@ 077danyel: De curiozitate, poti sa imi spui la ce nivel ai sharpness-ul setat pe TV? Si care e nivelul maxim? Multumesc.
@ 077danyel: De curiozitate, poti sa imi spui la ce nivel ai sharpness-ul setat pe TV? Si care e nivelul maxim? Multumesc.
Bubli depinde de la un model de TV la altul. Mi-am facut setarile de imagine finale pentru console dupa luni(nu exagerez) de cercetari si iincercari. Iti dau linkuri cu modelul TV-ului meu si calibrari profesioniste si vei vedea ca setarile mele respecta sfaturile profesionistilor (gen cnet, hdtvtest si altii) in proportie de 99%. Efectul de blurred/washed image nu l-am avut in viata mea pe tv-ul actual, iar pentru ca ma iei de sus si imi "amintesti" ce efecte are prea mult sau prea putin sharpness, te voi plesni in Killzone in curand.![]()
De sus, de jos
Da mah te cred, eu doar sper sa te bucuri din plin de aceasta noua consola numita PS4...profesionistule![]()
Adevarul e ca sharpness-ul e putin redundant pentru televizoarele noi si mai ales pentru imagini HD 1080p. E ramasita de la televizoare mai vechi. Nu zic ca nu sunt televzioare la care un sharpness mai mare nu strica imaginea foarte tare, sau ca un sharpness mai mic nu blureaza, dar la majoritatea TV-urilor full HD pe care pui imagini cu sursa 1080, strica foarte tare imaginea.
In cadrul conferintei de la CES a fost anuntat si ca au fost vandute 4.2 milioane de console PS4 in 2013.
Dupa maxim 30 de ore de joc intr-o luna.La DS3 nu am avut nici o problema de genul asta timp de 5 ani.A mai patit cineva asa?
Eu am cumparat un dualshock 4 si este mult mai greu decat cel pe care l-am primit cu consola . Are cineva idee de ce este asa ?
PlayStation Now really works! - Destructoid
PlayStation Now Streaming Game Service Coming this Summer – PlayStation.Blog
PlayStation Now hands-on: you'll never think of gaming the same way again | The Verge
In addition to PlayStation platforms, most 2014 US models of Sony’s BRAVIA TV lineup will support PS Now. Eventually the service will expand beyond PlayStation platforms and Sony devices, allowing you to stream PlayStation games across a broad range of Internet-connected devices.
PlayStation Now will allow you to:
Play video games instantly across multiple devices, similar to the way you might stream TV, movies, and music.
Stream full games to all of your compatible PlayStation devices including PS4, PS3, and PlayStation Vita as well as non-PlayStation devices, beginning with 2014 BRAVIA TV models and expanding to numerous other Internet-connected devices.
Always play the most updated version of your game. With games hosted in the cloud, you can take your game with you – just log in with your Sony Entertainment Network account on a compatible device and your games and saved progress will be easily available.
We want to offer you choice when it comes to how you want to access content on PS Now, so you will be able to rent by title for specific games you are interested in. We’ll also offer a subscription that will enable you to explore a range of titles.
^Avem thread dedicat
LE: http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1080738
PlayStation Now - Announcement
Chiar nu amaveam nevoie
Toti care au venit la mine si s-au jucat au sesizat ca este mai grea .
deci cred ca nu e o impresie .
![]()
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks