Riley [SPOILER=Spoiler pentru cei care nu au terminat jocul](prietena despre care povesteste la sfarsitul jocului)[/SPOILER]
    • Trailer nou si data de lansare pentru Infamous: Second Son: 21 martie 2014.
    • Beta-ul pentru Destiny se lanseaza mai intai pe PS3 si PS4
    • Kojima este un troll. Marele anunt era ca lanseaza o misiune exclusiva PlayStation pentru MGS: Ground Zeroes, numita "Deja Vu Mission", ce pare doar un reskin al jocului cu texturi din MGS1.

9. #4369 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Attached Images Attached Images untitled.png

10. #4370 SP
    AngryJoe isi instaleaza consola si o sa streameze niste jocuri: AngryJoeShow - Twitch

11. #4371 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    AngryJoe isi instaleaza consola si o sa streameze niste jocuri: AngryJoeShow - Twitch
    Se pare ca s-a blocat
    I-au dat restart, sunt probleme cu PSN.

12. #4372 SP
    Member asari's Avatar

GREATNESS AWAITS

13. #4373 SP
    Banned fann's Avatar
    super dezamagit de lansarea ps4. cod ghost trebuie sa fie instalat un patch ca sa mearga in 1080p, jocul normal a fost facut pt 720 deci ne-au mintit, consola nu e echilibrata cum trebuie, si acum sa aflat ca sa stea perfect o sa trebuiasca sa punem o bucatica de hartie sub consola, si nu e super consola care sa spus ca este, deoarece este lag, si things pop up in timpul jocului, unele texturi se afiseaza tarziu exact ca la ps3, deci ori e problema cu consola ( fiind poate nu atat de puternica cum spun ei ) ori developerii au mintit ca de obicei numai ca sa isi vanda jocurile, si nu au facut jocuri de ps4 ci niste porturi de ps3.
    Ps4 trebuia sa fie consola no lag, no issues, mai bine asteptam ps5

14. #4374 SP
    Member Snake's Avatar
    Quote Originally Posted by fann View Post
    Sau nu trebuie sa astepti si iti iei un Wii de la Nintendo. N-are pic de lag. Si no issues!

15. #4375 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    @fann Ai asteptari prea mari.Consola se dezechilibreaza fiindca are doar 3 picioruse si doar atunci cand il apesi...deh nu stai toata ziua sa-l apesi

Fiecare produs nou lansat are probleme (ma refer in procentaj mic/mare),nu este produs lansat fara defecte,dar asta nu inseamna ca toate au probleme.

OS-ul poata ca are lag,dar ce sa astepti,abia a fost lansata.

Problemele apar dupa update la FW 1.50 pentru un batch (0.2%)

Cine zice ca da cancel la pre-comanda acela doar cauta motive,ori ca nu are bani de consola,ori l-a comandat de fita.

16. #4376 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    super dezamagit de lansarea ps4. cod ghost trebuie sa fie instalat un patch ca sa mearga in 1080p, jocul normal a fost facut pt 720 deci ne-au mintit, consola nu e echilibrata cum trebuie, si acum sa aflat ca sa stea perfect o sa trebuiasca sa punem o bucatica de hartie sub consola, si nu e super consola care sa spus ca este, deoarece este lag, si things pop up in timpul jocului, unele texturi se afiseaza tarziu exact ca la ps3, deci ori e problema cu consola ( fiind poate nu atat de puternica cum spun ei ) ori developerii au mintit ca de obicei numai ca sa isi vanda jocurile, si nu au facut jocuri de ps4 ci niste porturi de ps3.
    Tind sa iti dau dreptate. Bine ca am invatat ca things pop up si nu out.
    Attached Images Attached Images headshot.gif

17. #4377 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    va salut, eram interesat de aceasta consola, dar nu mai sunt de acord cu ps4, (sony impreuna cu ms vor pierde multi cumparatori care vor astepta urmatoarele console) .deoarece:
    1. trebuie neaparat sa ai ps+ pentru a putea juca online
    2. consola va inregistra date si preferinte pe care sony le va folosi si le va da la terti, plus ca tot ce uploadezi pe net va fi prin intermediul lor si ei vor primi bani
    3. consola nu va avea tot ce spune sony, o sa se intample acelasi lucru cum sa intamplat cu ps3
    Ia-ţi Xbone, e mai echilibrata, sa nu uitam de puterea norilor

PS era o emisiune pe Prima TV cu Virgil Iantu si niste copii, imi scapa numele

Revenind la subiect, sunt dezamagit si eu, de aceea am zis ca mai astept un an. Jocurile care mi-au facut cu ochiul sunt The Order 1886, Infamous SS si bineînţeles Uncharted, cel din urma se va lansa probabil prin toamna lui 2014.

18. #4378 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Acestea sunt lucruri inerente oricarui inceput.Au avut un interval relativ mic pentru a produce un numar mare de console,prin urmare,au fost nevoiti sa grabeasca procesul de productie.In cazul in care esti indecis,iti recomand sa mai astepti cateva luni pentru a vedea cum vor evolua lucrurile.

19. #4379 SP
    Member ViBy's Avatar
    Acum si eu sunt destul de rezervat in privinta lui PS4. Astept sa se lanseze si Xbox One sa vad ce minuni mai face si One-ul la lansare, iar apoi am sa iau decizia finala. Ma bucur ca nu m-am grabit sa-mi iau consola din State. Oricum Xbox One e cu 1000 ron mai ieftin in State decat in Romania.

20. #4380 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by ViBy View Post
    Acum si eu sunt destul de rezervat in privinta lui PS4. Astept sa se lanseze si Xbox One sa vad ce minuni mai face si One-ul la lansare, iar apoi am sa iau decizia finala. Ma bucur ca nu m-am grabit sa-mi iau consola din State. Oricum Xbox One e cu 1000 ron mai ieftin in State decat in Romania.
    La care adaugi costurile aditionale aferente(taxe vamale+transport) si pretul ajunge aproape de cel din Ro.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.